Motosiklet kullanırken en çok yapmayı sevdiğiniz şey nedir?!!

mesela benim için en zevkli kısmı yayalalara yol vermek için durmak.. yüzlerindeki memnuniyet ifadesi hoşuma gidiyor.:) hele bir de bunun için arkamdaki trafiği durdurmak ayrı bi zevkli...:D:D

Racing sesi çıkarmak. :cherry: LS2 kask olunca çok da gerçekçi oluyor. Tabii bu sesi çıkarırken motorumuzla senkronize olması çok önemli... :)

Uzun yoldayken bacaklarımı dinlendirmek için bir müddet ayakta kullanıyorum. Ayakta kullanmak çok zevkli :)

Şerit çizgilerinin aralarında slalom yapmak, tutamıyorum kendimi :p...

Sıkışık trafikte arabaların arasından geçmek ve araba sürücülerinin size ah şimdi onun yerinde ben olsaydım tarzı bakışlarını seyretmek :)

bazen scooterımla gezerken hız yetersiz geliyor ve bende apaçi kardeşlerimiz gibi üstüne tamamen yatarak hızlanmasını sağlıyorum .

Bol virajlı yollarda , ağaçların arasında çam kokularını içime çekerek yol almak:bounce:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sık sık şerit değiştirerek trafiği birbirine katmak... :D :D :D

Şakaydı tabi. :D Ama yetişmem gereken yer olunca mecbur yapıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Trafikteki 4 tekerlerin en önünde olmak,özellikle ışıklarda.::148::

Bir de tam gaz hızlanıp vitesleri yüksek devirde değiştirmek.

Etrafı seyretmek zor iş, tüm dikkatimi yola veririm.

Şöyle doğanın sesini dinleyebileceğim, sakin, rahat, huzurlu, kuşların şakıdığı, rüzgarın dans ettiği, ağaç dallarının sürtündüğü bir çevrede çok az bir hızla seyir edip, güneşe karşı sigara dumanı üflemek. Daha böyle bir imkanım olmadı ama Ali Ağaoğlu'na söylersem belki olur. Yaptı, Olazak!

Gece e-5 i boş bulduğum zaman biraz gaz açmak biliyorum tehlikeli ama ne yapabilirim kendimi altımda ninja 250r varmış gibi hissediyorum :p

motorun seyir halindeykenki sesini dinlemek yol hiç bitmesin istiyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar