Motosiklet için ileri sürüş eğitimi tavsiyesi

Merhabalar,

230 kilo boyumun zor yettiği 500cc enduro bir motor aldım yavaş yavaş alışıyorum ama eğitim almak daha garanti gibi duruyor.

Tavsiye ettiğiniz ileri sürüş eğitimi veren (temel orta değil) güvenilir ve gerçekten işe yarayan bir kurs var mıdır ?

Motosikleti
Forza250-cygnusL
1.cisi 500 lük hangi makine 230 kg ?..
2. si daha yeni yeni alışıyorum diyip ileri sürüş eğitimi almak?..

Hangi ilde olduğunu da yazmamışsın...

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Merhabalar,

230 kilo boyumun zor yettiği 500cc enduro bir motor aldım yavaş yavaş alışıyorum ama eğitim almak daha garanti gibi duruyor.

Tavsiye ettiğiniz ileri sürüş eğitimi veren (temel orta değil) güvenilir ve gerçekten işe yarayan bir kurs var mıdır ?
Her motor değiştirmede temel olarak hakimiyet eğitimi almak şart, ondan sonra o eğitimdeki hocanın sizi değerlendirmesine göre hangi seviye sürüş eğitimi alacağınıza karar verin.

225 kilo 650cc adventure motor alınca ben de kapalı alanda hakimiyet eğitimi almıştım, 2 yıl geçti, eğitim aldığım hoca ve eibindne memnun kalmıştım. Bu yaz fırsat bulursa aynı eğitmi tekrarlayacağım. Özellikle dik yokuşlu dar ve arnavut kaldırımlı tarihi eski şehri merkezleri vb. gezerken o eğitimde anlatılanlar çok işime yaramıştı.
Hatta fırsat bulsam keşke de offroad eğitimi de alsam, yol dışına çıkmıyorum ama bozuk yollara girmeyi de seviyorum.

yeni başladıysan ne diye gülle gibi bi motor aldın? kırda bayırda motoru yatırsan, kaldırayım derken insan kendini sakatlar.

Motosikleti
BMW 1250 GS ADV
Merhabalar,

Motosiklet güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitmeni olarak, hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz yönlendirme yapabilirim.

yeni başladıysan ne diye gülle gibi bi motor aldın? kırda bayırda motoru yatırsan, kaldırayım derken insan kendini sakatlar.
8 yıldır kullanıyorum kuryelik dahi yaptım. Büyük motor eğitimi almak istiyorum.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Motosiklet güvenli ve ileri sürüş teknikleri eğitmeni olarak, hangi ilde olduğunuzu belirtirseniz yönlendirme yapabilirim.
İstanbul içi lütfen

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Merhabalar,

Aydın korkmaz ya da uğur ertekin i önerebilirim. Ben Aydın hocadan eğitim aldım arkadaşım da uğur ertekin art moto dan aldı. İkimiz de memnunuz. Tavsiye ederim…

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar