motorum hakkında ne dersiniz?

Motorun hayırlı olsun kardeş , kazasız belasız sürüşler diliyorum.İlk tecrüben ise çok dikkatli olmanı tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aramıza hoşgeldin İzmirli:)

arkadaşım hoşgeldin de forum kuralları gereği buası tanışma başlığı buraya resim koyamazsın fotoğraflar başlığı var oraya yapman lazım bu girişi benden söylemesi pro seni görmesin ceza keser valla,motorun güzel güle güle kazasız ve keyifle kullan

ne güzel motor işte neresi güzel değilmiş...hayırlı uğurlu olsun

arkadaslar adam geleli 5 ay oldu...nerdeyse bunu satip r1 alacak... siz hala hos geldin diyosunuz:mrgreen:

özgül de gordum gecen bu motoru, hosuma gitti... severim boyle makinalari... 200 model ustu olsaydı talip olurdum bu makinaya...:cat:

kazasiz belasiz...

arkadaslar adam geleli 5 ay oldu...nerdeyse bunu satip r1 alacak... siz hala hos geldin diyosunuz:mrgreen:

özgül de gordum gecen bu motoru, hosuma gitti... severim boyle makinalari... 200 model ustu olsaydı talip olurdum bu makinaya...:cat:

kazasiz belasiz...

arkadaşlar çok teşekkür ederim doğru sölüyosun motoru alaı 7 ay oldu :mrgreen: ilk başlamıyorum daha önce mz java gibi 250 lik makinalarda tecrübem var onun için birazda olsa yabancısı değilim ama tabiki 600 lük makina biraz farklı...düşünceler için çok teşekkür edrim ....:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar