Motosiklet kullanırken en çok yapmayı sevdiğiniz şey nedir?!!

dik oturuşla giderek rüzgarı hissetmek.

Bol virajlı yollarda , ağaçların arasında çam kokularını içime çekerek yol almak:bounce:

Trafikteki 4 tekerlerin en önünde olmak,özellikle ışıklarda.::148::

Bir de tam gaz hızlanıp vitesleri yüksek devirde değiştirmek.

Etrafı seyretmek zor iş, tüm dikkatimi yola veririm.

Çukur ve tümseklerde ayağa kalkmak. :p

Aynen :cat:

Tekteker yapmak.Heryerde her isikta her guzel hatunun yanindan gecerken :p Trafik kurallari yokmus gibi surmek.Slalomlar - makaslar.. Ya gercekten cok ozledim bunlari :p

Tabiki müzik dinlemek!:) Sonra da önümün ve arkamın tamamen boş olduğu yollarda bir miktar redline :)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kendi motorum yok ancak abimin 150 cc'lik bir scooteri var. onunla kırmızı ışıkta durdum yeşil yanınca tam gaz kalkış yaptım. direk 90 km hız. arabalar arkamda kaldığı içinde mutlu oldum. :queen: bunu yapmayı çok seviyorum. :cherry:

en hızlı aragazı vermek,toplu gezmek,yarışa başlarken teke kalkıp 2,3,4,5 devam etmek vs,vs bunları yapmak istemiyorum, arasıra eneji patlaması olduğu zaman yapıyorum.

Son düzenleme:
Xt'de gidonu olduğu şekilden biraz daha açarak, dik oturup sürmek, sukutur'cu lara yol vermek.

Isıklarda sol serıde gecıp beklerken ara gazı vermek, ısıklarda kalkıs yaparken aynadan arkayı kontrol etmek, Her gaz verdıgım motosıkletımın benı soyle gerıye dogru atmasını

Dip gaz kesik bir şekilde hava filtresi açık motoru kesiciye girdirmek nananananana nananana nanana :DDD

park yerinden çıkmadan önce motorumu sevmeyi seviyorum(bildiğin at sever gibi), vites küçültüp uzamayı, insanların dönüp bakmasını, gaz kesince cut-off'da gelen egzos sesini, kalabalık gezmeyi...

Son düzenleme:
mesela benim için en zevkli kısmı yayalalara yol vermek için durmak.. yüzlerindeki memnuniyet ifadesi hoşuma gidiyor.:) hele bir de bunun için arkamdaki trafiği durdurmak ayrı bi zevkli...:D:D

Tam diyecektim , "motosiklet kullanıyorsun daha ne olsun keyif almak için "
Fakat yazdığını okuyunca aynısını kendimde yaptığımı farkettim :) Birgün birisi altına almazsa iyidir :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar