arkadaşlar fuarda müşterilere ne gibi olanaklar sağlanmaktadır bize avantajları ne olur
yardımcı olabilirmisiniz acaba
bi motor sahibi yapın beni![]()
ewt beraber gidekyiyek içek gelek
harbi güzel bi fikir saat ikide taksimde herkes elinde kırmızı mürekkepli kalemle gelsin ahuaha
![]()
katılıyorum daha sakin biryerde toplanmak daha mantıklı .Mecidiyekoy'de kopru alti asiri kalabalik ve fazla hareketli bir yer. Herkesin belirtilen saate sadik kalarak ayni an'da gelemeyecegini goz onunde bulunduracak olursak o kadar kalabalik ve ayakalti bir mekanda dostlarimizi beklemek zor olacaktir. Zira gelen herkes aninda, "kapti-kacti" hesabi fuar'a yola koyulmayacak. Arkadaslari biraz beklesecegimiz aşikar ve bu yuzden daha rahat toplanabilecegimiz, musait, genis ve trafigi fazla olmayan bir yer (meydan hatta) bulmaliyiz bence :bounce:
besıktas barboros anınıtı nasıl olur kocaman alan rahatca toplanılır
bende gelmek istioyurm biri benide alsın![]()
merak etme fuara gelen bir sürü motor gelecek .aralarında satılık olanda vardır.bakarız sana bişiler:queen::queen::queen::queen::queen: yaşasın fuar yaklaşıyooooooooo:queen::queen::queen::queen:arkadaşlar fuarda müşterilere ne gibi olanaklar sağlanmaktadır bize avantajları ne olur
yardımcı olabilirmisiniz acaba
bi motor sahibi yapın beni![]()
..................kaç kilosun?
:mrgreen:ağır dilsen seni alırım:queen:beraber giderizzzzzzzzzz
valla hocam 90 flan varımdır177-178 de boy
beden ölçümüde söliyimmi
![]()
Evt olabilir veya besiktas deniz muzesinin yaninda kaykaycilarin hoplayip zhpladigi, toplarin oldugu (yanlis anlasilmasin:cherrymeydanda olabilir ...
..................kaç kilosun?
:mrgreen:ağır dilsen seni alırım:queen:beraber giderizzzzzzzzzz
valla hocam 90 flan varımdır177-178 de boy
beden ölçümüde söliyimmi
![]()
90'mi! :queen:
Max denge, max yakit, max kontrol demektir +90kg. Allah bilir kask'inda yoktur simdi senin? Hic sansin yok kafadan yaya kaldin sen! Tabanway turizm'in cani sagolsun![]()
kaskın varsa sorun yok ..............alırımm seni.........:queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen::queen:90'mi! :queen:
Max denge, max yakit, max kontrol demektir +90kg. Allah bilir kask'inda yoktur simdi senin? Hic sansin yok kafadan yaya kaldin sen! Tabanway turizm'in cani sagolsun![]()
başka önerisi olan?arkadaşlar taksim meydan park ceylan otel altı rahat rahat toplanır herkez :cat: