Motosiklet Fuarına HepBirlikte Gidelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla şimdiden bayi lerdeki biletler tükenmeye başladı en yakın zamnda bayilere gidin biletinizi alın derim yoksa 20 30 ytl civarında ücret ödemek zorunda kalırsınız. :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Pazar günü kısmetse ordayım davetiyem hazır harika olacak fuar tüm motorcular haydi fuara.

Avrupa yakasi olarak besiktas meydanda bulusacagiz biz. Anadoludan gelen grupla ise henuz nerede, bulusacagimiz kesinlik kazanmadi. bilet bulamayan arkadaslar telas etmelerine gerek yok tum motosiklet degileri son iki sayidir iki kisilik fuar davetiyeleri veriyorlar zaten. Bu dergilerden birini almaniz yeterli :bounce:

Biz, MONDIAL 125 ZN we ASYA MOTOR AS125 T' ciler olarak toplu fuar alanına qideceğiz...Anadolu yakasında buluşup Harem - Sirkeci hattından karşıya qeçecek olup, sahil şeridinden Bakırköy' de ki diğer ZEN' ciler ile buluşup rotayı fuar merkezine çewireceğiz...Bununla ilqili konu ilerleyen haftalarda açılacaktır...Görüşmek we tanışmak üzere...

ZEN Ailesi

benim fikrim tepe başı flaş tv karşısı tüyap fuar önü geniş alan park sorunu yok öneri:rendeer:

biz ZEN qrubu olarak buluşup qideceğiz...Arabalı wapur + sirkeci sahil + bakırköyden diğer arkadaşları alıp fuara qeçeceğiz...Bu arada aldığım bir istihbarata qöre 12:00 dolmabahçe önünde wespacılar buluşacak... :)

biz OK' yiz pinin... :)

Avrupa yakasi olarak besiktas meydanda bulusacagiz biz. Anadoludan gelen grupla ise henuz nerede, bulusacagimiz kesinlik kazanmadi. bilet bulamayan arkadaslar telas etmelerine gerek yok tum motosiklet degileri son iki sayidir iki kisilik fuar davetiyeleri veriyorlar zaten. Bu dergilerden birini almaniz yeterli :bounce:

ooo süper yer karaştırılmış saat kaçda olacak cenk abi

22.03.2008 - ZEN' ciler FUAR' a...!!!

::plus1:: - - - 3. ZEN BULUŞMASI - - - ::plus1::

* Anadolu Yakası: ::157:: 10:30 ::157:: Suadiye Büyük ZARA Önü
* Awrupa Yakası: ::157:: 13:00 ::157:: Bakırköy Sahil Bp ( Gelik Karşısı )

::thanks: Zen kullanıcılarına haber salınması ricası ile... ::thanks:

* Lütfen, konu dışında mesaj atılmasın. " GELİYORUM " diye bir mesaj atmanız yeterli olacaktır.

Syq.
Kaan AK

@./<.

.

Ben yeni motor sahibi oldum. Ankara'dan geleceğim fuara... ücretsiz davetiye elde etme imkanım var mı Ankara'dan ve İstanbul'dan???

Evt arkadaslar fuar gelip catti en sonunda. Son durum nedir, kim geliyor/gelmiyor, avrupa yakasi olarak yer ve saat konusunda kesin bir fikir birligine varalim? :bounce:

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar