motorumu bağladılar yıldız otoparkında

konuşuyoduk daha yapıcaktım bişeyler en son 600 e inmiştim

hayırlısı olsun artık...ne diyeyim...olacağı varmış denir bazen...sineye çekicen...iyigeceler kardeşim...

abi benide bagladılar suadiyede aynı seleri yasıom.anlom seni inş hallolur hemn bnm de senin de. özledim motorumu.

yuh bee...len Vespa bağlatılırmı...polisin ayağına yapışırım motoru kaptırmazdım ben...:pale:

hadi bizim Egemenin hurda....:p

arkadaşlar bilgi amaçlı yazıyorum satış yapıldıktan sonra motorun palakası değiştiği için bağlı olduğu vergi dairesinde ki sicili kapatılıyormuş yeni tahsis edilen plaka teslim edilmiş olmasa bile vergi dairesine iletiliyor ve artık bu yeni plaka üstünden vergi işlemleri yapılıyormuş temiz kağıdını istanbuldan aldım ankara ile boşuna uğraştım ve vakit kaybettim bu arada derslerede gidemedim sınavlar var haftaya off ki ne off millet atmış kapağı devlet dairesine hiç bişeyden haberi yok

abi son durum şu bugün beni bağlayan memur arkadaşla beraber göztepeye tespite götürdük motoru fakat ordaki belgelere son damgayaı vuracak abimiz sağolsun bandrolü görmeden damga vurmam diye tutturdu harç makbuzunu kabul etmedi harç yatırmam gerekiyomuş tekrar söylediğine göre maliyenin vezneside kapandığı için pazartesiye kaldı motoru tekrar istemiyo sadece mühürlemek için harç yatırmamı istiyolar ordan alabilirsek sağ salim şaseyi gösteren ek 1 ' i ondan sonrası üsküdar trafikte biticek işin ordan da ruhsatı alınca çıkarıyoruz motoru bu arada yediğim cezalarda ehliyet yok toplam 150 ytl ruhsat , sigorta , ve muayenenin yanımda olmayışından dolayı 50 ytl tekrar bağlanan motorun işlemi için harç yatırıyorum tespite günlük 6 ytl den de otopark parası eklenecek hayırlı olsun yani kısacası
bu arada beni bağlayan şahin arkadaşlada yunuslar artık iptal oldu biliyosunuz baya bi konuştuk sohbet ettik bugün bizim siteden bahsettim en yakın zamanda üye olup bizle beraber gezilere gelmek istiyo

cgl125' Alıntı:
ruhsatı alınca çıkarıyoruz motoru bu arada yediğim cezalarda ehliyet yok toplam 150 ytl ruhsat , sigorta , ve muayenenin yanımda olmayışından dolayı 50 ytl tekrar bağlanan motorun işlemi için harç yatırıyorum tespite günlük 6 ytl den de otopark parası eklenecek hayırlı olsun yani kısacası

yani o cezalarıda öeyeceksin öylemi...kötü be...toplam kaç para girdi dostum...:pale:

sen şimdi motoruda satmazsın...üzerinede aldın artık daha kıymetlenir...

walla bilmiyorum zaten aldığımdan beri kendimi son sahibi olarak görüyodum hatıra olarak saklıcam diyodum bunu hatta ilerde büyük bi salonum olursa nikelajlatıp salona koyucam diyodum keşke o değilde buralara 200 milyon verceğime 200 milyon ucuza satsaydım da birinin gönlü olsaydı

arkadaşlar herkese teşekkürler dün itibari ile motoru çıkarmış bulunmaktayım efsane jawa yollarda en kısa zamanlarda gezilerde görüşmek üzere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar