Çorum İl Temsilcisi
Lastik yakarken kalkmayı dene. Devamı gelir zaten
Yanlama tarifi veriyorum..
Gerekenler:
Arkada olabildiğince ince lastik
Arka maşa uzatılırsa tadından yenmez
İzmir asfaltı
Ön lastiği biraz indirmek,arka lastiği biraz şişirmek.
arkadaşların dediği gibi, yanlamak için gerekli olan şeyler;
1- izmir
2- motor.
yürürken bile ayakkabıların yanlıyor buranın asfaltında. teşekkürler chp![]()
İzmir ce-ha-pe-sinin iyi reklamı yapıldı bu arada. Gelişemediği nasılda belli garibim izmir, bi gün yüzü göremedi.. Asfaltta 1940 lardan kalma mıdır nedir :cherry:
Ön frene falan dokunma,
Ağırlığını ön tarafa ver,
Gaz aç,
Gidonu çevir,
Debriyajı sert bırak,
Gerisi gelir

Millet hemen siyasete girmiş ve ak troller CHP ye veriştirmiş, CHP li değilim ayrıca atıp tuttugunuz İzmir 2020 Expo ya aday bi ilimizdi hatırlatırım
Neymiş efenim CEHAPELİ değilmiş, atıp tutuyormuş AK troller falanlar filanlar... Arkadaşım sen öncelikle CEHAPELİ'nin "tillahısın", ayrıca İzmir'e bir eleştiri yapmak için AKEPE'li olmaya da gerek yok, kaldı ki yukarda bir arkadaşta para vermiyorlardır falan diyor, hadi bunlar vermiyor 2002'den önce neden böyleydi bu şehir? Onu da geçtim en son seçimlerde bile CEHAPE belediyesi Türkiye'nin en finansal durumu iyi en borçsuz belediyesi diye kendisi reklam veriyordu??? Saçma sapan milyon dolarlar harcayarak park bahçe yaptılar, onun yerine 100 km yol olurdu... Ben 26 yaşındayım, doğduğumdan beri İzmir'deyim, çcukluğumu hatırladığım 7 yaşları falan olsa; 19 senedir İzmir'de tek değişen şeyi söyleyim mi sana? Konak tünelleri... İzmir'in göbeğindeyiz, İzmir var ya bildiğin köykent, zaten köykent projesini "bence" burada gerçekleştirmişler işteYaşadığım şehrin gelişmesini istiyorum; çünkü o kadar güzel bir konumda ki, tatil beldelerine olsun, yaşanacak yer olsun, ama 20 yılda anca bir kere gelişecek proje oluyor, bunu 100 izmirliye sorsan 95'i onaylar, diğerleri de cehapeli olmadığını iddia eden damarından akan kandaki kandan daha koyu renkli olanlardır. Ayrıca sadece motosiklet için değil, ben arabamla da her 5 metrede bir çukur vs. kaçmak için sürekli çaba harcıyorum, bir sağdayım bir solda, maalesef biz de isteriz övmeyi yaşadığımız yeri, ama İzmir böyle bir durumda olmayı haketmiyor, olaya taraf tutma olayı olarak bakmayın...
Arkadaş yukarda ne güzel yazmış "Dipnot: İzmiri övün yoksa Aktroll olursunuz" :bounce:
Sabahın 5'inde motosikletin nasıl yanlanacağını okumak için girdiydim; siyasi atışmalarınızı okumak için değil.
Okuma madem diyecekler için; siyasi yorumlarınızı
Forum/MT-MotoCafe/Konu Dışı/ Gündem ve "siyaset"
bölümünde yapabilirsiniz.
:farao: