Motosiklet Fuarına HepBirlikte Gidelim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arkadaşlar fuarda müşterilere ne gibi olanaklar sağlanmaktadır bize avantajları ne olur
yardımcı olabilirmisiniz acaba
bi motor sahibi yapın beni :)

ewt beraber gidek :) yiyek içek gelek :) harbi güzel bi fikir saat ikide taksimde herkes elinde kırmızı mürekkepli kalemle gelsin ahuaha :)

Mecidiyekoy'de kopru alti asiri kalabalik ve fazla hareketli bir yer. Herkesin belirtilen saate sadik kalarak ayni an'da gelemeyecegini goz onunde bulunduracak olursak o kadar kalabalik ve ayakalti bir mekanda dostlarimizi beklemek zor olacaktir. Zira gelen herkes aninda, "kapti-kacti" hesabi fuar'a yola koyulmayacak. Arkadaslari biraz beklesecegimiz aşikar ve bu yuzden daha rahat toplanabilecegimiz, musait, genis ve trafigi fazla olmayan bir yer (meydan hatta) bulmaliyiz bence :bounce:
katılıyorum daha sakin biryerde toplanmak daha mantıklı .

besıktas barboros anınıtı nasıl olur kocaman alan rahatca toplanılır

bende gelmek istioyurm biri benide alsın :):)

..................kaç kilosun?:p

:mrgreen:ağır dilsen seni alırım:queen:beraber giderizzzzzzzzzz

arkadaşlar fuarda müşterilere ne gibi olanaklar sağlanmaktadır bize avantajları ne olur
yardımcı olabilirmisiniz acaba
bi motor sahibi yapın beni :)
merak etme fuara gelen bir sürü motor gelecek .aralarında satılık olanda vardır.bakarız sana bişiler:queen::queen::queen::queen::queen: yaşasın fuar yaklaşıyooooooooo:queen::queen::queen::queen:

Son düzenleme:
Son düzenleme:
kask var yahu :) o kadarda değil kendi motorumuzda vardı bws 2005 model satınca yaya kaldık
ne yapalım mayısa sonuna kadar yayaız :D:D

şu buluşma işi bir netlik kazanırsa sorun olmaz ben alırımseni...bakalım arkadaşlar buluşma işine ,yere ne diyecek?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar