Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
30 tane motor sattım NC hariç hepsini anında sattım.
Doğru fiyata mal 5 dk durmaz.
NC nin garip bir kullanıcı kitlesi var. Ondan zor gitti motor. Fiyat doğru kullanıcı kitlesi garipti.
Çocukluk arkadaşım Ağrı da Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu, 11 mart günü istanbula gelecekti senelik izne... mt-09 tarzı bir motosiklet istiyordu ve çok ucuza 300 bin tl ye "triumph street triple 765s" buldu ve henüz ocak ayındaydık... motoru kaçırmamak için parasını bana gönderdi ve ben motosikleti kendi adıma satın aldım 23 ocakta...
zaman geçti ve arkadaş senelik izne istanbula geldi, motorunu teslim ettim, motorun satışını eylül ayında yaparız diye anlaştık çünkü bayram tatilinde gezip yemeye para kalmıyordu...
motorları takas ederek turladık biraz, kamera almış insta 360 x5 ve kendi motorunun sesini merak ettiği için onun kırmızı motorunu ben sürdüm ve benim 1200cc tiger motoru da ona verdim... iyi eğlendik ve arkadaş benim motoru devirdi birde komik bir anı olarak kaldı, biraz da yarış yaptık ve benim tiger 1200 onun kırmızı motorundan daha hızlıymış onu da öğrendik, ben onun kırmızı motorunu daha hızlı sanıyordum ama meğer benim tiger hızı hissettirmiyormuş pek...
baya video çektik ama ben başkalarıyla paylaşırım diye biraz kesip biçtim videoyu.... her şey iyi güzeldi ve geçtiğimiz cuma günü çocukluk arkadaşımı istanbul bayrampaşa otogarına kadar uğurladım ve motosikletini de otobüsün bagajına koyduk... görev yapacağı yer olan Ağrıya bilet yoktu ve bu yüzden Erzurum'a bilet bulduk ve oradan da binerek gidersin dedim... hatta onun otobüsle Erzurum'a vardığı zamanın hava durumuna baktım ve 1 derece görünüyordu, hafif yağmurda görünüyordu ve bu yüzden kendi yağmurluğumu ve kışlık eldivenlerimi de verdim ona...
Erzurum'a vardıktan sonra beni aradı ve kısa bir sohbet sonrası ona yolunun kısa olduğunu ve yavaş sürmesini tembihledim, aradan 3 saat geçti ve kaza haberini aldım... Ağrı devlet hastanesinde 4 gün yoğun bakımda kaldı ve sonra hayatını kaybetti. Ailesi beni suçluyor, çocukluktan beri bana özeniyordu ve motor sevgisi biraz benden ona geçmişti, bende yeterince uyarmadığım için kendimi kötü hissediyorum.. halen videoları izleyip gülüyorum arada ve şimdi arkadaşım hayatta değil, en yakın dostumu kaybettim.
tam koruma giyiyordu ve agv marka pahalı bir kaskı vardı ama kaskı D kilit değildi, sanırım kaza sırasında kafasından çıktı kask, böyle düşünmemin sebebi ise beyin kanamasından dolayı hayatını kaybetti, kafatasında çatlak olduğunu söylemiş doktorlar.. hatta bayram tatilinde kaskını bana soruyordu, bu nasıl kilitleniyor diye ve bende farklı bir kilidi olduğunu söylemiştim...
arkadaştan öteydik, kardeştik biz, ilk beni araması ve 12 günlük izninin çoğunu beraber geçirmemiz ve çocukluktan bu yaşıma kadar abi kardeş gibi beraber büyüdük... çok zor geliyor şu anda...
benim motorumu da çok beğenmişti ve "biraz hevesimi alayım da bu street triple 765s satarım ve senin motordan alırım" demişti bana hatta...
izinde motorları yıkadık, 4 saatten fazla sürdü... bu videolar güzel bir anı olarak kaldı ama artık izledikçe de üzüleceğim, dost kaybetmek o kadar zor ki allah kimseye yaşatmasın.
incirlik üssüne bir kaç kez bomba gönderdiği için böyle yorum yaptım ben, göndermişken mantıklı bir yere gönderseymiş... incirlikte bizim askerlerimiz var.
Vallahi bende de Dominar 400 var, hayalim Tracer 900 GT. Dominar 400'ü (şu anda 40 binde) daha 1-2 sene kullanacağız gibi görünüyor. Benim için şu anda tek eksisi kafa grenajından gelen plastik sürme sesi o kadar.