motorunuzu nasıl muhafaza ediyorsunuz??

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:pale:Havaların soğuması ve yağışların başlaması ile motorlarımızı korumak gittikçe zorlaşıyor.Tabiiki bu dediklerim motorunu kapalı yere koyanlar için geçerli değil .Ben motorumu kapalı yer olmadığı için brandasını örtüyorum ve içim sızlayarak dışarıda bırakıyorum pekii ya sizler ne yapıyorsunuz bu konuyu birbirimizle paylaşalım istedim..:)

ben brandada örtmüyorum..... sırılsıklam oluyor.. kar yağıncada kardan motor oluyor.........

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben balkonun altına koyom ustune bı battanıye....
sabah kalkıp bınıom motora geri yerıne koyom...aynı sekıl....
tatlı su motorcusu değilimde... :bounce:

ben apartmanın girişine koyuyorum yöntici falan sikayet ediyo bazen ama umurumda deil :cherry: dışarda bırakmaya gönlüm razı olmuyo :cherry::cherry:

ben de apartmanın girişine koyuyorum ama kimse şikayet edemiyor cünkü .....
Bazen komşular girerken birden motoru görünce korktuklarını söylüyorlar ama şikayet yook :mrgreen::mrgreen:

bende apartmanin girişine aliyorum motorumu şikayet eden yok olamazda zaten 3 daire:mrgreen::p

Super Moderator
 Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  
http://www.motosiklet.net/forum/faydali-bilgiler/4246-motorun-kisin-saklanmasi.html
http://www.motosiklet.net/forum/fay...rsikletinizin-kislik-bakimi-ve-korunmasi.html

Her kış benzer sorunlar yaşanıyor ve çözümler aranıyor, daha önceden paylaşılmış fikirleri, önerileri, sorulmuş soruları da görmek, ve bundan sonra da faydalanmak isteyenlerin daha geniş bir yelpazeye ulaşabilmesi için mevcut başlıklardan devam edelim lütfen.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar