Kameraman ÜmmetPerkitan, SinopMT KORO İftiharla Sunar GÜLDÜRÜ

arkadaşlar ümmet ağbiyi sinopta ağırlarken eğlence amaçlı ufak bir güldürü tamamen doğaçlama gösteri oldu :) bu gidişle beyaz şova çıkıcaz heralde. sizlerle paylaşmak istedim beyenirsiniz umarın he he.. eğer çıkarsak mt ailesinin reklamınıda yapmayı unutmamak lazım halka açılış gibi bişi :mrgreen: :rendeer:

http://www.pikniktube.com/video.asp?Video=cfeace770977c19febdf5924a683e341

:queen: :queen:

güzel yardırmışsınız yaa :) org çalmada ve orkestradaki uyuma doğrusu diyecek yok :mrgreen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
aslanım batu sizin başka işiniz yokmu bu yaştan sonra şova mova çıkmam ben yollarda motor sürmek istiyorum.

ağbi motorunla alırız seni şova meraketme sen yeterki mt arkamızda olsun hi hi :)

hayat sevince güzel . yaşadığınız her ağnın tadını çıkartın bizim gibi. ben uğdi atilla maystro da klavyeci ve kemancı batuya :), kamerada ümmet ağbiye:) ve emekli başkomser babama evi bize tahsis ettiği için katkılarından dolayı teşekkür ederiz.
dostlar bizi destekleyin, oylarınızı pikniktube verirseniz seviniriz :bestmt: biz çok eylendik umarım görüntülerle sizde eğlenirsiniz :queen: :queen:

ümmet ağbi herşeyi batu yaptı o bizi eleverdi yapcak bişi yok olsun ağbi olaya iyi tarafından bak artık super starız hehe:queen: :queen: :bounce:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:cat: neseniz eksik olamsın :cat:

herkeze ilgisinden dolayı teşekkürler arkadaşlar maksat eğlence olsun valla sıkıntı işte bazen insana böyle şeyler yaptırabiliyor

Heheeh "kımı bızım gıbı scooter alır gıder kimi sizin gibi R1 e biner" kkoptum buraya elınıze saglık :) ıyı eglenmıssınız.

eroldayı
klavyeyi tersken çalmak herkesin harçı değil

:queen: doğru söylüyorsun ağbi yanlız keman çalarken kepçe yağlı çıktı biraz problem oldu ama halloldu :queen:

deer_152
neseniz eksik olamsın

saol deer bizde bomba çok yeterki makara olsun kafa adam he he :cherry:

sencetyn
Çok güldüm harikaydınız gösterilerinizin devamını bekliyorum başarılar.

eyvallah dostum :cat:
nitrious81
Heheeh "kımı bızım gıbı scooter alır gıder kimi sizin gibi R1 e biner" kkoptum buraya elınıze saglık ıyı eglenmıssınız.

dostum en komik en geyik yeri hi hi :queen:

herkese teşekkürler. teşekkürler barış ağbi :)

valla sağolun

eksik olmayın ama hakikaten çok iyi eylendik o akşam ya allah kimsenin neşesini bozmasın ya :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar