motorumu bağladılar yıldız otoparkında

evet burak kardeşim böyle olaylar sayesinde birbirimizi tanıyoruz her işte bi hayır vardır derler ya işte bu herhalde mete_han abinin nasıl biri olduğunu tanımamıza sebep oldu bu olay tekrar sağolsun

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aynı olay benim basıma geldi osmanbeyde motoru ilk aldığımda bağladılar cuma günü motoru almıştım hafta sonu plakasız ve ruhsatsız olarak osmanbeyde yakalanınca otoparka cektiler ama ben uzun uğraş sonrası ikna edip kurtardım olayı orda bitirmen gerekiyordu allah yardımcın olsun

büyük geçmiş olsun

sağol arkadaşım benim olay biraz daha karışık çünkü satış yapıldığından beri üstünden yaklaşık 8 ay geçti ve bu süre içinde evrakların bi kısmı bi yerde trafikte ki kısmı trafikte durduğumdan emin değilim mesela bastırdığım plaka kaybolmuş durumda vs...inşallah hallour sağol

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
işallah mete_han ın da yatrdımları oluyo galiba işallah halledersiniz

bürokrasimizin temellerinin böyle inşallahlara dayalı olması acı verici tabii ya yardımcı olabilecek kimse olmasaydı

bur-k@' Alıntı:
ya metehan abi ben seni hep KIL biri olarark düşünüyordum :salut:
meğersem öyle değilmişin ya...... :pr:
işte budur olay :cat:

lem kıldır tabi hemde çok kıldır hiç sevmem kendiisini:queen:

arkadaşlar bugün trafikten satış sözleşmesinin aslını , harç makbuzunu , trafik sigortasını aldım ankaradan temiz kağıdını bekliyorum bakalım temiz kağıdını da alıp gittiğimde tespite gitmem için refakatçi bi polis vereceklerini söylediler bakalım neler olucak

metehan abi sağolsun yardımcı oldu ama çözemedik olayı yinede ankaradan gelicek temiz kağıdını bekliyoruz

biran önce motoru kurtarıp ilk gezide beraber olmak dileği ile

Egemen Kardeşim bugün vakit bulup otoparka uğrayabildim...orada çay içen polis arkadaşlarla biraz sohbet ettim...Detaylar hakkında bilgi aldım...fakat motorize arkadaşların hem genç hem de çoğunu tanıyamadımdan işimi halledemedim....Genç derken bekar çoğu...mesleğe motorize olarak başlamış arkadaşlar...evli olsalar bir kısmı burada Seyrantepe Polis Lojmanlarında otururdu...genelde çoğunuda tanırdım...

1.terslik Korumalar şube müdürlüğünde görevli çocukluk arkadaşım vardı...izinde olduğunu söyleyince bende detaylara girmedim...

ikinci talihsizlikde ilgili otoparkın Trafik Vakfına ait olmaması...özel otoparkmış...şansa bak ya...hacı sende yakalandın yakalandın tamda özel otoparka çekilmiş motor...bizdeki de şans işte...

birde tutulan trafikten men tutanağını inceledim...sana bayağı kilitlemişler be kardeşim...tutanak nosu 1471...sorarlarsa söylersin...

23.madde...ruhsatın olmadığı için...

34.madde...muayene olmadığı için...

39.madde...ehliyet olmadığından...ama a2 var diyosun...bu tutanak tutulurken yanındaydın...bunları farketmemen doğaldır...plakasız gezdiğin için suçluluk duygusuyla herşeye eyvallah dedin...onuda kilitlediler tabi...

91.madde...sigorta olmadığından...

işlemlerini halletikten sonra bu cezalarıda ödemen gerekecek...yasal tutarını artı otopark ücretini söylemek istemiyorum kalbine iner şimdi akşam akşam...orada öğrenirsin artık...felaket tellalı olmayalım...:pale:

öpülmş yanağın davası olmaz ama diyeceğim şudur ki plakasız trafikte gezmenin ne anlamı var...tak bi plaka...site ortamında akıl vermek gibi olmasın ama bi uyduruk bişey taksaydın bariiien azından göze batmazdın...

elimden bişey gelmedi kardeşim kusura bakma...

abi birincisi ehliyet yanımdaydı hatta amir sordu aldı baktı zaten ehliyet olmasa motoru çekici ile alıp götürürler benim sürmeme izin vermezler bi de çekici parası kitlenirdi

ikincisi muayenemde var

üçüncüsü ruhsatımda var

dördüncüsü sigortamda var

ama hepsi trafikte idi ve memur arkadaş ruhsatı getirip aldığında motoru çıkarabilirsin dedi sana ceza yazmadım dedi ben otoparkla konuştuğumda da bana otoparkçı ruhsat yanında olmadığı için yazdıysa yazmıştır ceza dedi
zaten bende hiç bi ceza makbuzu yok neyse bakalım beni otoparka getiren memur arkadaşın telefonu var bende amirinin plakasıda var şu temiz kağıdı gelsinde bide bu kadar cezanın masrafı dediğin gibi motorun parasını geçer o motoru alsınlar monte etsinler b....ta....larına daha iyi
hava filtre tam uyacak cinsten bu işe sen gördün bugün motoru

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cgl125' Alıntı:
evet burak kardeşim böyle olaylar sayesinde birbirimizi tanıyoruz her işte bi hayır vardır derler ya işte bu herhalde mete_han abinin nasıl biri olduğunu tanımamıza sebep oldu bu olay tekrar sağolsun

demekki insanların seninle ilgili görüşlerini değiştirmeleri için daha çok çalışman ve daha çok iyilik yapman gerekiyo metehan mesela benim hesap numaramı vereyim de bana biraz harçlık çıkar :queen: :queen:

donniedarko' Alıntı:
demekki insanların seninle ilgili görüşlerini değiştirmeleri için daha çok çalışman ve daha çok iyilik yapman gerekiyo metehan mesela benim hesap numaramı vereyim de bana biraz harçlık çıkar :queen: :queen:
kanka biraz uygunsuz bi espri oldu be benim de demek istediğim yanlış anlaşılmasın ben arkadaşa önyargılı davranmamak gerek insanları tanımak için onlara daha yakın ilişkiler içinde olmak gerektiğini söylemek istemiştim

ya baba motor motordur...mal canın yongası işte...iyi kötü bir motorun var...dediğim gibi...trafikten men tutanağıydı baktığım...ceza makbuzu değildi...fakat çıkartmak istediğinde elini kolunu sallayarak çıkartamayacaksın...bu maddeler karşına çıkacak...motorize polis takıl peşime dedi herhalde motoru bıraktırdı ve sen gittikten sonra tutanağı tuttu...hayırlısı olsun bakalım...gelişmelerden haberdar et...

donniedarko' Alıntı:

len adamın canı yanmış zaten 3 kuruşluk motora 5 kuruşluk kitlemişler...sen makara kakaradasın yav...Allah iyiliğini versin emi...:queen:

ha bu arada CBR 125<cilerle mesafeliyim bu ara...hepinizi fırınlarda yakmak lazım esasında...CBR 125 cilere antipatim var...vurun cbrcilere...:p sana su yok bundan sonra...değil harçlık...

donnıe darko düşenin dostu olmazmış kardeşim...:p

ama motorun yanında Hava Kuvvetleri Komutanlığı Güvenlik ibareli bir tuhaf stıcker vardı..herhalde mamur kardeş motorun VIP motor olduğunu anlayamadı...:queen:

Egemen kızmıyon dimi...:p

Son düzenleme:
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cgl125' Alıntı:
kanka biraz uygunsuz bi espri oldu be benim de demek istediğim yanlış anlaşılmasın ben arkadaşa önyargılı davranmamak gerek insanları tanımak için onlara daha yakın ilişkiler içinde olmak gerektiğini söylemek istemiştim

hoca haklısın ya biraz uygunsuz oldu ama seninle ilgili değildi inanki metehan anlamıştır ama :queen:

cgl125 bu arada geçmiş olsun gerçekten üzüldüm durumuna, ehliyetsiz biri olarak bu tür işlerle uğraşmanın ne kadar zor olduğunu bilirim

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
mete_han' Alıntı:
ha bu arada CBR 125<cilerle mesafeliyim bu ara...hepinizi fırınlarda yakmak lazım esasında...CBR 125 cilere antipatim var...vurun cbrcilere...:p sana su yok bundan sonra...değil harçlık...

donnıe darko düşenin dostu olmazmış kardeşim...:p

cbr125'i de kıskanan kıskanana kardeşim nedir bu motorun çektiği sizden yüzyılın efsane motoru bea topicten bi arama ver bakim milyon tane cbr125 geçen mesaj çıkar karşına bu kadar konuşulmayı hakedecek naptıkki :p

neyse kardeşimin canı yanmış zaten bizde daha fazla sıkmayalım canını başka topiclerde görüşmek üzere

Son düzenleme:
yok abi kızmıyorum bu arada cbr 125 cilere benimde antipatim seni bi kere daha sevdim abi şimdi :rendeer: var fark etmedim arkadaşın cbr125 ci olduğunu yoksa kaale almazdım :) (şaka tabi)
demi o güvenlik kuvvetlerinin stikerlarına güveniyodum bende keşke topcase bağlı türk bayrağı ile dolaşsaydım hem plakayıda kapatırdı :)

neyse dediğin gibi...Efsane Jawa özgürlüğüne kavuşana dek ölüm orucundayız site olarak...(heheh espirik üzerine espirik) ayıp oluyo ama ....:p

Egemen kardeşime motoruna kavuşması için dua edicez artık...

Donnıe Darkoyada Cbr 125 i olduğu için sabır dileyeceğiz...sahilde pedal çevirmeleri çok hoş bir ambians...birde 6000 ytl olmuş...inanamıyorum ya...efsane diye gaz verdiniz kestaneye....:queen:

size Honda kitlemiş artık biz ne desek boş...:queen: :wiinkk:

metehan abi tebrik edebilirmiyim seni şu anımda beni güldürdün ya ne diyeyim
ya bide işin kötüsü bizim siteyede üye bi kardeşimiz motoru benden almak istiyodu motor otoparkta kalırsa kardeşimizin hevesi kursağında kalıcak
geçen gün zaten abi aman bi delilik etmede neyse prosedürü uygula motoru çıkaralım diyodu zaten bi ara otoparka giderken ulan dedim bas gaza ek şu polisi bi yandan adamın altında bmw diyorumki gerçekçi olmak lazım efsanede bi yere kadar :) bi yandan diyorum trafiğin yoğunluğundan faydalanıp ekerim ben bunu ama iyiki öyle bi delilik yapmamaışm benim ehliyeti almış memur arkadaş cebine koymuş ben farkında değilim otoparkta verdi bana :) walla ne bileyim yaf efsane jawa nın yolları geri dönmesi dileğiyle diyeyim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar