motosiklet ehliyeti ile ilgili...!

yaaa topi acıp kirletmemek için dostumda kusura bakmasın ama merak ettim madem ehliyetle ilgili bi topic bende yenisini acmıyım sacma olur dostum kusura bakmada acılmısken bende bişi sorıyım ehliyet alırken kredi kartı ile alım oluyomu biraz cahilce oldu ama kimi oluyo sadece kart parası verirken gecmiyo dedi biri olurmu öle sey dedi dosyam elimde kalakaldım bilen varsa söliyebilirmi teşekkurler

okancım sana şöyle diyim kursta kart gecer de emniyette keş vericen ögrenci falan geçmiyor :rendeer:

yaaa topi acıp kirletmemek için dostumda kusura bakmasın ama merak ettim madem ehliyetle ilgili bi topic bende yenisini acmıyım sacma olur dostum kusura bakmada acılmısken bende bişi sorıyım ehliyet alırken kredi kartı ile alım oluyomu biraz cahilce oldu ama kimi oluyo sadece kart parası verirken gecmiyo dedi biri olurmu öle sey dedi dosyam elimde kalakaldım bilen varsa söliyebilirmi teşekkurler

rica ederim dostum, eğer sorun varsa tabii sorabilirsin, yeni başlık açmaktan ve kirletmekten dah iyi..:cat:

bu hondanın eğitim sürüşüne baktım, bayağı yüklü bişey, eğer orada yazan sürüş eğitimlerin hepsine girersek maddi olarak çökeriz heralde:p

neden sen a1 mi aldın, benim bildiğim a1 sadece 100 cc altı kullana biliyo sınavada a2 alırkende 100 cc üstüyle giricem ben bana öyle söçylediler kabul edilmiyomuş.

sen sorunca ehliyetime bidaha baktım:) A2 yazıo :) sınavda herkezin motoru 125 lik falandı bi bizim kursun motoru 50 likti. zaten bahçede bi gidip dönüon 1000RR olsa ne yazar :) bize not veren hocalar bole çoğrafya matematik hocası falanmış duyduğuma gore.. aralarında motora binmiş olan varmıdır merak ediyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar