motorumu sattım psikolojim bozuldu, yenisini ne alim

arkadaşlar motorumu sattım.ama naaptım:cyclopsan diyorum.
motorsuzluk çok kötü, 11 yıldır bakkala bile motorla giderim.şu an eşekten düşmüş gibiyim.önceki motorumu borç kapatmak için sattım, fakat şu anda dayanamıyorum tekrar kredi kullanıp bu defada hondanın CBF500'üne niyetlendim.çevrenizde varsa acilen benle irtibata geçinde psikolojim düzelsin:)

abi adana ekibi başladı fazer'lanmaya sıra sende diye düşünüyorum :)

Allah hayırlısını versin..

Mersin İl Temsilcisi
abi çok temiz bir fazer var 9,750 ye istanbulda. motoru biliyorum. düşünürsen irtibata geçelim ?

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bosver cbf 500 u,al canavar gıbı fazer6 ü,yolu kapat gıtsın.aynı para neredeyse.

CBF 500 ; Sheltox arkadaşımız kullanıyor Çok memnun ve su an üniversiteye gideceği için satıyor.. Bir çok geziye gittik ve cok harika bir motor.. Tavsiye ederim :)

abi adana ekibi başladı fazer'lanmaya sıra sende diye düşünüyorum :)

Allah hayırlısını versin..
yok ben 4 düşünmüyorum, 500lük beni kesiyor fazlasını gereksiz görüyorum, sağol yinede:rendeer:
eskisi neydi., sattığınız?
2005 model kawasaki er5
abi çok temiz bir fazer var 9,750 ye istanbulda. motoru biliyorum. düşünürsen irtibata geçelim ?
sencerim sağolasın, 4 istemiyorum, siz bana cbf 500 bulun:)
bosver cbf 500 u,al canavar gıbı fazer6 ü,yolu kapat gıtsın.aynı para neredeyse.
doğru söylüyorsun ama hıza fazla meraklı deyilim malesef.ben güç istiyorum oda 500 lükteki bana yetiyor
CBF 500 ; Sheltox arkadaşımız kullanıyor Çok memnun ve su an üniversiteye gideceği için satıyor.. Bir çok geziye gittik ve cok harika bir motor.. Tavsiye ederim :)
sana zahmet bir görüş istersen çakom:) ben ciddi alacam

sağol çako.baktım gerçekten temiz görünüyor.ordudan nasıl getireceğiz gibi bir problem var yalnız, hadi ankara, konya mersin falan neysede .bilmiyorum nasıl olabilir
er5 ten sonra cbf 5oo olmaz bence
Ben xt6ooxi öneririm :):)

şöyle açıklayım:ben er5i maddi durum için sattım, ve şu an anladımki motorsuz olmayacak.tekrardan krediyle motor alacağım.daha önce 500 lük kullandım ve gücü bana yetiyordu.er5 te alabilirim belki, ama deyişiklik yapmak istiyorum bu defa cbf500 olacak:)

Valla aga ; Gelir motoru bakarsın ki cocuk bezzle oksuyoor .. O derece titiz bakıyor ; gözlermle gördüm... Götürmesi bi sekilde hallolur... Hiç olmadı otobüse koyarız

şöyle açıklayım:ben er5i maddi durum için sattım, ve şu an anladımki motorsuz olmayacak.tekrardan krediyle motor alacağım.daha önce 500 lük kullandım ve gücü bana yetiyordu.er5 te alabilirim belki, ama deyişiklik yapmak istiyorum bu defa cbf500 olacak:)
Hehe zaten modeli de yanlış yazmışım xt660x yazacaktım xt6oox degil de 6ooE varmış
Vala ben deilk zamanlar cbf5oo cok istiyordum ama hondanın yedek parca pahalılıgı engel oldu er5e ile 250 likler arasında gidip geliyorum er5 yine iyi seçim olurdu çünkü cbf leri takip ediyorum hayli pahalı :silent:

Valla aga ; Gelir motoru bakarsın ki cocuk bezzle oksuyoor .. O derece titiz bakıyor ; gözlermle gördüm... Götürmesi bi sekilde hallolur... Hiç olmadı otobüse koyarız
bakalım artık hele bir gün doğsun, araya birde bayram girdi.şimdi bankalarda kapalı 9 gün
Hehe zaten modeli de yanlış yazmışım xt660x yazacaktım xt6oox degil de 6ooE varmış
Vala ben deilk zamanlar cbf5oo cok istiyordum ama hondanın yedek parca pahalılıgı engel oldu er5e ile 250 likler arasında gidip geliyorum er5 yine iyi seçim olurdu çünkü cbf leri takip ediyorum hayli pahalı :silent:

er5 i gerçekten tavsiye ederim.ben bu defada cbf ye merak sardım, umarım pişman etmez

abi 4 silindir düşünmüyorsan sana er6 tavsiye ederim şiddetle.hem kawasakiden devam et geçme başka markaya:cat:

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
r6n tavsiye edilir ama ne yalan söylüyüm honda tr de çok iyi bi motor servis dayanıklılık

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Suzuki SV 650 de bir alternatif olabilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar