MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

Herkeze merhaba. Fuara dün gittim. Motosiklet.net standına da uğradım. Ümmet abiyi, Komtanı ve olcan138 i gördüm. Ümmet abiyle hoş sohbetler ettik. Yeni t-short lerden aldım hatta şuan üzerimde :) Umarım yeniden görüşebiliriz. Herkeze selamlar:rendeer:

Arkadaslar merhaba...Uzun süredir ara vermiştim foruma...(belllkki hatırlayan olur...)Pazar günü bende akşama MotoShow daydım ve gerçekten cok hoş bi ortamdı...Hatta kafaya koymuştum bi T-Shirt almayı,aldımda.Standa ilk gelişimde XL beden sordum ve bi bayan arkadaşım yok dedi :salut: daha sonra abime o güzelll:bounce: standı göstermek için tekrar aynı yerden geçtik.Bi kez daha şansımı deniyim dedim ve sordum XL var mı diye...başka bi bayan arkadaş var dedi ve getirdi hemen alıyım dedim.T-Shirt i aldıgım kişide meğerse Dishy miş:cherry: küçük bi sohbet ettik ve t-shirt i almış olmanın sevinciyle eve geldim...zaten bugün full üstümdeydi ve hala üstümde.:mrgreen:

Dediğim gibi motorlar ve MT nin ortamı gerçekten cok iyiydi...hee bi de CBR :queen:

valla bana da bi tane xxl t-shirt ayar edin be, yonetim uyuma taraftara sahip cik :wiinkk:

dscn0044ml1.gif

gittik be fuara neler vardı neler yorumlarımı yapıcam ama son gün rezaleti başkaydı ...itiş kakiş aralar...v.s.

Bu arada sizleride tebrik ederim ....

goldwing mükemmelmiş.Keşke gelebilseydik.Buradan okul yönetimine sesleniyorum.Sınav haftasını motosiklet haftasıyla birleştirdiğiniz için İsmail YK dan bir parça dinleyin...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar