MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

Her saat başı toplanalım bence. :cherry: Öyle olursa kalabalığı gören beleş bişey olduğunu sanıp gelir :p Müşteri toplamış oluruz. :bounce: :mrgreen:

Yada 12-14-16 gibi olabilir. Tuncer 15:30 civarı orada olacakmış. 16 da toplanalım işte. :cherry:

mantıklı tabe...ama fuar alanı çok büyük hacı...valla yoruluruz...

Moderatör (forrap)
Yada 12-14-16 gibi olabilir. Tuncer 15:30 civarı orada olacakmış. 16 da toplanalım işte. :cherry:

Ben bu most u bu yüzden seviyorum işte:) Düşünceli dostum benim...
Dediği gibi 15:30 gibi fuarda olucam bir aksilik ya da rotar olmazsa,14 te toplanılırsa belki bazı arkadaşlar gitmiş olur ama ben artık kalan arkadaşlarla görüşürüm.Kısmet...

Nezih (MNY46) mümkünse pazar saat 15:00 a kadar kalıcı ol :p Zaten İzmir de yeterince görüyorum o suratını:) Geyik bi yana orada görüşürüz Nezihim:wiinkk:

Bence fuarda buluşmadan sonra büyük bir yemek verilsin(kaynaşma) :cat:

Ama ben gelemiyorum en kötüsüde bu :farao:

banada davetiye geldiii :cherry: bende 1 nisanda oradayım eğer kötü bi şakaya maruz kalmazsam.. şimdiden herkese iyi eğlenceler gerisi sevgidir selamdır :wiinkk:

Tuğba sen de mi geliyorsun? Yapma be :p

Evettttttttt :p :queen: :cherry: :cherry:

Tubiş günübirlikmi uğruycan...kalacak yer falan ayarladınmı kız...benim içinde sürpriz oldu...:cat:
HERKES BELLİ BİR SAATTE FUAR ESNASI MT.NET STANDINDA OLSUN..OKKKK...BEN BELİRLEYİM BARİ...SONRA GELDİMDE SEN YOKTUN AMBİANSI OLMASIN...HERKES SAAT 14.00 TE STANDDA OLACAK TAAMMIIIIII....
TUBİŞŞŞ OKEYMİİİİ.....SAAATT KAÇÇÇÇÇ....14.000000000000.......

Günü birlik değil abi ama onun gibi bir şey :) Cumartesi akşamı gelip gecelere akacağım :queen: :queen:

Pazar sabah çocuk esirgemeye giden gurupla birlikte kahvaltı yapıp, 14 de stantda oluruz büyük ihtimal :cherry: :queen: :queen:
Oleyyyyyyy az kaldııııııııııııııııııııııı :queen:

fuar günü kahvaltı (davetiye dağıtımı..) ve fuara yolculuk veya şehirde şöyle bir MT çıkarması dolaştıktan sonra fuara gidilebilir..
kesin bi proğram isterük..:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ya arkadaşlar ben iş çıkışı cuma akşamı fuardayım fakat kaça kadar açık bilen varmı ?

fuar günü kahvaltı (davetiye dağıtımı..) ve fuara yolculuk veya şehirde şöyle bir MT çıkarması dolaştıktan sonra fuara gidilebilir..
kesin bi proğram isterük..:)

Ya Vedat dur sende bi :p Kendimi 500 parçayı mı böleyim :p

Herkes 2 de fuarda stantda olsun işte :) :) :)

merhaba arkadaşlar elimde 12 adet MOTOSHOW 2007 fuar davetiyesi var isteyen arkadaşlara yollayabilirim.

fuarrk3.jpg

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşım harikasın deli divane bilet arıyorum rica etsem bana 2 tane yollayabilirmisin?:rendeer:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Fuara metro ile erişecekler için metro planı
fuarplanidu1.jpg

hadi oraganizasyonu yapalım artık.
Erhan'cım.topiğin başına taşırmısın son durumu.5 sayfa oldu...
arada kaçıranlar olabilir.
sabah kahvaltı ve ardından fuar mı?tarih kesinleşti mi?aynı gün çocuklar için bir ziyeret planlanmış.bunu bir açıklığa kavuşturmak lazım.İlk defa olmak üzere o gün nişanlım da gelecek bizimle....:)

ArkadaŞlar Topİk Gerİye DÜŞmesİn....

Son düzenleme:
Ben Bostancı'dan Bakırköy'e gidiyorum o zaman. Sonra oradan bi taksiye atlar DTM'ye gelirim. Olur dimi? Başka yol varmı? Hangi yol benim için daha uygundur? :silent:

istanbulharitasi2.jpg

2006_2007_kis_bost_bakirkoy_hi_hs.gif

Ayrıntılı bilgiler için çok tşk.Standa gelip forumdaki değerli arkadaşlarla da tanışmak istiyorum.Bi taşta iki kuş daha nolsun:mrgreen:

Arkadaşlar bilet gerekli nerden bulabilirim :silent: :silent:

Kadıköy gelişim'de bulabilir miyim :silent:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar