Motosiklet kullanırken en çok yapmayı sevdiğiniz şey nedir?!!

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
racing ile sert virajlara girmeyi enduro ile ormanın sessizliğinde kaybolmayı naked ile uzun yolu

öbürküler hoşuma gitmıo

Bilmiyorum benim tanıdığım her arkadaşta var bu hastalık,

tünelde aragaz vermek yüksek devirde tünelden geçmek
ya biz komple rahatsızız yada herkesde var bu hastalık

600 lük makina egzosla birlikte kendini çok iyi yırıtıyor.

Genelde tek kulakta müzik takılı olarak giderim. Arada metallicanın sevdiğim bi şarkısı denk gelince kaskın içinde bağıra bağıra şarkı söylemeyi çok seviyorum :p :p

sıkışık trafikte arabaların arasından en öne geçmek, kaldırımlarda motor sürmek. (Bazen yayalara denk gelince yola inip tekrar kaldırıma zıplamak) :flower: kendi kendime çoookk güzel hareket yaawwww. demek. Birde bana saldıran köpeği önüme katıp çatlatıncaya kadar kovalamak. huu huuuwwww. yazarken bile zevk alıyorum.

Kapalı otoparklarda birden gazlamak, ortamın akustiği muhteşem oluyor :)
Makasa girmek, yoldaki çukurlardan, tümseklerden vs. kaçmak için akrobatik hareketler yapmak, sıkıştıran şerefsizlere ana bacı saydırmak :) bazende çok sakin sürüşler :cat:

Sıkışık trafikde park eden araçların arasından geçerken, elindeki sigarayla beraber kolunu dışarı sarkıtanların ellerine tokat atıp sigaralarını düşürmek.:queen:

uzun bir yokuş aşağı inerken motoru boşa atıp elleri yanlara açmak ( melekler şehrindeki Meg Ryan gibi ) sanki uçuyormuşsun gibi oluyor
birde tünel geçişlerinde egzoz'u konuşturmak :p

yolda yürürken gördüğüm komşu ve arkadaşları durup almak.istedikleri yere bırakmak.
triptonik olduğundan tek elle sürürken vites atmak.
kasislerden geçerken aragaz
3ten 2ye atıp çoşku vermek ....

---------- Mesaj ekleme zamanı: 01:06 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 01:03 ----------

yolda yürürken gördüğüm komşu ve arkadaşları durup almak.istedikleri yere bırakmak.
triptonik olduğundan tek elle sürürken vites atmak.
kasislerden geçerken aragaz
3ten 2ye atıp çoşku vermek ....

bide tesisatlı bi arabanın yanında son ses müzik dinleyerek yanyana seyretmek bayaa eğlenceli oluyo

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar