Motosiklet kazam !

Kardeş geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,umarım çabuk bir şekilde iğleşirsin:rendeer:

Yanlız şu motora binmeme işinde ,çocuğum için,eşim,ennem,babam,sevdiklerim için birdaha ''asla motora binmem'' demişsin,saygı duyarım...

Lakin,Allah korusun başımıza bir aza gelicekse,bu motor,araba,bisiklet,hatta ve hatta yayaiken bile gelebilir,düşüncesindeyim...

Geçenlerde bir risinden bir olay dinledim,haberlerdede verilmiş,neyse;motorla birçok defa kaza yapan birbüyük artık daha motora binmicem diyor ve aradan 15 yılmı ne giçiyor,yaya yürürüken başka bir motor kaza yapıyor,kazadaki motor sürüklenip,savrulup,bu abimize çarpıyor,motor sürücüsünde ufak tefek sıyrıklar,yanlız bu motoro binmemeye yeminli abimiz,oracıkta can veriyor.

Yani kazadır,yaralanmadı, ölümdür Allah korusun,çelikten kafestete olsak,kaderimizde varsa yaşarız,yoksa kralı birşey yapamaz...

Yazdıklarımı lütfen yanlış anlama...

Tekrar geçmiş olsun

Kardeş geçmiş olsun,Allah beterinden korusun,umarım çabuk bir şekilde iğleşirsin:rendeer:

Yanlız şu motora binmeme işinde ,çocuğum için,eşim,ennem,babam,sevdiklerim için birdaha ''asla motora binmem'' demişsin,saygı duyarım...

Lakin,Allah korusun başımıza bir aza gelicekse,bu motor,araba,bisiklet,hatta ve hatta yayaiken bile gelebilir,düşüncesindeyim...

Geçenlerde bir risinden bir olay dinledim,haberlerdede verilmiş,neyse;motorla birçok defa kaza yapan birbüyük artık daha motora binmicem diyor ve aradan 15 yılmı ne giçiyor,yaya yürürüken başka bir motor kaza yapıyor,kazadaki motor sürüklenip,savrulup,bu abimize çarpıyor,motor sürücüsünde ufak tefek sıyrıklar,yanlız bu motoro binmemeye yeminli abimiz,oracıkta can veriyor.

Yani kazadır,yaralanmadı, ölümdür Allah korusun,çelikten kafestete olsak,kaderimizde varsa yaşarız,yoksa kralı birşey yapamaz...

Yazdıklarımı lütfen yanlış anlama...

Tekrar geçmiş olsun

Ne demek arkadaşım yanlış anlamam tabi..

İçimdeki motor aşkı bitmiş değil tabi ama insan ister istemez arkasındakileri düşünüyor ve riski azaltmak istiyor dolayısı ile ...
Hadi sadece istanbul trafiğinde değilde yazlık mekanlarda kullanırım diyelim :mrgreen:
Fi tarihte racing motoru PARK ederken düşüp ölen birisini biliyorum , senin dediğin gibi ölümün nereden geleceği belli değil.

Asla demişim dimi ya çok erken konuşmuşum :queen:
Şaka bir yana aman dikkat edin arkadaşlar kaza yapınca insan daha bir farkında oluyr..

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun...
korumalı montum var yazmışsın ve leğen kemiğinin olduğu kısım bayağı bi yüzülmüş ona şaşırdım :S

Motosikleti
Hornet
Geçmiş olsun..Allah Acil Şifalar versin..

Kazanın sebebi tahminimce yerdeki mazot veya yağ olabilir..
Veya arka freni kampana olan motorlarda fren teli çıkmasıyla arka tekere sarıyo demir başıma şahsen öyle bişey gelmişti..
Sağa salim ayağa kalktıktan sonra motorunuzu incelerseniz..Neyin sebep olduğunuda az çok anlıyabilirsiniz..

Kazasız belasız sürüşler dilerim:rendeer:

arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun...
korumalı montum var yazmışsın ve leğen kemiğinin olduğu kısım bayağı bi yüzülmüş ona şaşırdım :S

Valla olayı hatırlamadığımı düşünürsek ben şaşırmadım yerdeki izlerim bayağı uzun sıyrılmış olsa gerek ...

Hepinize tekrar teşekkürler arkadaşlar..

Geçmiş olsun. Yolda sayısız defa muz kabuğu görmekle birlikte andım var. Yakalarsam Allah yarattı demiyicem. İki yana sallandıysa blok kitlenmiş olabilir.

geçmiş olsun arkadaşım,yine ufak atlatmışsınız,insanlar bir şeyler anlar belki yazılanlardan.Kasksız kullanmayalım motorlarımızı.

bak şimdi seni görünce motor sürme hevesim kalmadı... satsammı motoru bende naapsam... :salut:

Peki bu tür kitlenmelerde tazminat olasımıdır acaba bilgisi olan varmı ?

Çok uğraşırsın. Avukatının yeteneğine ve alacağın teknik rapor'a bakar. İlla uğraşıp adamların canını sağlam sıkıcam diyorsan ve birikimin varsa yap derim. Yoksa hiç uğraşma dava en az 3 senede biter.

yaralarının en kısa zamanda iyileşmesı dılegıyle gecmiş olsun..:rendeer:

Büyük geçmiş olsun arkadaş:rendeer:

Allah beterinden saklasın, çoluğuna çocuğuna bağışlasın.

Kafanı, ruhunu ve fiziksel durumunu toparlayana kadar motora binmemen zaten en akıllıcasıdır:cat: İleride kendine güvenip, ben tekrar motora bineceği dediğin ana kadar bekleyeceksin:rendeer:

Monta rağmen iyi yanmışsın , hep derler korumlar yumurta kabuğu kadar korur diye . Geçmiş olsun .

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
Çok geçmiş olsun. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle acil şifalar...

Ancak kesinlikle binmem kısmına pek katılamıyorum, nasıl bir histir nasıl bir istektir bilirsin.. Aynı badirelerin belki de bin beterini yaşamış biri olarak ben de 6 ay önce bu sevdadan vazgeçmiştim ama malesef başaramadım. Umarım sen başarırsın. Allah tekrarını yaşatmasın..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar