MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

1nisan bende orda olucam (tabii 2 kisiyizz :) )

Bu arada arkadaslar 1 Nisan sabahı saat 10:00 - 12:00 arasında bostancı - kozyatagı - içerenköy taraflarından fuara giden kimse yokmu? artcı olarak sıgınmak istiyorum :) benide götürünnnn yaa..giden varsa bana ulassın pls 05553870008 onur...

Son düzenleme:
İzdiham vardı. Nefret ettim. Sabah erken gittiğimiz için çok azda olsa gezebildik. Ama öğlen gibi öyle bir kalabalık olduki. İşin ilginci fuar alanında motorla ilgili olmayan bir sürü af buyrun ama serseri takımı çoluk cocuk doluydu. Tam anlamıyla rezelet diyebilirim.

Ben eşimle birlikte motor montu ve kask ile gittiğimiz için uğradığımız çoğu stantta ilgi vardı. Ama kuru kalabalık yüzünden çoğu yerde stant görevlileri bunalmıştı. Bir ara 11. slaonda MT standına uğradık ve sevgili Gelişimin sahibi İbrahim ile sohbet ettik. Ama yoğun kalabalık girdabı bizi hemen uzaklaştırdı. İşte ne olduysa 11. salondan çıkışta izdahamda arada kaldık. Eşim fenalaştı benimde hevesim kaçtı. Diğer salonların ağzındada aynı izdahamı görünce fuarı ağız tadıyla gzemiyeceğimizi anlayarak kendimizi dışarı attık. Hem girişte hemde yolda büyük bir kalabalık hala fuara ulaşmaya çalışıyordu. Oysa ki içersi alabileceği yükü almış durumda.

Bence bu sene ki fuar tam anlamıyla felaket. Fuara ilgiyi acaba motosikletin popürlerliğine mi yoksa dağıtılan bedava biletler ile adeta 15-17 yaş arası boş kalabalığın amaç dışı fuar alanında dolaşmasına mı bağlamak gerekir.

Fuar resimleri ve bir kaç önemli notu ilerleyen saatlerde eklerim. Bence bu şekilde bir fuar ne gerçek motosiklet severleri tatmin etmiştir nede katılan firmaları.

harika bi fuar olmuş ne yazıkki gidemedim:pr: ama seneye kesin gidicem fotolar için çok teşekkürler arkadaşlar :rendeer:
herkeze kazasız ve keyifli şürüşlerrendeer:

İzdiham vardı. Nefret ettim. Sabah erken gittiğimiz için çok azda olsa gezebildik. Ama öğlen gibi öyle bir kalabalık olduki. İşin ilginci fuar alanında motorla ilgili olmayan bir sürü af buyrun ama serseri takımı çoluk cocuk doluydu. Tam anlamıyla rezelet diyebilirim.

Ben eşimle birlikte motor montu ve kask ile gittiğimiz için uğradığımız çoğu stantta ilgi vardı. Ama kuru kalabalık yüzünden çoğu yerde stant görevlileri bunalmıştı. Bir ara 11. slaonda MT standına uğradık ve sevgili Gelişimin sahibi İbrahim ile sohbet ettik. Ama yoğun kalabalık girdabı bizi hemen uzaklaştırdı. İşte ne olduysa 11. salondan çıkışta izdahamda arada kaldık. Eşim fenalaştı benimde hevesim kaçtı. Diğer salonların ağzındada aynı izdahamı görünce fuarı ağız tadıyla gzemiyeceğimizi anlayarak kendimizi dışarı attık. Hem girişte hemde yolda büyük bir kalabalık hala fuara ulaşmaya çalışıyordu. Oysa ki içersi alabileceği yükü almış durumda.

Bence bu sene ki fuar tam anlamıyla felaket. Fuara ilgiyi acaba motosikletin popürlerliğine mi yoksa dağıtılan bedava biletler ile adeta 15-17 yaş arası boş kalabalığın amaç dışı fuar alanında dolaşmasına mı bağlamak gerekir.

Fuar resimleri ve bir kaç önemli notu ilerleyen saatlerde eklerim. Bence bu şekilde bir fuar ne gerçek motosiklet severleri tatmin etmiştir nede katılan firmaları.

Kesinlikle katılıyorum Bugün kalabalık olacağını öngörüp dün gittim 10:35 de fuar alanına girdim araba ile ve park etmek için 15 dk.dolandım. 12:40 gibi kuru kalabalıktan bunalıp çıktığımda benim arkamda 5 araba çıktığım yere girme savaşı içindeydiler.:farao:

ya arkadaşlar neden kımseyı göremedım bugün standımızın önunde hanı buluşup kaynaşacaktık hatıra fotografı çektırecektık oysa sakaryadan ne ümıtlerle gelmıştim bı jınlun abımızı gördum herşey sözde kalıyormuş demek:silent:

stand o saatler arası bayağı kalabalıktı. bende oradaydım. nasıl kimseyi göremedin. :silent:

öncelikle geçen seneye göre berbat bir fuardı...Nedeni...giriş çıkışlardaki kargaşa...izdiham...düzensizlik...Türk tarzı bir fuar oldu...yani ne kadar salak.. ahmak...aymaz psikopat tip varsa fuara gelmiş...af buyrun ipini koparan oradaydı diyelim...kırmanço alaşımlı eğitim seviyesi düşük normal olmayan mahalle arası tipleri bunlar...tavırlarıyla bomboş 7 gününden bomboş bir Pazar günü için orada olduğu o kadar belli olan kekolar vardı...

Herzamanki hırsızlık yankesicilik için orada olanların hasılatı iyiydi...çok cüzdan çalındı...bir tane garipde anaons yaptırdı...düşmüştür diye...belki bulunur sandı saf vatandaş...o hengamede olağan şeyler bunlar...

Gözüme takılan olumsuzluklar...

1.Mankenlere hatunlara inceden nezaketen bakmayıp direkt ağzının suyunu akıtan mallar....dakikalarca bakıyorlar...

2.Arkadaş grubu gelmiş ve hıyarlığın sınırını zorlayan tipler...bildiğimiz abi bu 250 basarmı diyen...motora oturup ceple foto çekenler...oturduğu motor çin malı bu arada...

3.beleş bişeyler eşantiyon(anahtarlık..takvim...poşet kalem..) arayan elemanlar...bakınıp ilgileniyormuş gibi yapıp kalem varmı diye soranlar...

4.Özellikle YUKİ motor parayı kızlara bağlamış...ama stand boş..mankenler şirket yetkilileriyle muhabbetten motoru tanıtmıyorlar...mal ortada...YUKİ...

5.Güvenlik zaafiyeti...aşağı salona inmek isteyeno daracık apartman merdiveni gibi yerden inmesi gerekiyordu...ve çok tehlikeli bişey bu...yangın panik izdiham halinde HAC olaylarındaki gibi nereye gideceğini çıkışı bulamayan insanlar olabilirdi...

yani facia...ARES fuarcılık bu işin üstesinden kalkamadı...bir ara Güvenlikçilerle ziyaretciler arası kavga çıktı...girişte...motorcunun arkadaşları güvenlikciyi linc etti...hemen olay kapandı....

6.Anons yapıldı 14.00 te Tek teker Arif şov yapacak diye...gittik bekledik...baktılar izdihamı meraklıları zaptedemiyorlar...Arif abi şovdan vazgeçti..kızdı...ben bu ortamda yapamam...tehlikeli olur diye...hevesimiz kursağımızda kaldı...son olara lastik yaktı herkes dağıldı...yani Türk işi tarzan önlemlerle bu işler olmazdı...adam haklı...

7.girişin yanındaki kapıdan çıkış yoktur diye yazıyorlardı...pazar öğlen açıldı...milleti dolaştırıyorlar yan bloktan çıkartıyorlar...çıkmak istiyorsun misafirin falan oluyor bu sefer kapıda kalıyorsun...yani giren çıkamaz bir daha girmek istersen tekrar davetiye lazım...

8.içeride yanıcı maddeyle çalışan motorlar var...biri patlasa izdiham olsa herkes birbirini ezecek...bloklar arası geçişlerde lanet standlar var...aşağıya geçiş merdivenlerindeki izdihamdan bahsetmiyorum...sağdan gidiş soldan gelişe uyan yok...kim kime dum duma...herkes kalabalıkta kızlara pandik atma peşinde...

9.bizim MT standı sanki beleşe gelmiş gibi arka köşeye sallamışlar...ara ki bulasın...arkasında acil çıkış kapısı ve çöp istasyonu olduğundan 10 dakikada bir temizlikçi arkadaşlar dolu bidonlarla içeriden geçiyor...geçmelerine artık alıştık tabi orda dura dura...

musti 81 gelmiş taaa Gebzeden arka lastik patlamış....Merter Shell de bırakmış ne halt yiycem diye dertlendi...olcan138 mod arkadaşımızın başına kaldı...kimbilir naptılar....

rochasla tesadüfen tanıştık...biraz gezindik...

tubişle fotoğraf çekilemeden ayrıldık...kız dediydi ya...sevimli cimcime valla...kanım kaynadı...

işte eyle...bir fuar daha böyle öküzlüklerle baltalıklarla geçti...

standa giriyorsun görevliler el ensede...tipe göre muamele yapıyor...

Bu arada Motordelisinin aşağıda büyük bir standı...yukarı blokta ise geçiş yerlerinde 2 ayrı minik standı vardı...yani md nin 3 standı vardı...bizim ise 1...

bizimkiler motogp oynuyor makara kakara kukara...md tişört vs satışda...:p

vay be ne fuarmış mete abi sayende görmüş kadar olduk :queen: :queen: :queen:
hayatımızda göremediğim tipleri orada görürdüm kesin :) :) :)

mete_han abi tam bende senin anlattıklarını foruma yazıp şikayet edicektim anlattığın olumsuzlukların hepsini teker teker gördüm ve yaşadım hele hele bu salon aralarındaki izdihama çok sinir oldum millet itiş kakış kimin eli kimin neresinde durumu

bunun yanında xfighters standında bedava redbull dağıtılıyor diye milletin oraya çullanması ve o koridordan geçemediğim için diğer standlara bakamıyor olmam

salonda bir yerlerde bir standçının motoru çalıştırıp gaz vermesiyle millete sesini dinletmeye başlaması anından itibaren büyük bir kalabalığın o bölgeye çullanması

milletin güzel kızların peşinden koşucam diye yarattığı izdiham

yani tam anlamıyla fiyasko ötesi bir durumdu fuarı düzenleyenler güya kalabalık için hazırlık yapıcaklardı hiçbir hazırlık göremedim ve 2 saat dyanabildim bu işkenceye ayrıca kararlaştırılan saatte bizim standa gittim kimseler yoktu bunun üstüne 2 saatlik gezimi bitirdim fırladım çıktım eve geldim . eve gelince üzerimde kalabalığın yarattığı gereksiz yorgunluk ve istediğim motorları görememenin verdiği hoşnutsuzluk vardı

bunların yanında bu fuardan az biraz kazançlıda çıktım mikrofiber bez aldım gerçekten parmak izlerini yok ediyor :) jim beam ekibinin dakarda kullandığı üzerinde sahra çölünün kumları olan ktm leri yakından gördüm birde dakara katılan türk pilotlarımızdan imzalı poster aldım bu sabah çerçeveciye verdim odama asıcam :)

Son düzenleme:
Bende 11 nisan pazar günü ordaydım.MT tişörtumu da aldım.Bu arada metehan abinin söylediklerine aynen katılıyorum.Bizde çıkışı bulmak için baya bir uğdaştık.Fuarın en büyük zaafı buydu bence.Yinede güzeldi.

OKD

mete-han beye aynen katılıyorum. Ben geçen senekine katılamadığımdan karşılaştırma yapamıyacağım. İlave etmek istediğim; satış standlarındaki personelin fuar nedeni ile gelmiş oldukları ve bazı malzemelerle ilgili bilgi sorduğumda bir başka kişiyi aramaya gitmeleri (tabi bulabilirse). Bazı satış noktalarında ise sorduğunuz ürünün fiyatı çok değilse size fazla ilgi göstermemeleri. Altı saat kadar kaldım, ogün ilk gelenlerdendim. Ancak izdihamı tahmin edemediğimden gereksi vakit kaybettim. Honda da ise görevli kişiler (tanıyanlar bilir ) Hondanın ileri sürüş teknikleri eğitimlerini veren hocalardan oluşuyordu. Yararlanabilen olduysa ne mutlu. Sevgiler saygılar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
organizasyonu düşük bir fuardı
bir iki tane aksesuar alacaktım ufak çaplı baktığım yerlerde ne yazık ki stand görevlileri ile tanışıp almak kısmet olmadı bende bıraktım sonra alırım diye.
suzukinin olduğu bölümde custom choppers standı vardı gayet güzel tasarımlar uçuk fiyatlar...
bundan başka MT standına uğramak için iki teşebbüsüm oldu valla yorgun gördüm oradakileri sarmadım boşuna...
kalabalık haddinden fazlaydı, fiyatlar bana göre uçukluk seviyesindeydi...
anlaşılan motorsiklet artık lüks seviyesine yerleşti, çin malları için bile 5000-6000 ytl telaffuz ediliyor. sağlam markaların çoğunda fiyat sormadım bile....

tubişle fotoğraf çekilemeden ayrıldık...kız dediydi ya...sevimli cimcime valla...kanım kaynadı...

Ayyy ben mi oluyorum sevimli cimcime :joker: ::utangac: ::pembe::
Evet resim resim dedim ama çekemedik, halbüki Mert sırf o iş için kendini bana adadı garibim :queen: :queen:

ya arkadaşlar neden kımseyı göremedım bugün standımızın önunde hanı buluşup kaynaşacaktık hatıra fotografı çektırecektık oysa sakaryadan ne ümıtlerle gelmıştim bı jınlun abımızı gördum herşey sözde kalıyormuş demek:silent:

Beni de mi görmedin, hahahahaha, o zaman göz doktoruna kesin gitmelisin kesinnnnnnn :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar