MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
fuara yetişmek için canımı dişime takıyorum eğer orda bilet bulamazssam varya rerzil olduğumun resmidir ama kendime bir torpil bulurum herhalde.fuarda görüşürüz mt üyeleri mersinden hepinize selamlar

Benim de fuar davetiyesine ihtiyacım var İstanbul dışındayım,yardımcı olabilecek biri varmı?Şimdiden sağolun:rendeer:

1 nisan Pazar günü standda saat 14...16...18 de herkes uğrasın lütfen...yaka kartları çöplere gitti kesin...

yahu benim nedir çektiğim ağlamak istiyorum malesef ben yine şehir dışında olacam ancak hafta sonu gidebilcem

3 tane fuar davetiyesine ihtiyacım var elinde fazla olanlar varsa rica ediyorum.

fuar a kabile olarak gelicez 6 ad davetiye bulmam lazım temin edebileceğim yerler konusunda yardımcı olabilecek kimse var mı ? :)

Ben de geliyorum arkadaşlar fuara. Bekle beni istanbul :cherry: Pazar sabah orada olacağım. İstanbul'u pek bilmem. Kaybolursam ararım sizleri:p Yardımlarınızı bekliyorum:cherry:

Görüşmek üzere :flower: :flower: :flower:

benim bir tek pazar günüm var ben ne yapayım...sadece pazar...:pr:

kanka günübirlik gelicem. beni orada sap gibi kendi başıma bırakırsan Allah seni affetmicek:p

Bi de benim fuar davetiyem yok. Napıcam peki :pale:

Son düzenleme:
Yılmaz almazlar olum seni fuara :p :mrgreen: :queen:
Şebo kaseti veririz rüşvet olarak, alırlar o zaman :queen:

cuma öğleden sonra ordayız,bi aksilik çıkmazsa.bilet arayan arkadaşlara altunizade kanuni bayii SAYAN tic. bol bol veriyor :cat:

fuara yetişmek için canımı dişime takıyorum eğer orda bilet bulamazssam varya rerzil olduğumun resmidir ama kendime bir torpil bulurum herhalde.fuarda görüşürüz mt üyeleri mersinden hepinize selamlar

ümmet baba ne yap yap gel valla özledim senı görmeyi çok istiyorum iki laf yaparız ya çok güzel olur valla :cat: :queen:

yarın sinop mt de orada olacak suanda istanbuldayım bugun geldim herkese selam fuarda görüşmek üzere arkadaşlar

Son düzenleme:
Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Motoshow07
:mrgreen:
Honda Standı
dsc01154xq9.jpg

BMW Standı
dsc01155qg5.jpg

dsc01151aw1.jpg