Motosiklet in bayanlar uzerindeki etkisi

güzel motora bakan her kız kaşardır anlayışı da bana aykırı :) keza motor süren vücutlu birini görünce herkesin aklından (senin aklından geçenler) aynı şey geçmiyor mesela ne kadar özgür ruhlu sağlığına dikkat eden karizmatik vb. şeklinde düşünen insanlar da var bakış açını genişletmeni tavsiye ederim insanların en büyük sorunu herkesi kendi dünyasından bakıp ön yargıyla nitelendirip peşin hüküm vermektir saygılar :)

ne kadar da motorcu bir erkek:joker:

---------- Mesajlar birleştirildi - 01:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:46 ----------

R25 hatunların ilgisini çekiyor mu beyler

şurda erkek erkeğe olsak neler söylicem de hakkaten ayıp olcak yoksa :D

katlanabilir 2 adet tabureyi çantaya yükleyip sürüşün finalini manzaralı bir yerde sonlandır, sonra gör bakalım etkiyi :) ben buna chopper etkisi diyorum, artçı için hem konfor, hemde yavaş sürmenin verdiği keyif. :) bak gidesim geldi..

Adam haklı :cat:

bende chopper kullanıcısıyım, bazen beni suraya bırak yada gel gezelm gibi teklifler alıyorum.
ama ben katlanabilir sandalyeye ihtyaç duymuyorum, ramzeylerde sehpa ayaklık üstünde sırtımı kıza yaslayrak müzik eşliğinde manzara keyfini çıkartıyorum.
bu durum içinde kızların senin açısından etkisni dene ve gör derim.
manzaraya karşı güreş tutmak güzeldiir :thumleft:

Chopper kullanıcısıyım şu anda.Evet kızlar motor kullanan erkekler le değil fakat motorlarla ilgileniyorlar.Hyosung gt 250r kullandım o zaman da hep liseli ergen kızların dikkatini çekti motor.O zaman 25 yaşındaydım ve ortak noktalarımız vardı.Fakat şu an 35 yaşındayım.Orta sınıf chopper kullanıyorum intruder c800 sahibiyim.Yaşını almış motor kültürünü bilen ego ve hava atma derdini aşmış.Güzelliğin yerini naiflik bilgi kültür almış bayanların chopper kültürünü bilmelerinden bu motorlara ilgisi olduğuna şahidim.Ama bu oran çok az. :))

[/QUOTE] şurda erkek erkeğe olsak neler söylicem de hakkaten ayıp olcak yoksa :D[/QUOTE]

Özel mesaj var :Dd

Fazla kötümsersiniz arkadaşlar, bi kaç hatunu sırf motorun etkisiyle eve atıp güreş tuttuğum olmuştu. Onun haricinde; laf atanlar, beni bırakabilirmisin diyenler, gelip resim çektirenler, arkadaş olmaya çalışanlarda cabası. Üstlerine gitsem onlarlada güreş tutmam işten bile değildi fakat şuan evliyim. Ayırca 30 bin liralık motorla yarattığın karizmayı ancak bir ferrari ile yaratabilirsin, bunuda artı parantez yapayım.

:) Antre Parantese ''Antğı Parağantez'' (yani fransızca parantez içinde :D )

Açıkçası şu aralar aklımdaki ve hayalimdeki ideal kadın kalıbı "Aea ekibindeki Cansın" :D

%99.9'u motoru tehlikeli, motosiklete bineni de güvenilmez bulur. Hemen hemen hiç ilgilerini çekmez.

8-15 Yaş Arası Kız Çocukları Meraklı,Onun Harici Racing Geçerken Bile Kızların Takmadığını Gördüm.Kızlar İçin Tofas dahi olabilir,Yeterki Binek Araç Olsun.

Herkes araba araba demişte şunu söylememişler.
250.000 TL lik araçla yaptığın havayı 35.000 TL lik motosikletle yapabilirsin

Bu gözler Panigale'ye "Bune böyle traktör gibi" diyen kızlar gördü çok kasmamak lazım :d

Bu olay sadece motorla bitmiyor motor kadar üstündeki siz ve tarzınızın da önemi çok. Kimse kusura bakmasın ama eşek kadar topcase’li her yeri rengarenk stickerlı pis bir motorla iş çok zor. Üst baş kılık kıyafet çok önemli belli bir tarzınız olmalı. Mont ayrı telden kask ayrı telden motor da ayrı telden çalarsa bir uyum söz konusu değilse ve bu alete binen arkadaşımız da pek iddialı değilse zaten motorun size artı yönde bir katkısı olmuyor.

Senelerdir kullanıyorum bir sürü arkadaşım da kullanıyor İstanbul, Ankara, Antalya vs.. kullanacağım tabir için özür dilerim ama motorla skor yapan kişi sayısı çok daha fazla. Olaylar da çok daha hızlı ilerliyor. Arz talep meselesi zaten.

Bu olay sadece motorla bitmiyor motor kadar üstündeki siz ve tarzınızın da önemi çok. Kimse kusura bakmasın ama eşek kadar topcase’li her yeri rengarenk stickerlı pis bir motorla iş çok zor. Üst baş kılık kıyafet çok önemli belli bir tarzınız olmalı. Mont ayrı telden kask ayrı telden motor da ayrı telden çalarsa bir uyum söz konusu değilse ve bu alete binen arkadaşımız da pek iddialı değilse zaten motorun size artı yönde bir katkısı olmuyor.

Senelerdir kullanıyorum bir sürü arkadaşım da kullanıyor İstanbul, Ankara, Antalya vs.. kullanacağım tabir için özür dilerim ama motorla skor yapan kişi sayısı çok daha fazla. Olaylar da çok daha hızlı ilerliyor. Arz talep meselesi zaten.

O zaman hemen bir dainese tulum çekiyorum :)

Dainese tulum mu yapma hocam bu sefer de hangi manitayı seçsem diye zorlanırsın o derece dikkat çekersin :)

Bu arada 4 yıllık konuyu kim nasıl bulup hortlattı ben de yeni konu diye yazıyorum.

Kız tavlıcam sağa sola şekil yapıcam diye patlayan motorcuları görünce içimin yağları eriyor

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Sanırım bu tip durumlarda turuncu, sarı bir Vespa sempatiklikten kazanıyorsa Harley ya da türevi bir cruiser da asi ruh imajı, "kızların efendi adam yerine p.ç adam tercih etmesi" kavramından dolayı avantajlı. Bu iş zevk meselesi elbet ama demin verdiğim 2 örnektekilerin fosforlu yelekli, göbekli bir touringci abi ya da sürekli vutututu kesiciye sokan ss.çi gençten daha fazla şansları var bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar