Motosiklet almaya karar verirken size yardımcı olan en önemli unsur nedir?

• Motosiklet dergileri

Oy: 1 5.0%
  • Motosiklet firmalarının reklamları ve fuarlar

Oy: 2 10.0%
  • Servis ustaları

Oy: 0 0.0%
  • Motosiklet kullanıcıları

Oy: 10 50.0%
  • Motosiklet.net sitesi

Oy: 7 35.0%

• Kullanılan toplam oy
    20
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Motosiklet dergileri
Motosiklet firmalarının reklamları ve fuarlar
Servis ustaları
Motosiklet kullanıcıları
Motosiklet.net sitesi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ne zaman yanımda bir bayan motorsiklet sürücüsü görsem vizörümü açıp yada camı indirip medeni cesaretlerinden dolayı kendilerini tebrik ederim ve güvenli sürüşler dilerim. kullandığım motor öğrenme maksatlı motordu. beni bu motora almayı iten sebepler ise D seçeneğiyle belirttiğin. motor aldıktan ve kullanmaya başladıktan sonra bu siteye üye oldum

10 yaşından beri motosiklet üstünde oldugumdan d diyicem:wiinkk:

1. Kendi içimde hep vardı.. Böyle bir sık olmadığı için cevabım "E" :p

Her insan motosikletçi olamaz. Hele her bayan hiç olamaz. Bu iş cesaret, kabiliyet ve ayrıcalık gerektirir. Demekki bu vasıfların hepsi sizde var olduğundan motosikleti seçmişsiniz.
Bravo size motosikletçilerin kraliçesi. Sizler daima bizlerin gururu olarak aramızda olacaksınız.
Yolunuz açık, neşeniz bol olsun...

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
byn_manyax konu da
"Motosiklet almaya karar verirken size yardımcı olan en önemli unsur nedir?"
diye bir anket sorusu sormuş ve şıklar vermişsin ama asıl sormak istediğin soru galiba "Motosikletiniz hakkında sizlere sorulan en sinir sorular nelerdir?". (Zaten ikinci sorun sitede daha önce verilmişti, o yüzden konunun karışmaması için mesajından kaldırıldı)

Bir konu iki anket olmuş ;)
Birinci soruna ankete ekleyim konuyu anketler forumuna taşıyoruz.

Saygılar

Son düzenleme:
Bizim oturduğumuz siteye ben 9 veya 10 yaşındayken İngiliz bir aile taşınmıştı ve yanlarında Harley Davidson getirmişlerdi o anda dedimki onun üstünde ben olmalıyım böylece motorsikletin peşinde koşmaya başladım (hangi modeliydi bilemicem) sesi o kadar güzeldiki insanı meşk ediyordu ama yeni yeni anladımki cruiser bana göre değil naked dedim :) o ingiliz aile sayesinde motorsiklet almaya karar verdim :)

en önemli unsur yine insanın kendisidir

zaten motosiklet bir aşktır onun bunun dediğiyle olmaz
herkes karşı olsada alman konusunda sen istiyosan vazgeçemez alırsın yine

yine de soruna cevap olsun heralde motosiklet kullanıcıları olurdu

Süper Moderatör (BBRR)
Motosiklet alırken en etkili seçim yöntemi deneyimleri dinlemektir. buda haliyle kullanıcılarla sohbet ederek onların deneyimlerini öğrenerek olur. dergiler ticari emtiyalardır. reklam alacağı potansiyel müşterisinin motorunu kötüleyemez. yani dergiokuyarak tam objektif bir sonuca varmak çok kolay değildr. ancak dergileri takip etmekte fayda vardır. zira ülkemizde tirajları düşük olduğu için malesef bir çok derginin yayın hayatı çok kısa olmaktadır. Motosiklet.net ve buna benzer portallarda kullanıcı yorumları çok geniş kitlelere ulaşmaktadır. yani D ve E şıkkı aslında birbirlerine çok yakın şıklardır .

Sizlerden motosikletçi olmaz olurmu ? Bana sorulursa sizler olmazsa olmayan başımızın tacı motosikletçilersınız.

Bence motosiklet kullanıcıları çok etkili..
Ama keşke herkesin tanıdığı her kullanıcı bilinçli olarak birşeyler verebilse diğer kişilere.
E zaten karar verdinmi yavaştan da hoşuna gitti mi iş internete dökülüyor hemen.
Buradada bir Mt etkisi oluyor:)
Sonra motosiklet firmalarına reklamarına gidip bir şeyler araştırıyosun(kenid adıma diyeyim)..
E birde olaya girmişken ustaların kafasını şişiriyorsun.
Çok sevdikçe dergileri alıyorsun.
Aman hepsi etkili:)

bu soru ve anketin aynısı kanuninin sitesinde war kelimesi kelimesine. taşıyan arkadaşa teşekkürü bir borç biliriz. çok faideli bir paylaşım.::151:: cewap: motosiklet kullanıcıları en etkili unsur. bana alma dediler ben aldım, ayrı konu.

Zaten her yerde benzer bir topic var:mrgreen:
Bizim sitede de benzer eminimki vardır benzeri hiç değilse:wiinkk:

İlk önce kankam ( aye canlısı ) daha sonra ismi lazım değil bi kişi.:p

Son olarak da hekezin sen yapamazsın dediği birşeyi başarabilmenin verdiği haz kanımca.:cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar