Eşine şu cümleyi kurabilirsin.. " Beni seviyorsan benim sevdiğim şeyleri de sevmelisin" belki etkili olur

Ne şanslıyım ki eşim daha eşim olmadan önce daha kız arkadaşım sıfatındayken ilk aldığım motoru almam için maddi manevi destek olmuştu.. Ödemekte zorlandığım zamanlarda yardım etmişti.. Evliliğin ardından alma hayali kurduğum motoru yazdan beri hala almadım.. Sadece ettiği bir tek cümle yüzünden.. O da almamı istemediğinden değil sadece 1-2 ay ertelememizi istediğindendi. Bende benim yıllardır kurduğum hayali nasıl olurda ertelememi istersin, sen bir şeyi çok istediğinde ben onu yaratıyorum, gerekirse yemiyorum, içmiyorum ama alıyorum sırf sen mutlu olasın diyerek inat ettim ve almadım. Günlerce yalvardı bana, her minibüse bindiğimizde ne zaman motor alacağız dedi, her uzak bir şehre arabayla gittiğimizde motoru hatırlattı. Beraber yolda yürürken her gördüğümüz motosikletin ardından beraber baktık, halada bakıyoruz.. Ama almıyorum, belki çok uzun bir süre daha almayacağım, belkide hiç.. Beni seven, benim isteklerime saygı duymalı, o da istemeli hatta. Sırf ben istediğim için.. Benim hikayem size yeterince gaz verebilecek bir hikaye sanırım