- Konu Yazar
bir motorun 50cc olması kimseye dalga geçme veya aşağılama hakkı vermez.
özellikle yolda giderken bakış atanlar oluyor
beni görünce bir gaz açmalar falan
adamın kör noktasındayım görebileceği yere geçiyorum beni gördüğü an gazı açıyor (herhalde benim motorum seninkinden güçlü demeye çalışıyor veya kendi kendine diyor ulan 50 cc motorla yanyana gidiyorum biraz gaz açayım.)
adamın arkasında sevgilisi var altında mt-07 yanaşıp kapışalımmı diyor.(bu bildiğin dalga geçme yani)
mesela bi cafeye gidiyorum, küçük bir motorcu grubu(hepsinde aynı renk r25 var) benim motoruma acıyormuş gibi bakıyorlar.kendi aralarında gösterip gülüyorlar.
ben tabi ki aldırmıyorum
rahmetli barkın abinin bir sözü var.
- sen memnunsan dünyanın en güzel motoru o dur.
ama neredeyse heryerde aynı tepkiyi almak biraz zoruma gidiyor.
öğrenciyim ben 12 yaşında para biriktirmeye başladım 13 yaşında 125cc motor alacaktım tam istediğim para birikti motorlara zam geldi yaşım 14 oldu yine birikti para tekrar motora zam geldi 15 yaşına geldim para birikti yine motor zamlanmış babama dedim daha beklemem sende koy biraz 50cc alayım bari yoksa motor alamayacağım.1,5 ay babamdan para istedim ve 50cc bir motor aldım
bu kadar uğraşıpta aldığım motorun aşağılanması beni çok üzüyor.
ha birde kaç cc bu diye sorup 50 cevabını alınca gülenler var.
özellikle yolda giderken bakış atanlar oluyor
beni görünce bir gaz açmalar falan
adamın kör noktasındayım görebileceği yere geçiyorum beni gördüğü an gazı açıyor (herhalde benim motorum seninkinden güçlü demeye çalışıyor veya kendi kendine diyor ulan 50 cc motorla yanyana gidiyorum biraz gaz açayım.)
adamın arkasında sevgilisi var altında mt-07 yanaşıp kapışalımmı diyor.(bu bildiğin dalga geçme yani)
mesela bi cafeye gidiyorum, küçük bir motorcu grubu(hepsinde aynı renk r25 var) benim motoruma acıyormuş gibi bakıyorlar.kendi aralarında gösterip gülüyorlar.
ben tabi ki aldırmıyorum
rahmetli barkın abinin bir sözü var.
- sen memnunsan dünyanın en güzel motoru o dur.
ama neredeyse heryerde aynı tepkiyi almak biraz zoruma gidiyor.
öğrenciyim ben 12 yaşında para biriktirmeye başladım 13 yaşında 125cc motor alacaktım tam istediğim para birikti motorlara zam geldi yaşım 14 oldu yine birikti para tekrar motora zam geldi 15 yaşına geldim para birikti yine motor zamlanmış babama dedim daha beklemem sende koy biraz 50cc alayım bari yoksa motor alamayacağım.1,5 ay babamdan para istedim ve 50cc bir motor aldım
bu kadar uğraşıpta aldığım motorun aşağılanması beni çok üzüyor.
ha birde kaç cc bu diye sorup 50 cevabını alınca gülenler var.