Şahsen ben nazara çok inanırım. Nexusu aldığım günden beri abi kaç basıyo, ne süper motormuş, rengi çok güzel, tipi harika, oooo göstergeler de dijitalmiş, amanın yol bilgisayarı da mı vaaarrrr? gibi salak saçma sorular sorarlardı.
Aldıktan 1,5 ay sonra büyük sayılabilecek bir kaza geçirdim biliyosunuz. Motorun sol tarafı haşat oldu, onu da gördünüz biliyosunuz. Sonra topladık ettik motoru. Şimdi gayet iyi, kazadan nerdeyse eser yok. Kazadan sonra trafiğe çıkmaya başladığım ilk günlerde ilk yaptığım şey, plakanın üstüne kırmızı kurdele ile nazar boncuğu bağlamak oldu. Ardından da hayrına Eyüp Sultan'a gidip bi kurban kestirdim. Plakayı da kanladım biraz. Belki içinizde bu tür şeylere inanmayanlar olabilir. Saygı duyarım. Ama bunları yaptıktan sonra motorla ilgili ne bir övgü aldım, ne bir problem yaşadım. Günlük hayatta ne yaşanılırsa onu yaşadım hep. Allah bozmasın, içim o kadar rahat ki... Bi tek gece korkuyorum işte.
Senin de bu tür şeylere inancın varsa tavsiye ederim sevgili
@mhyen. Umarım bir daha böyle birşey gelmez başına. En kötüsü bu olsun... :rendeer: