Motor'um Tekliyor. yardım...

Motorumu sibop ayarı için motorcuya goturdum herneyse ayar cektı ama bastan bılek kadar ates cıkarmayabasladı neyse onuda hallettık sımdıde teklıor elektrk kacagıdıolar sıbop dıolar bı turlu halledemedıler . sıpop ayarından once hıc bısey yoktu sadece sıboplar sıkırdıyodu. keske cektırmeseydım baska tamırcıde halledemıyor. motor yolda gıderken sankı buji kablosuu cıkarırsın takarsn bastn durur sonra devam eder ya aynı o sekıl. dusuk devırde bısey olmuyo hızlandınmı teklıyo egzozdan patır patır sesler gelıo. sıboblara bakıldı karbırator temzlendı ama olmadı. yardımmmmmmm

Bujiye gelen elektirik kablonu kontrol et gevşeklik yada yırtılma falan varsa elektirik kaçağı yapar ve motorun tekler.

kardeş alay etmiyorum gerçekten soruyorum, jikle açık kalmış olabilir mi?
onun dışında devire bindiğinde teklemesi yine karbüratöre bağlı olarak yada hava filtresinden yapar. yeterince benzin alamıyordur/ çok az hava alıyordur. gibi gibi. ama bahsettiğin tekleme tipi egsozun putur pıtır ses çıkarması ve devirlenememesi bana bariz bir şekilde jikleyi çağrıştırıyor

bujı sorunsuz seri bı sekılde ateşliyor. jıklede kapalı.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Büyük ihtimalle sübaplar fazla sıkılmış.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
evet subablar çok sıkık sen onuiyi bi ustaya götür biraz fazla para alır ama 10 numara olur bi ara benimkide teklediydi dediğin şekilde kendiliğinden geçti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar