Motoru satmalı mı Binmeye devam mı etmeli

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Zaten satamayacagim gibi görünüyor. Sorunu yok Parcalana kadar yaptırır yaptırır binerim.

Uzun ön cam taktırdım çok rüzgar tutuyor bu sefer gücü yetmiyor gibi geliyo
Reyzingler gibi motorun üstüne kapanmıyorsan vücudun ön camdan daha fazla rüzgar tutar. Ön camın bir diğer etkisi ön tekerde aşağı basma kuvveti oluşturmasıdır. Kötü bir şey değil yol tutuşunu biraz arttırır, rüzgar daha az çarptığı için hız hissi azalır. Öbür türlü o rüzgar zaten sana çarpacaktı.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Bende satamadım. Hanım 150 bin yaz kurtul diyor. 2023 yılında 130 bine mi ne almıştım. Demek 150 bine koysam da satamayacağım. Hele bir de kazaya karıştı, hepten çöp muamelesi görür. 100 bine alıcı olur ama :))

Topcase demiri ve arka plastik kuyruk değişecek. Tabi tekerde istiyor. Başkada bir masrafı yok. Bakımda yapılması lazım. 8 aydır marşa basılmadı. Aküde bitmiş :)) anaaa 100 bin de vermezler.
Motoru boşver, mal canın yongasıdır derler ama kazadan sonra iyileşebildin mi onu merak ettim.

Motosikleti
DOMİNAR 400
Reyzingler gibi motorun üstüne kapanmıyorsan vücudun ön camdan daha fazla rüzgar tutar. Ön camın bir diğer etkisi ön tekerde aşağı basma kuvveti oluşturmasıdır. Kötü bir şey değil yol tutuşunu biraz arttırır, rüzgar daha az çarptığı için hız hissi azalır. Öbür türlü o rüzgar zaten sana çarpacaktı.
Hissiyat olarak değil aslında. