Motorumun debriyaj balatasımı sıyrık?

Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
236
Selamlar Seger 150 cc, ybr tipi bir motorum var ( çin malı ). Sorunum kalkışta falan değil, sorun eskiden rahatça olmasada ön kaldırabılıyordum şimdi ise kollarım kopacak motorun onunu kaldırayım dıye. Debriyaj balatasımı sıyrık acaba ve sağlam bir debriyaj balatası kaç tl dir.
 
Katılım
1 Eyl 2011
Mesajlar
236
kapalı alanda denıyorum abıcım cok dalga gecıyorsunuz ama :)
 
Katılım
25 Şub 2011
Mesajlar
863
Tekere kalkıcam derken tekerinden olucan. Hazır 2 tekerinde yerindeyken vazgeç bu sevdadan. :)
 
Katılım
1 Nis 2007
Mesajlar
1,944
Tekere kalkıcam derken tekerinden olucan. Hazır 2 tekerinde yerindeyken vazgeç bu sevdadan. :)
Bir tekerlek bir tekerleğe bire tekerlek gel beraber gidek demiş. :) Arkadaşın konuyu baltaladık arkadaşlar.Üstadım motosiklet çok gaz verdiğinde gazı arkadan alıyormuş gibi yapıyor mu?
 
Mersin İl Temsilcisi
Katılım
2 Ağu 2006
Mesajlar
10,372
gazı açtığında motor bağırıp bağırıp sonrta birden rahatlayıp fırlıyorsa bil ki debriyaj balatan ilişkişnizin sonunu getirmiştir.

bildiğim iyi bir balata var ama seninkine uyar mı bilmem... EBC...
 
Katılım
1 Nis 2007
Mesajlar
1,944
evet kardeşim debriyaj bitmiş.debriyaj kadar para ustaya veriliyor sanırım.:)hadi bakalım kolay gelsin.Bu arada biraz actığın konuya şakayla cevap verdik.darılmadın umarım.
 
Katılım
13 Nis 2010
Mesajlar
5,448
Kardeş biraz dalgaya aldık ama sende sadece tekere gelmiyo debriyaj balatasımı bitmiştir demişsin :)
1 Öncelikle zinciri kontrol et. teker yapan motorda zincir çabuk uzar gergin olmayan zincirde teker denersen dişliyi daha çabuk yersin ve bol zincirle tekere alman zorlaşır.
2 Düşük cc motorla yapacağın tekeri, debriyaj tokatlayarak yaptığından her hafta debriyaj balatası bitirebilme ihtimalin var.
3 Motor bağırıyo ama gitmiyosa debriyaj balatan bitmiştir
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar

Üst