güzel motora bakan her kız kaşardır anlayışı da bana aykırıkeza motor süren vücutlu birini görünce herkesin aklından (senin aklından geçenler) aynı şey geçmiyor mesela ne kadar özgür ruhlu sağlığına dikkat eden karizmatik vb. şeklinde düşünen insanlar da var bakış açını genişletmeni tavsiye ederim insanların en büyük sorunu herkesi kendi dünyasından bakıp ön yargıyla nitelendirip peşin hüküm vermektir saygılar
![]()
R25 hatunların ilgisini çekiyor mu beyler
katlanabilir 2 adet tabureyi çantaya yükleyip sürüşün finalini manzaralı bir yerde sonlandır, sonra gör bakalım etkiyiben buna chopper etkisi diyorum, artçı için hem konfor, hemde yavaş sürmenin verdiği keyif.
bak gidesim geldi..
Fazla kötümsersiniz arkadaşlar, bi kaç hatunu sırf motorun etkisiyle eve atıp güreş tuttuğum olmuştu. Onun haricinde; laf atanlar, beni bırakabilirmisin diyenler, gelip resim çektirenler, arkadaş olmaya çalışanlarda cabası. Üstlerine gitsem onlarlada güreş tutmam işten bile değildi fakat şuan evliyim. Ayırca 30 bin liralık motorla yarattığın karizmayı ancak bir ferrari ile yaratabilirsin, bunuda artı parantez yapayım.
meraba hamfendi :rendeer:
Bu olay sadece motorla bitmiyor motor kadar üstündeki siz ve tarzınızın da önemi çok. Kimse kusura bakmasın ama eşek kadar topcaseli her yeri rengarenk stickerlı pis bir motorla iş çok zor. Üst baş kılık kıyafet çok önemli belli bir tarzınız olmalı. Mont ayrı telden kask ayrı telden motor da ayrı telden çalarsa bir uyum söz konusu değilse ve bu alete binen arkadaşımız da pek iddialı değilse zaten motorun size artı yönde bir katkısı olmuyor.
Senelerdir kullanıyorum bir sürü arkadaşım da kullanıyor İstanbul, Ankara, Antalya vs.. kullanacağım tabir için özür dilerim ama motorla skor yapan kişi sayısı çok daha fazla. Olaylar da çok daha hızlı ilerliyor. Arz talep meselesi zaten.