Motorumla ilgili sorun. Motoru yakıcam artık, yardım !!

Selamlar.

Konu biraz yanlış yerde farkındayım ama Mt-Teknik Servis'e çok kişi uğramıyor bu aralar.

Bu sorunun tam olarak ne zamandır olduğunun farkında değilim, kurcalarken biyerlerini bozmuş olmam muhtemel aslında :p

Sorunum ise şu, motor ısındıktan sonra devir yavaaaş yavaşş düşüyor düşmesi gereken hızda değil. Soğukken ilk birkaç dakika böyle bir sıkıntı yok.

EE neden dert ediyorsun diyen varsa yahu mesela 2. viteste gidiyorum gazı bırakıyorum motor yığılmıyo resmen gitmeye devam ediyo... :pale:

Sorun nedir, yaşayan varmı, noooolur yardımcı olun, bayram harşlığı bile verebilirim çözümü bulana :)))

hocam videoyu iizledim bir sorun göremedim. yanlız ybrnin karburatörü farklı. yığılma belki ondan olmuyor. yani bizim mekanik karburatörler de yığılma felaket oluyor doğru.
bence giderken çek videoyu ama pek birşey çıkacak gibi durmuyor

hocam videoyu iizledim bir sorun göremedim. yanlız ybrnin karburatörü farklı. yığılma belki ondan olmuyor. yani bizim mekanik karburatörler de yığılma felaket oluyor doğru.
bence giderken çek videoyu ama pek birşey çıkacak gibi durmuyor

hocam aynı kasa başka ybrde bu sorun yok.. ondan işkilleniyorum. soğukken bende de olmuyor.

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
gaz telini yağlamayı denedin mi?

Servise gösterseniz ?.Hoş bayram günü ne servis ne de burda yardım edicek birini zor bulursunuz :)

Motosikleti
1050XT
Kısaca Gazı kessemde kendisi yavaş yavaş iniyor diyorsunuz öylemi ?
(video normal bence)

Aynen bendeki ybr tam anlatmak istedigin gibi gaz kesince yigiliyor, anladim demek istedigini.. Valla hic bilemicem nedendir, basima gelmedi hic.. Burdaki arkadaslar kadar motorculugumda yok hani, kusura bakma..

Dostum jikleni kontrol et, karbüratör tahliye vidasindan biraz benzin akıt eğer düzelmezse hava yakıt karışımından diye tahmin ediyorum. Motor biryerlerden de hava alıyor olabilir

Telefondan giriyorum, videoyu göremedim, kaç model? 2009 ve öncesi ise birkaç şey geliyor aklıma karbüratör ile ilgili

Söktünüz mü? hava kanallarında kısmi tıkanıklık olabilir, özellikle diyaframa giden ve ordan çıkıp rolanti memesine giden kanalda

Benim bildigim sadece yuksek hacimli ve yuksek beygirli motorlarda devir hizli cikip hizli azalir.

eğer durum sadece videodaki durumsa bence bi problem yok ama motor yolda giderken yığılma motor freni yapmıyor ise sıkıntı var motorun gidişi nasıl hızlanması gaza tepkisi nasıl

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar