Motosiklet kazam !

mgu

Çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun

Bir şeyi merak ettim korumaların durumu ne acaba ve ne marka korumalardı (kask vs.)
yanlış anlaşılmasın hepimiz motora biniyoruz sadece yaşamış biri olarak tecrübe babında soruyorum

korumalarının tam olduğuna emin misin? bana tammış gibi gelmedi.çünkü korumalı montla böbreğinin üzerindeki yarayı almamış olman gerekir ya da eldivenle elindeki yarayı bilmem anlatabildim mi?lütfen her zaman tam koruma kullanalım.

Geçmiş olsun, acil şifalar ve en kısa zamanda eski sağlığına kavuşmanı dilerim!..

Geçmiş olsun ama bana da korumasızmışsın gibi geldi..
Elindeki sıyrık tam da eldiven korumasının en sert olduğu kısımda..
Böbreğin civarındaki de sürtünme sonucu yanmaya benziyor..Korumalı montun engellemesi lazımdı..
Ya korumalar kalitesizmiş ya da yokmuş..

Sağlam ve tam koruma herzaman..

çok geçmiş olsun , ALLAH hepimizi korusun , bende her bindiğimde korkuyorum ama tedbir takdiri engelemez diyerek, tedbirle tevekkülle biniyorum işte(vaaz gibi oldu:) ) tekrar geçmiş olsun..........

geçmiş olsun. kısa zamanda ıyıleşmenizi dilerim.kaza yaptıgınız yerden hemen hemen hergun geçiyorum.daha dikkatlı kullanmak lazım yollarımızın durumu malum çukur tumsek yag mazot ...

Çok geçmiş olsun, Allah daha beterinden korusun

Bir şeyi merak ettim korumaların durumu ne acaba ve ne marka korumalardı (kask vs.)
yanlış anlaşılmasın hepimiz motora biniyoruz sadece yaşamış biri olarak tecrübe babında soruyorum

montum bu yanlarda koruması yok sadece sırt omuz ve dirsek korumaları var. Ama bayağı bir faydasını gördüm. o kesin..
http://www.hudsonderi.com/?urun-detay_273_K1093_03_BAY_DERi-motosiklet-motorsiklet.html

mont sağlam sayılır birşeyi yok .

kaskım Lazer Vertigo kapalı kask

Vizör tuzla buz ama kasa sağlam sadece çizikler var.

Şu yanlış anlaşılmayı düzelteyim arkadaşlar TAM KORUMAlıydım demedim. korumalı montum ve kaskım vardı dedim. Eldivenlerim yoktu..

geçmiş olsun acil şifalar dilerim allah bir kere daha göstermesin kimseninde başına gelmesin

arkadaşlar bir haftadır yatalak olduğum için yazamadım.
24.5. te akşam 7 - 7 buçuk gibi eve dönerken cennet köprüsünü geçip k.çekmeceye dönecekken birden motorumun kıçını ilk önce solumda sonra sağımda gördükten sonra gözümü hastanede taburcu olmadan 15 dk önce açtım. Kaza yaptığım saatle hataneden taburcu olmam arasında 3 saat kadar bir zaman var. Bakırköy devlet e götürmüşler :silent: 3 Saat kendinde olmayan bir motosiklet kazazedesi için. :silent:
Neyseki ÖZEL bir hastanede kontrollerimi oldum. İç kulak sıvısında dengesizlik oluşmuş baş dönmelerim oluyor.
Kazanın sebebini bilmiyorum sadece birden kaydığımı biliyorum sonrasını hatırlamıyorum zaten .. Hızım 70-80 km civarındaydı. Tahminimce birisi arkadan dürtükledi.. Tanık falanda yok.
Ben konuşuyormuşum bana sorduklarında sağ ayak bileğim sağ elim ağrıyor vs ama hatırlamıyorum dediğim gibi sadece hastaneden çıkmadan önce kısa bir süre öncesini hatırlıyorum.
Etrafta kamera falan da yok ..

