salı akşamı fuar"a adım attık .herkes pür telaş stand kurma telaşındaydı biz 3 panel bi masa 2 sandalyeyi çeşitli şekillerde yer değiştirerek farklı konbinasyonlar denedik. Olcay hastayım dedi yardıma gelmedi tabi elimizde bir yıldız tornavida ile bizde sadece masayı birleştirebildik.
kimle kimler vardı fuarda eski arkadaşlar aramızdan ayrılanlar, hep biz<imle olanlar, aramıza yeni katılanlar. hepsi ordaydı ilk 2 gün baya bi dolaştık fuarda ama malesef wireles bağlantı yok denecek düzeyde azdı. içinde resim oılmayan sayfa ancak 1230 saniyede açılıyodu düşünün gerisini bu yüzden ilk 2 gün laptoplarımız getirsekte 3 gün buna gerek kalmadığını anladık ..
BBRR olarak kullandığım şifre 3 bölümden oluşmakta biri pcde kayıtrlı biri flash bellekte en son parti ise kafada .. bu yüzden fuar boyunca siteye ancak misafir olarak girebildim.
gelen tüm üyelerle tanışma fırsatım oldu ..özellikle beers te eski dostlarıda görmek çok sevindirici oldu .
fuarda ilk iki gün her stabdı dolaşıp fiyat aldık bölece gelen arkadaşlara en iyi fiyat nerde fikir verebilme şansımız oldu .
Standımıza gelen bizleri ziyaret eden her üyeye teşekkür ederim ..
Buarada metehan standa gelmedi onada yuh demek istiyorum