motorum hakkında ne dersiniz?

Aradan epeyi bir zaman geçmişe benziyor, makinanda cilop gibi yeni boyalı galiba.. Başka da Hoşgeldin diyelim paşam..

.

::D teşekkür edrim ufak tefek bakımını yapıyorum ilk makinam olduğu için gözüm gibi bakmaya çalışıyorum....hoşbulduk teşekkür edrim:D

dikkat edin emniyette çalışıyormuş ajan olarak yollamış olmasınlar ehliyeti olmayanları teşhis edecek herhalde ..:cat:

aramıza h.g :rendeer:

hoşgeldin hemşerimmmm tam izmir motoru valla mis gibi allah içine sindirsin... sen bize bak schootera biniyoz şükret haline :) tekrar hoşgeldin

teşekkür edrim arkadaşlar mondi özellikle sana:D nasıl buldunuz benim makinamı bazıları ceset desede ben dedirttirmiyorum makinamda alınıyo bana beraberken alındığını sölüyo ama siz ne dersiniz bakalım :D

hoşgeldin hemşerimmmm tam izmir motoru valla mis gibi allah içine sindirsin... sen bize bak schootera biniyoz şükret haline :) tekrar hoşgeldin

schootera falan problem mi ya önemli olan makina değil binerken duyduğun haz...ne olursa olsun neye bnersen bin ama hisset...ve dikkat et...tekrar hoşbulduk dediğim gibi bazen motoruma ceset deselerde ben onu seviyorum:D:D
sevgiler saygılar:D

Son düzenleme:
hocam motor süper ya öle derler ceset gibi sende diyeceksin daha o motor sende yok aşda görelim diyeceksin hanı bir laf var bölemi bılmıyor kendı ulasamadıgı ete mındar dermiş işte oda ole banada dıyorlar arkadaslar motorun çin motoru guluyorlar bende dıyorum olum paranız varsa alın siz daha bisiklet parası bile bulamıyorsunuz konuşman diyorum adamlar susuyor ...

motor çok güselmiş:cat: kazasız sürüşler dilerim..aradamıza da hoşgeldin:cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ooo güzel mişş

teşekkür edrim ama model düşük olduğuı için masrafıda ona göre oluyo....

hoşbuldukkk departed...kalidor sanada teşekküer edrim ama gerçekten model düşük olmasına rağmen izmir motoru olduğunu düşünüyorum ve çok memnunum...:)

Hayırlı uğurlu olsun arkadaş, hoşgeldin:rendeer:
Umarım, o resimdeki yazlık espadrilli, tişörtlü ve kot pantullu halinle pinmeyeceksindir bu motora:cat:
Kazasız belasız sürüşler

sen hoş geldin dostum ama madem sordun benim görüşüm motorun hiç güzel değil kusura bakma :)

aramıza hoş geldin.. allah cc kazasız belasız kullanmak nasip etsin, ağız tadıyla bin...
ve unutma ki herkes için en iyi motor bindiği motordur!!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar