Guvenli surus icin, basima gelirse paniklemeyeyim diye tek teker ogrenmek, yanlama pratigi yapmak; ne kadar kofti bi argumandir. Dert, guvenli surmek olsa konu, gaz kolu hassasiyetini gelistirmek olurdu.
Guvenli surus icin, basima gelirse paniklemeyeyim diye tek teker ogrenmek, yanlama pratigi yapmak; ne kadar kofti bi argumandir. Dert, guvenli surmek olsa konu, gaz kolu hassasiyetini gelistirmek olurdu.
Konuya öyle bakmayın, motosikletin kontrolünün en ufak kaybında bunlar insanın başına gelebiliyor, ya da limitleri biraz zorladığınızda. Mesela ben kapalı alanda arkayı kilitleyip yanlama pratiği yapmış olmasaydım geçen günkü ufak kazam belki de ufak olmayacak, masrafım 25tl değil 250-300tl olacaktı. Yanlayınca ne olduğunu bildiğim ve haliyle korkmadığım için ucuz kurtuldum.
di mi; zaten millet uyduruyo hep yolda toz vardı, çakıl vardı, yağ birikintisi, benzin döküntüsü vardı diye. yolun ortasında rögar/lögar (her ne karın ağrısıysa) kapağı olan benim memleketimin yolları değil zaten...
ulan viraja yağmur ızgarası konur mu lan? böyle mal bi memlekette motor sürüyosan, her türlü apaçiliğe istemsiz gelebileceğini göz önünde bulundurmak senin hayrına olur.
Ulan mı? Canın sağolsun. O dediğiniz şeyin de motorla gazı açarak yanlama yapmaya çalışmanın alakası yok da ulan mulanlı yazmamayı, tartıştığınız insana düzgün hitap etmeyi öğrenebildiğiniz zaman belki birileri size söylediklerinizin ne denli saçma olduğunu anlatır. Ama ben açıkçası bu üslupla yazanlarla pek iletişim kurmamak taraftarıyım.
Requirements:
1. A moron
2. An Apache soul
3. A disposable motorcyle
Konuya öyle bakmayın, motosikletin kontrolünün en ufak kaybında bunlar insanın başına gelebiliyor, ya da limitleri biraz zorladığınızda. Mesela ben kapalı alanda arkayı kilitleyip yanlama pratiği yapmış olmasaydım geçen günkü ufak kazam belki de ufak olmayacak, masrafım 25tl değil 250-300tl olacaktı. Yanlayınca ne olduğunu bildiğim ve haliyle korkmadığım için ucuz kurtuldum.
Arkadaşlar saygınızı koruyun. Lanlı lunlu konuşmayın abiniz babanız yaşındaki adamlarla. Zaferce abimizin yaşını net bilmemekle beraber bi çoğumuzdan büyük olsuğunu biliyorum. Düşüncesi bana ters gelebilir ama bu saygısızlık yapmayı gerektirmez. Kelimelerinizi seçin de konuşun. Değil yaşı büyük birine bu sitede kimse kimseye lanı lunlu konuşamaz. Can ciğer olduğum arkadaşlarım da var burada yine de sınırlarımızı koruruz burda.
o "ulan"ı "lan"ı, yolu yapana, o ızgarayı oraya koyana bi tepki olarak söyledim; sizin şahsınıza yönelik bir hitap değil. yanlış anlaşılmış.
Videolardaki bu Dane Britt isimli stuntçının motosikletinin sol gidonunda 2 tane manet var; biri bildiğimiz debriyaj; diğeri, dış kısımdaki ise sağ ayak yerine gidondan sıkılan arka fren.
Stuntçılar, ayaklarıyla arka frene basmadan motosikleti kontrol edebilmeleri için özel olarak arka freni gidona da ekletiyorlar...
Ek bilgi olarak bulunsun...
Konuyla alakası olmasa da :cherry:
Ha, ben de yeni öğrendim.![]()