Ramazan bayramı memleketim Salihli'de idim bilenler bilir Türkiye'de en çok motosiklet kullanılan yerlerin başında gelir.(Genci yaşlısı apaçisi erkeği kadını ne ararsan :mrgreen: )
Neyse bu cingöz mağazasının önündeyiz arkadaşla muhabbet ediyoruz.Kymco agility kullanan bir hanımefendi geldi tam benim hizamda durdu.Araçların önüne geçebilecek pozisyonu da vardı ama geçmedi dikkatli bir biçimde bana baktığını farkettim

Bende 10 saniye kadar dikkatlice gözlerinin içine baktım açıkcası etkilendim(Sonra yeşil yanınca kafasını çevirip gitti) güzelce de bir kızdı baret cinsi ceza yazılmasın diye takılan kasklardan vardı kafasında
(Tabii bu sırada arkadaşla kaldırımda sohbet ediyorum.Köyden arabayla geldik motosikletimi de köyde bırakmıştım .Aşırı trafik yoğunluğundan dolayı da arabayı bir yere parkedip yürüyerek geziyorduk.Tabii bu olay akabinde ''ulen tüh keşke motorla geleymişim muhabbet açardım belki diyerek kendi kendime kızdım tabii)
Yani sözün özü tam tersi bir durumda bir erkek olarak bir hayli etkilendim öyle ahım şahım bir motoru yada full ekipmanı falan yoktu cüzdanı dolu zengin biri de değildi.Etkilenmem için motosiklet sürmesi ve bakışı yeterli oldu.
Biz erkekler olarak harbiden safın önde gideni bayrak sallayanlarıyız :queen: