Egemen Kardeşim bugün vakit bulup otoparka uğrayabildim...orada çay içen polis arkadaşlarla biraz sohbet ettim...Detaylar hakkında bilgi aldım...fakat motorize arkadaşların hem genç hem de çoğunu tanıyamadımdan işimi halledemedim....Genç derken bekar çoğu...mesleğe motorize olarak başlamış arkadaşlar...evli olsalar bir kısmı burada Seyrantepe Polis Lojmanlarında otururdu...genelde çoğunuda tanırdım...
1.terslik Korumalar şube müdürlüğünde görevli çocukluk arkadaşım vardı...izinde olduğunu söyleyince bende detaylara girmedim...
ikinci talihsizlikde ilgili otoparkın Trafik Vakfına ait olmaması...özel otoparkmış...şansa bak ya...hacı sende yakalandın yakalandın tamda özel otoparka çekilmiş motor...bizdeki de şans işte...
birde tutulan trafikten men tutanağını inceledim...sana bayağı kilitlemişler be kardeşim...tutanak nosu 1471...sorarlarsa söylersin...
23.madde...ruhsatın olmadığı için...
34.madde...muayene olmadığı için...
39.madde...ehliyet olmadığından...ama a2 var diyosun...bu tutanak tutulurken yanındaydın...bunları farketmemen doğaldır...plakasız gezdiğin için suçluluk duygusuyla herşeye eyvallah dedin...onuda kilitlediler tabi...
91.madde...sigorta olmadığından...
işlemlerini halletikten sonra bu cezalarıda ödemen gerekecek...yasal tutarını artı otopark ücretini söylemek istemiyorum kalbine iner şimdi akşam akşam...orada öğrenirsin artık...felaket tellalı olmayalım...

ale:
öpülmş yanağın davası olmaz ama diyeceğim şudur ki plakasız trafikte gezmenin ne anlamı var...tak bi plaka...site ortamında akıl vermek gibi olmasın ama bi uyduruk bişey taksaydın bariiien azından göze batmazdın...
elimden bişey gelmedi kardeşim kusura bakma...