MOTOSHOW 2007 Fuarı / 29 Mart - 1 Nisan

İstanbullll kaçın dişi geliyorrrrr........:p

Yooo kaçmak ne kelime, bir sn vaktim yok :)
İstanbul beni bekliyor :p :p :queen:

Bir aksilik çıkmazsa 1 nisan da orada olacağım,orada görüşmek üzere:)

Görüşmek üzere mi :) Görürsün sen, arıza arıza dedin bana hesap sorulacak :queen: :queen:

en çokda neye seviniyom hemi arkadaşlar...YBR 250 GÖRCEZ YA....ona...heyecan yapıyo insan be...

Bende seni göreceğim için heyecanlıyım abi :) Tubişcan geliyor :) :rendeer:

off ya glb gelemiyorm ben
siz eglenirsiniz artk

Yok öyle şak diye fuara gelmek, iki yıldır bu günleri bekliyorum :p :p
İstanbul Mt bittiniz siz :queen: :queen: :queen:

geniş ve açıklamalı bilgi için çok teşekkürler erhan.
sağlıcakla kal.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
dün yapı fuarı için oradaydım 10. salonun kapısı aralıktı standları kurmaya baslamışlar balansmatik standını gördüm arkadaşlar bekleyen herkese hayırlı olsun hazırlıklar baslıyo

1 nisanı anladıkta 2 nisanda ne işin war:p
fuar 1 nisana kadar:queen:

1 nisanda bende ordayım kısmetse görüşmek üzere :mrgreen: şimdiden süper bir gün olacağı belli =)

Moderatör (forrap)
ylmzzz bende günübirlik olarak gidicem 1 nisan da,hemde sınavdan çıkar çıkmaz gidicem.Günü birlik gitmeye gerek var mı diye düşünme bile,gelebiliyosan gel,Olcan ın da dediği gibi otogar - fuar arası bi metroyla kolayca gelinebiliniyormuş:wiinkk:

ylmzzz bende günübirlik olarak gidicem 1 nisan da,hemde sınavdan çıkar çıkmaz gidicem.Günü birlik gitmeye gerek var mı diye düşünme bile,gelebiliyosan gel,Olcan ın da dediği gibi otogar - fuar arası bi metroyla kolayca gelinebiliniyormuş:wiinkk:

Evet evet bence de, hepimiz orda olacağız ne güzel ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::pulp:: ::alkiis:: :thumleft: :flower: ::xblink:: ::xblink:: ::xblink::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
erhan perşembe yada cuma orada olacağım inşallah :)

yeni üye oldum

merhaba arkadaşlar ben zeal sun 200 RS almayı planlarken farkında olmadan kendimi sitede üye olurken buldum...
bu arada aradığım sorunun cevabı için bende motoshow'u bekliyordum fakat artık dayanamadım havalar birden ısınacak ve ben de yaya kalacağım diye korkuyorum..
galiba genel olarak 1 nisanda oradasınız.. bi aksilik çıkmazsa ben her gün orada olacağım.. (işim gereği) belkide karşılaşırız oralarda sizlerden birileriyle :mrgreen: :cat: :queen:

Bende seni göreceğim için heyecanlıyım abi :) Tubişcan geliyor :) :rendeer:

:

Tubiş günübirlikmi uğruycan...kalacak yer falan ayarladınmı kız...benim içinde sürpriz oldu...:cat:

HERKES BELLİ BİR SAATTE FUAR ESNASI MT.NET STANDINDA OLSUN..OKKKK...BEN BELİRLEYİM BARİ...SONRA GELDİMDE SEN YOKTUN AMBİANSI OLMASIN...HERKES SAAT 14.00 TE STANDDA OLACAK TAAMMIIIIII....

TUBİŞŞŞ OKEYMİİİİ.....SAAATT KAÇÇÇÇÇ....14.000000000000........B]

Son düzenleme:
fuar boyunca fuarda olma ihtimalim yüksek olmakla birlikte, ben de 1 nisan pazar fuardayım :cherry:

meteabi bende geliyorum ınsallah gorusmek uzere bır ıkı gun fuarda takılıcam...
ortamı seversem uzun sure kalıcı olcam :mrgreen:

kanka saatt 14.00 te herkes standa yığılsın...curcuna olsun iyimi...:p

Her saat başı toplanalım bence. :cherry: Öyle olursa kalabalığı gören beleş bişey olduğunu sanıp gelir :p Müşteri toplamış oluruz. :bounce: :mrgreen:

Yada 12-14-16 gibi olabilir. Tuncer 15:30 civarı orada olacakmış. 16 da toplanalım işte. :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar