Motorumu Başka Marka Ile Değiştirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vallahi ümmet Abi Dicek Bisi Birakmadin Bize Motorun Zaten Kendini Gösteriyor. Güzel Bi Motor Bence Daha öncede Inceleme Sansim Olmustu Bu Motoru Hayirli Uğurlu Olsun .... Heee Bu Arada Bizim Memlekete Bile Uğramissin Helal Olsun... Ordu / Fatsa

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KONYA MT DEN YILMAZ VE ARKADAŞI SICAK KARŞILAMALARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA RESİMLERİ MT YE 2 SAAT ZAMAN AYIRARAK BIKMADAN YÜKLEYEN DEĞERLİ YILMAZ KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
87.jpg

KONYA MOTORAN BAYİSİ NARİN TİCARET
86.jpg

KONYA MOTORAN SERVİSİ ZEVK MOTORDAN MEHMET USTAYA KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
85.jpg

KONYA MOTORAN BAYİSİ MEHMET AY
84.jpg

BEYŞEHİR MOTORAN BAYİSİ MUSTAFA KARANFİLE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜR EDERİM
83.jpg

82.jpg

81.jpg

ISPARTA ŞARKİKARAAĞAÇ BAYİSİ MEVLÜT BEYE SICAK KARŞILAMALARINDAN VE KATKILARINDAN ÖTÜRÜ ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
80.jpg

79.jpg

78.jpg

77.jpg

76.jpg

75.jpg

74.jpg

73.jpg

72.jpg

71.jpg

70.jpg

69.jpg

68.jpg

67.jpg

66.jpg

65.jpg

TAVERNALARIN BEYEFENDİ YANIK SESLİ SANATÇISI COŞKUN SABAH BEY MATORAN BAYİLER TOPLANTISI SAHNE KONUĞUYDU.SICAK SOHBETLERİ İÇN KENDİSİNE CANDAN TEŞEKKÜRLER MOTORAN ŞAPKASIDA ÇOK YAKIŞTI KENDİSİNE
64.jpg

63.jpg

62.jpg

ANTALYA SERİK MOTORAN SERVİSİ MUSTAFA USTAYA YARDIMLARI İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM
61.jpg

MOTORANDAN SONRAKİ TÜRKİYE YOLLARINDAKİ YENİ MOTORUM NASIL YAKIŞMIŞ DEĞİLMİ
60.jpg

59.jpg

MOTORAN ANTALYA SERİK BAYİSİ AHMET BEY
58.jpg

VE VE VEEEE NAMIDEĞER MT NİN GÜLÜ ÇOK ŞEKER TIRANSAP GÜZELİ DISHY
57.jpg

56.jpg

55.jpg

DISHY LE MOTORLARI RESİM ÇEKİLMEK İÇİN DEĞİŞTİK
54.jpg

53.jpg

VE DISHY NİN BİRİCİK KIZI PEMBE MOTORU KÜÇÜK KALDIM ÜSTÜNDE
52.jpg

51.jpg

50.jpg

49.jpg

48.jpg

47.jpg

46.jpg

45.jpg

AYDIN NAZİLLİ MOTORAN BAYİSİ AYSALLAR LTD ŞT. SAİM AYSAN
44.jpg

AYDIN NAZİLLİ MOTORAN SERVİSİ ÖZEN MOTORDAN ÖZEN KARDEŞLER
43.jpg

AYDIN KÖŞK MOTORAN BAYİSİ ÖZTÜRK TİCARETTEN ALİM ÖZTÜRKE KATKILARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
42.jpg

41.jpg

40.jpg

39.jpg

38.jpg

37.jpg

36.jpg

35.jpg

34.jpg

33.jpg

32.jpg

31.jpg

TARİHİ KIZ KULESİ
30.jpg

SİRKECİ HAREM FERİBOTU
29.jpg

TARİHİ GALATA KÖPRÜSÜ
28.jpg

İST.DOLMABAHÇE SARAYI VE BEŞİKTAŞ STADI ORTASI BEŞİKTAŞ KARAKÖY YOLU
27.jpg

İST. ÇELİKTEPE EMNİYET EVLERİ BEKO VE İSTİKBAL BAYİSİ RECEP YİĞİY BEY VE OĞULLARI AHMET VE YUSUF BEY İSTANBULDAKİ KATKILARI İÇİN KENDİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM
26.jpg

25.jpg

İSTANBUL PROFİLO A.T.L PANSİYON GÖREVLİLERİ AŞÇBAŞI NEVZAT GÜLER VE PANSİYON GÖREVLİSİ SEYFETTİN BABİR KENDİLERİNE YARDIMLARI İÇİN MİNNETTARIM
24.jpg

23.jpg

22.jpg

21.jpg

20.jpg

19.jpg

Ç.KALE LAPSEKİ MOTORAN BAYİSİ YELİZ TİCARETTEN SADETTİN DÖNMEZ VE OĞLU
18.jpg

ÇANAKKALE MT DEN FROSEN KATKILARI İÇİN KENDİSİNE ÇOK TEŞEKKR EDERİM
17.jpg

Ç.KALE MOTORAN BAYİSİ ESMOT TİCARETTEN İBRAHİM NALDÖKEN BEYE YARDIMLARI İÇİN MİNNETTARIM
16.jpg

15.jpg

Ç.KALE MOTORAN SERVİSİ ABİDE MOTOR CELİL ASLAN
14.jpg

MOTORAN Ç.KALE SERVİSİ EGEMEN MOTOR ALİ BAŞTUĞ
13.jpg

12.jpg

MANİSA SARUHANLI MOTORAN SERVİSİ YILDIRIM MOTOR HASAN YILDIRIM YARDIMLARI İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜRLER
11.jpg

10.jpg

9.jpg

FERDİ ALTUNER ANKARA BAYİMİZ VE EŞİ SOL TARAFIMDA OTURANTUFAN BEYİN ENİŞTESİ İZMİR PINARBAŞI MOTORAN BAYİSİ
8.jpg

VE GALA GECESİNİN GÖRÜNMEYEN KAHRAMANI ORGANIZASYON YETKİLİSİ SAYIN OKAN BEY UNUTULMAYACAK DOSTLUK ABİDESİYDİ KENDİSİNİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM
7.jpg

TİYATRO SANATÇISI SAYIN FERDİ ALTUNER ÇOK KOYU VE SICAK SOHBETLERİ İÇİN TEŞEKKÜRLER KENDİSİNE
6.jpg

ELAZIĞ MOTORAN BAYİSİ
5.jpg

MOTORAN FİRMASININ ÇİNLİ ORTAĞI
4.jpg

3.jpg

2.jpg

1.jpg

67.jpg

ahhh abi be bizim ordan geçmişsin yaaa :pr: keşke haberim olsaydı.... Yeni motorun hayırLı uğurLu tekerLeğine Taş değmez İnşallah :cat:

Ümmet abi yeni motorun hayırlı olsun. Bugün görme fırsatım oldu. Çok yakışmış oldukça konforlu. Motoran gurubuna da başarılar diliyorum. Yeni modellerini yollarda görmek dileğiyle...

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Prometheus;584941]Ankara var mı abi yine rotada
bugün geliyordum şirketten telefon geldi afyon,eskişehir bursa,bandırmaya git diye hadi gene kurtuldun semaverden çok şanslısın pro.konya ılgından selam.

KONYA MT DEN YILMAZ VE ARKADAŞI SICAK KARŞILAMALARINDAN DOLAYI KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM AYRICA RESİMLERİ MT YE 2 SAAT ZAMAN AYIRARAK BIKMADAN YÜKLEYEN DEĞERLİ YILMAZ KARDEŞİME ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM

Asıl Konya'ya geldiğinde beni aradığın için teşekkür ederim Ümmet abi. Unutmamışın bizleri:wiinkk:

Motoran sana çok şeyler borçlu sevgili Ümmet.
Gönül adamı efsanesisin.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
KONYA MOTORAN BAYİSİ GÜZEL TİCARETTEN HİDAYET GÜZEL BEYE SICAK SOHBETİ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜRLER
pic0001wi7.jpg

KONYA MOTORAN SERVİSİ GÜZEL TİCARETTEN MEHMET USTA
pic0003ye0.jpg

pic0004se5.jpg

KONYA KADINHANI MOTORAN BAYİSİ SAYIN HALİL KARA
pic0005zq7.jpg

pic0006fh6.jpg

KONYA AKŞEHİR MOTORAN BAYİSİ ÇORUMLU ELEKTRONİKTEN BEKİR BEY VE BABASI
pic0007td5.jpg

KONYA AKŞEHİR MOTORAN BAYİSİNDEN ÇETİN BEY
pic0008ix8.jpg

AFYON ÇAY MOTORAN BAYİSİ POYRAZ TİCARETTEN MUSTAFA POYRAZ
pic0009hz1.jpg

pic0010ic7.jpg

pic0011wu6.jpg

AFYON MOTORAN BAYİSİ ANADOLU MOBİLYADAN NURİ BEYE SICAK İLGİSİ VE YARDIMLARINDAN DOLAYI MİNNETTARIM
pic0012ef6.jpg

pic0013us8.jpg

AFYON MOTORAN SERVİSİ ŞEMSİ USTA
pic0014bh1.jpg

pic0015lx5.jpg

pic0016lx0.jpg

pic0018po3.jpg

pic0019yh9.jpg

ESKİŞEHİR MOTORAN BAYİSİ ÖZEL YAŞAM LTD ŞT RAMAZAN ÖZ BEYE SICAK KARŞILAMALARINDAN DOLAYI TEŞEKKÜRLER
pic0020rr5.jpg

Eminim şu an dünyanın en mutlu insanısındır. Hayalleri gerçekleştirmek ve bütün Türkiyede sevilir bir insan olmak her kesin harcı değil.
Yolun her zaman açık olsun.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slm

Su Silahı;587139' Alıntı:
Eminim şu an dünyanın en mutlu insanısındır. Hayalleri gerçekleştirmek ve bütün Türkiyede sevilir bir insan olmak her kesin harcı değil.
Yolun her zaman açık olsun.
evet sayın yasin hocam şuan mutluluktan uçuyorum, çünkü gençliğimde yapamadığım en büyük hayelim olan motorla türkiyeyi gezmeyi,defalarca yaptığım için, şartlar ne olursa olsun, bana neye malolursa olsun, bu mutluluk bana yeter, ağlıyorum mutluluktan yahu 50 yaşındayım hiç aklıma bile gelmiyor türkiye beni ben türkiyeyi çok sevdim.:queen: :cat::thumleft: :flower: :flower: :flower: ::biggrinn ::biggrinn ::tutkuy:: ::thanks:

sn. ummet bey
resimler için teşekkürler ve de tebrikler..
ancak, kısa da olsa, yolda karşılaştığınız tehlikeler, arızalar vs. gibi tecrübelerinizden, herkesin yararlanması için biraz bahsedermisiniz..mesela resimleri gördükten sonra, en çok merak ettiğim konu , kar ve buzda, düşmemek için nasıl davranmak gerekiyor..hiç kayıp düştüğünüz oldu mu ..bizimle lütfen değerli tecrübelerinizi paylaşınız..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
slom

sn. ummet bey
resimler için teşekkürler ve de tebrikler..
ancak, kısa da olsa, yolda karşılaştığınız tehlikeler, arızalar vs. gibi tecrübelerinizden, herkesin yararlanması için biraz bahsedermisiniz..mesela resimleri gördükten sonra, en çok merak ettiğim konu , kar ve buzda, düşmemek için nasıl davranmak gerekiyor..hiç kayıp düştüğünüz oldu mu ..bizimle lütfen değerli tecrübelerinizi paylaşınız..
sevgili arkadaşım tabiki sizinle herşeyi paylaşırm.buzda kaydınızmı diyorsunuz,motoran ile kayıp düşmedim ama geçensene mondıalle susurluk,merzifon,izmir ve ardahanda olmak üzere 4 kere kaydım fakat bedenen önemli bi hasar olmadı motorda oldu ufak tefek,ama hız sınırım 20-30 km idi yüksek olsaydı sanırım tehlike büyük olurdu,gördüğünüz motoran ile seyahat resimlerinde düşüp düşmediğimi soruyorsunuz hayır düşmedim çünki o kısımlarda 5-10 km hızla gidiyordum gerektirdiğinde ayaklarımı yere sürterek gidiyordum aksini yapsaydım kesin kayardım ve gezilerim biterdi.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Allah düşürmesin...Devam dolaşmaya....Ama kuşadasından resim koymamışsın ?....Şööle devlet hastanesinin karşısındaki otelin önünde falan?...

Yakın tanıdığımın da....:p

Ahada gitmiş canım abim bizden önce Çanakkale'ye.Abi yolun hep açık olsun.Zannedersem Çanakkale'de birlikte olucaz.Görüşmek üzere.:cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
MT NİN KURMAYLARI PARA VERSEN Bİ ARAYA TOPLAYAMAZSIN BEN ÇOK ŞANSLIYIM BİR ARADA YAKALADIĞIM İÇİN HEMEN Bİ RESİM ALALIM SICAK KARŞILAMALARINDAN VE SAMİMİ SOHBETLERİNDEN DOLAYI SKULLHUNTER(ERHAN) KOMTAN(GÜRKAN) BBRR(BARIŞ) KENDİLERİNE ÇOK TEŞEKKÜRLER

BBRR SEVGİLİ BARIŞ MARMARİS MT NİN HIZLI MODU MT STANDINI ONURLANDIRMIŞ AYAKLARINA SAĞLIK İYİKİ GELMİŞ ÖZLEMİŞTİK KENDİSİNİ SOHBETİNE DOYUM OLMADI

RÜZGARIN KIZI AYŞE ŞULE BİLGİÇ KENDİSİNİ 2 TEKER STANDINDA ZİYARET ETTİM GÖSTERMİŞ OLDUĞU NEZAKETTEN VE SAMİMİ SOHBETLERİ İÇİN KENDİSİNE TEŞEKKÜR EDERİM.

VEDAT BEY PROFİLO ANADOLU TKNİK LİSESİ MDR MÜAVİNİ İSTANBULA HER GELDİĞİMDE YARDIMLARINI HİÇ EKSİK ETMEDİ KENDİSİNE HERŞEY İÇİN MİNNETTARIM.

MT ANKARANIN SEMPATİK MODU PROMETHAUS MOTORAN STANDINI ŞEREFLENDİRDİ AYAKLARINA SAĞLIK ÖZLEMİŞTİK KENDİSİNİ BOL BOL SOHBET ETME FIRSATIMIZ OLDU ANKARAYA HER GİTTİĞİMDE İLGİSİ İÇİN TEŞEKKÜRLER.

MOTORAN STANDININ GÜZEL ASİSTANI DİLEK HANIM FUAR BOYUNCA SOHBETİNE DOYUM OLMADI .

RÜZGARIN KIZI AYŞE ŞULE BİLGİÇ MOTORAN BÖLGR SATIŞ SORUMLUSU ESİN HANIM

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Süper.....Tek kelimeyle mükemmel....Ayağına ve ellerine sağlık...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar