motorum hakkında ne dersiniz?

arkadaşlar merhabalar, küçüklüğümden beri merakım ve tutkum olan motoruma kendi paramla sahip oldum.motorum resimden görüldüğü üzere okadar güzel olmasada başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum..93 model yamaha diversion600 .izmirden herkese selamlar........

Son düzenleme:

szr

arkadaşlar merhabalar, küçüklüğümden beri merakım ve tutkum olan motoruma kendi paramla sahip oldum.motorum resimden görüldüğü üzere okadar güzel olmasada başlangıç için ideal olduğunu düşünüyorum..93 model yamaha diversion600 .izmirden herkese selamlar........

Hoşgeldin:) Motorun sanırım enduro , resimde hoş duruyor , Allah kazasız iyi günlerde binmeyi nasip etsin:cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoş geldin arkadaşım......

teşekkürler arkadaşlar gerçekten çok mutlu ettiniz beni.... ya böyle sıcak karşılanacağını bilmiyodum

haybeye deiL harbi motorcuLar var gerçekten :cat:
ben de pekk eski sayıLmam ama h.geLdin :D

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
XJ 600 Diversion klasik naked çizgileriyle yaşlanmayacak bir makine inşallah temizdir.

Hayırlısı olsun.

Hoşgeldin arkadaşım. Motosikletin hayırlı olsun. Diversion resimleri isterüüük.

arkadaslar bir sorunum var yardımcı olabilirmisiniz

SIFIR MOTOR ALDIM 1 AY KULLANDIM DÜN YOKUSU CIKARKEN BİRDE İSTOP ETTİ SONRA CALISTIRAMADIM SIFIR ALDIGIM YER 600KN OLUNCA GETİR YAĞ KOYUCAZ DEDİ TAMAM DEDİM BENDE AMA 750KM YAPTIM YAĞ KOYDURMADIM YAĞ BİTMİŞ YADA BUJİDE SORUN OLABİLİRMİ [email protected] yardımcı olmak isteye eklesn siteye sık giremiorum

Son düzenleme:
hoşgeldin....bu makineyi çok merak ediyorum resmini koyabilirmisin buraya?

bide motorundan bahsedermisin biraz :)

hayırlı olsun abicim aramızada hoşgeldin.:rendeer:
Tutkun22 abi 301'miydi senin ki hayırdır abi gülümü sattım demişsin. hayırlısı olsun abim:bounce:

hoşgeldin ama başlangıç motoru bu motoru seçmek ile yanlış yapmışsın bence daha önce motor tecrüben varmı yoksa alışana kadar bence fazla güvenme kendine ( bunları senin iyiliğin için söğlüyorum )

Aramıza hoşgeldin...Doğru adrestesin :) Motosikletin hayırlı olsun kazasız belasız gezersin insallah

ya arkadaşlar bende katılmak istiyorum toplantılarınıza.....izmir tolantılarınızdan bilgi verebilirseniz çok mutlu olurum ...böylesine sıcak bi karşılama beni çok ama çok mutlu etti bu arada tüm arkadaşlara çok teşekkür ediyorum...kendimden bahsedeyim, ismim cüneyt yeşilyurtta oturuyorum emniyette çalışıyorum şimdiden teşekkürler... kazasız belasız......

motorumun resimlerini buraya nasıl yükleyebilirim....resimlerini sizinle paylaşmak istiyorum...

işte benim motorummmmmmmmmmmm :D

Son düzenleme:
hoşbulduk PIERzig teşekkkür ederim......:) ya burdaki karşılamaya hayran kaldım allah daim etsin burdaki dostlukları....kazasız belasız......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar