Hazır konusu açılmışken bende bir anımı anlatayım. Bir zamanlar dershanede beğendiğim bir kız var. Bende hafta içi her gün dershaneye motorla gidip geliyorum. Bir gün dershaneden çıktım motorumun yanına gittim kaskımı taktım ve ilerde üç tane kız gördüm. İçimden dedim şunların yanına gideyim de beğendiğim kızı sorayım. Yanlarına gittim "Bu dershanede sarışın kıvırcık saçlı, 1.60 boylarında, beyaz tenli bir kız var tanıyor musunuz" dedim. Şansa o üç kızda, beğendiğim kızın yakın arkadaşı çıktı. Telefondan fotoğrafını gösterdiler evet bu kızı soruyorum dedim. Bir şeyler konuştuk daha sonra ben eve gitmek üzere motorumun yanına gittim, kaskımı eldivenlerimi taktım tam o sıra tanımadığım iki tane kız geldi seni bayağıdır görüyoruz ama hiç yüzünü göremedik dediler. Bende dershanenin bodrumunda üstümü değiştirmeye inene kadar kaskımı çıkarmıyordum. Motoru stop ettirdim eldivenleri ve kaskımı çıkardım yanlarına gittim, "sen bu dershanede çalışıyor musun, yoksa örenci misin, hangi sınıftasın, üniversitede hangi bölüm istiyorsun, Motosikletin çok güzelmiş, nasıl memnun musun gibi sorular sordular" bu şekil 15-20 dk kadar konuştuk, daha sonra eve gittim. Aklıma takılan iki yer var ya gerçekten motosikletimi ve beni merak etmişler, ki motosikletin güzelmiş v.b şeyler diyen başka kıza rastlamadım yada benden bilgi almak için motosikleti bahane edip sorular sordular. Uzun lafın kısası önemli olan motosiklet yada otomobil değil, altına ister lamborghini ver ister s1000rr bir kızla iki kelime konuşamayacak arkadaşım da var. Hangi motorla, hangi arabayla kızları etkilerim derdinde olmayın. Önemli olan karakteriniz ve nasıl biri olduğunuzdur.