Çok ucuz atlattığımı resimlerden görebilirsiniz. Çekemediğim bölgelerimde var.. Ayrıca yara olmayıp içten hareket kısıtlayan ağrılarım çok. Şu anda yürüyemiyorum sadece bir iki adım atabiliyorum. Buna da şükür kısa zamanda geçecek inşallah.

Motosikletin yanına gidemediğim için fotoları yok fakat komşum görmüş ve bazı parçaları kutunun içindeki eşyaları toplayıp getirmiş. Motoru babam almış emniyetten ama halini söylemedi sanırım pert çünkü komşu bayağı bir parça getirmiş :)

Bir arıza topiği açmıştım arkadaşlar artık zahmet etmesin cevap yazmaya :queen: gerek kalmadı :queen:
http://www.motosiklet.net/forum/mt-atolye-teknik-servis/76726-anlasilamayan-sorun.html

Korumalı montum ve kaskım olmasaydı ne hale gelebileceğimi düşünemiyorum çok faydasını gördüğüm kesin..

Şimdi kazanın nasıl olduğunu hatırlamamkla birlikte sadece kaydığımı hatırlıyorum ve kazaya sebebiyet verecek bir şekilde gitmediğimi....
Çünkü k.çekmeceye girmek için sağ şeride bayağı bir önceden yanaşmış usul usul gidiyordum. Neye uğradığımı şaşırdım.

Sözün özü çok dikkat edin arkadaşlar bundan sonra motosiklete kesinlikle binmem . Ne kadar içimde binme isteği kaybolmasada çocuğum, karım, annem babam, kardeşlerim için binmem artık sizde binerken ve ego tatmin etme denemeleri yaparken 1000 kere düşünün derim..

Ne yazdığımıda doğru dürüst toparlayamadım bölük pörçük oldu herhalde artık anlaşıldığı kadar . kalın sağlıcakla...

Geçmiş olsun kardeşim iyileşilebilecek her kaza unutulur ve motora yeniden binilir dilerim son olur :rendeer:
Ben de 22 sinde sabah bir WV transporterin olmayacak yerde U dönüşü yapmaya kalkmasıyla 10.5 cm bir dikişe sahip oldum:)

iKİNİZE DE GEÇMİŞ OLSUN, azami dikkat gerekiyor arkadaşlar bu meretleri sürerken.

Öztürkkaan kardeşim ininamadim çok şaşırdım ve nasıl üzüldüm anlatamam çok geçmiş olsun ,inşallah kalıcı bir sakatlık söz konusu değildir .kısa zamanda Tekrardan eski sağlığına biran evvel kavuşursun işallah ...:rendeer:

GEÇMİŞ OLSUN.... arkadaşlar şu kask-mont-eldiven-pantolon ve ayakkabı konusuna birazdaha önem verirsek bu olaylarda kendimizi daha az hasarlı olarak hatta hasarsız olarak kurtara biliriz.. LÜTFEN BİRAZ DAHA DİKKAT! MOTOSİKLET KIYAFETİ KULLANALIM!!

Çok geçmiş olsun dostum gerçekten üzüldüm,mayıs ayında gördüğüm ve duyduğum onuncu kaza haberi bu,ucuz atlatmışsın Allah tekrarından seni ve tüm motorcuları korusun

Abi geçmiş olsun.Allah bir daha yaşatmasın, sizi ailenize ve sevdiklerinize bağışlasın.

Çok geçmiş olsun..

Motora çevremdekiler her zaman "şeytan işi" der.

Kaza yaparak benzer acıları bende çekmiştim binmeyiz artık dedik ama nafile. Motor servisten benden önce çıktı daha her tarafımda sargı varken; Ben yinede bu halimle kullanmaya devam ettim. İnsan kendini nasıl iyi hissediyorsa öyle davranmalı. Şimdi artık daha dikkatliyim kesinlikle hızlı gitmiyorum , her zaman arabalara öncelik veririm. Motosiklet sürücüleri Trafik Hiyerarşisine uymak zorunda onlar size saygı duymasa da , sizden büyük araçlara saygı duyun.(ölmemek için)

Gerçek şu ki sadece motor değil herhangi bir aracı kullanmamaya taahhüt etmek ölümü , kazayı engellemez SAYGILAR :pale:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar