Motosiklet kazam !

GKN

Geçmiş olsun kardeşim, kazanın neden olduğunu bilmemek yaralanmaktan sonra en kötü şey sanırım..

kardeş geçmiş olsun, bir daha olmaz umarım... bu arka teker var ya çok nalet birşey, ne zaman ne tarafa gideceği belli olmuyor! :mrgreen: şaka bir yana ucuz atlatmışsın, tez zamanda düzelirsin umarım
:rendeer::rendeer::rendeer:

Allah korumuş çok geçmiş olsun.Bir daha olmaması dileğiyle...

dostum çok geçmiş olsun çok üzüldüm ama buna da şükür. merakdan soruyorumda motorun markası neydi?

dostum çok büyük geçmiş olsun Allah korumuş, inşallah bir an önce iyileşirsin

Geçmiş olsun. Sorun bence motorundan kaynaklanmış olabilir, boğulma problemi varmış zaten anladığım kadarıyla. Dikkat etmek lazım böyle şeylere, bize de ders oldu.

Geçmiş olsun. Sorun bence motorundan kaynaklanmış olabilir, boğulma problemi varmış zaten anladığım kadarıyla. Dikkat etmek lazım böyle şeylere, bize de ders oldu.

Kazanın sebebi yağ tapasının çıkması ve motorun kilitlenmesi arkadaşlar aman dikkat edin ?

Hepinize teşekkür ederim.

Motorun markası Ramzey 125 arıza linkine tıklarsanız görebilirsiniz.

Kazanın sebebi yağ tapasının çıkması ve motorun kilitlenmesi arkadaşlar aman dikkat edin ?

Hepinize teşekkür ederim.

Motorun markası Ramzey 125 arıza linkine tıklarsanız görebilirsiniz.

Yerinizde olsam direkt dava açardım... Ben Tedaşı verdim ve kazandım mesela...

Yerinizde olsam direkt dava açardım... Ben Tedaşı verdim ve kazandım mesela...

Ah keşke bakım kitapçığım tam olsaydı ! Bazı eksiklerim olduğu için yapamıyorum yoksa bende düşünüyordum... lanet olsunn...

Bu olaydan çok büyük dersler çıkardım ileride yeniden motosikletim olursa ihmal etmeyeceğim çok şey olacak. !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar