Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Kıyafetin güzelmiş...Üstünde eskir işallah....

Eski Sponsor almadı makinayı öylemi. Yuh diyorum baskada bisi demiyorum. Ne yapar ne eder alınırdı o makina. mes in dediği gibi tozuyla topragıyla, en orjinal haliyle sergilenirdi, sergida fuarda bi yerde. Hoş olurdu, saglam olurdu.
Alan arkadasada hayırlı olsun. Şu an icin MOTORAN FOREVER

Mesajı yazarken Propellerheads - Spybreak dinliyordum

mondial bu şekilde sponsorluk anlaşması yaptığında reklam bütçesinden karşılayıp aynı zamanda bunu vergiden masraf olarak düşebildiği halde bu şekilde organizasyonsuzluk yapması pek hoş bir şey değil. sitesinin açılışında yapılan o kadar kilometreyi anlatan yazıların varlığına bakarak marka prestijini arttıracak bir konu üzerine gitmemiş olması düşündürücü. tanıtım ve organizasyonlarda bir sorun var gibi.
fabrika açılışına çağırmayı biliyorlar sitede anlatmayı biliyorlar iş vergiden düşebileceği bir masrafı ve aynı zamanda ar-ge olarak gösterebileceği masrafı ile sponsorluk yapmaktan kaçınıyor.
ne demeliki ne olsun. mondial giderek kan kaybediyor gözümde

abi gezileri severek takip ediyoruz.Motoranıda kutlamak gerekir güzel bir sponsor anlaşılan :) mondial ayıp etmiş ama eski motorunu sattırarak.Bencede müzelik motordu o :(

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
teşekkürler

acısıyla tatlısıyla yeni motorum motoran ile karadeniz turunu tamamladım bu gezimde bana emek ve katkıları geçen herkese çok teşekkür ederim, bu gezide mt üyeleri ve motoran bayi ve servislerinin çok büyük desteklerini gördüm onları unutmam mümkün değil eksik olmasınlar.ayrıca kaendilerine vermiş olduğum rahatsızlıktan ötürü özür dilerim.ayrıca tanımadığım bir çok insan beni evinde misafir etti onlarada burdan sevgi ve saygılarımı iletirim.yeni turlarda görüşmek dileğiyle.:cat: :thumleft: ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks: ::thanks:

adapazarı motoran bayisi ahmet aygün beye katkıları ve sıcak karşılamaları için kendilerine çok teşekkür ederim.

aygün ticaret motoshoptan kenan bey samimi sohbetlerinden dolayı teşekkür ederim.

adapazarı motoran servisi engin ticaretten engin ustaya sıcak karşılamalarından dolayı teşekkür ederim.

bursa motoran servisi mehmet uzunlara katkılarından dolayı teşekkür ederim

bursa karacabey motoran servisi yalçın ülüfere katkılarından dolayı teşekkür ederim

balıkesir susurluktan murat motor serkan akbıyık ustaya katkılarından dalayı teşekkür ederim.

abim varmıssın izmire hayırlısıyla sevindim valla. Şimdi planda nereler var :cherry:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
sinop sahil kıyısı

kastamonu inebolu cide dağ yolu sahil tarafı

izmir motoran yedek parça deposu tüm türkiyedeki motoranlara yetecek kadar yedek parça mevcut

apv41 cengizin anne ve babası sabah kahvaltı menüsü tamamen bana aitti sıcak karşılamalarından dolayı kendilerine minnettarım.sabırla bana katlandıkları için teşekkür ederim.sabah kahvaltısında olduğu gibi akşam menüsüde bana aitti tabiki mantıııı.

motoran yedek parça depo girişi

motoran yönetim bina girişi

apv41 cengizin biricik kızı ceren prenses,çok sevecen başarılı ve bir okadarda zeki

ve namıdeğer apv41 cengiz izmirdeki gönülden dostlğu ve misafirperverliği için kendisine ne kadar teşekkür etsem azdır varolsun

apv41 ve kızı ceren prenses

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Abi fotolara yorum eklememişsin. NEdir, kimdir? neresidir ?
Forrap mı o ?
İzmire benziyo orası ?(nerden anladıysam)?

apv41 bakıma aldı beni evde sen çok gezdin biraz mola ver diyor resimleri o attı biliyorsun bende kabiliyet yok yorumları sonra eklicem.:pr: :pr: :pr: :queen: :bounce:

abi yine bakarken Samsun/Çarşamba resimlerine takıldım.Ahh memleketim ahh...:salut:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
harikasın abi sag salim karadeniz turunu tamamlamana sevindik

tamam abi bekliyorum güzel bolumuza :cherry: dogu turunda da sag salım bitirmen dilegiyle

motoran firmasını kutluyorum. umarım sonuna dek arkanızda olur. kazasız belasız sürüşler dilerim.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
antalya belekte IC-SANTAİ oteldeki 4 günlük MOTORAN bayiler toplantısı bugün sona erdi gezilere kaldığım yerden devam ediyorum toplantıda çok güzel resimler çektim seyretmeye değer süpriz resimlerde var onları sizde seviyorsunuzdur herhalde.ekleyebilecek birini bulursam hemen ekleriz.konyada yılmazzz var belki beraber atarız sanırım bana yardım eder.şuan ıspartadayım yarın konyaya devam etçem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar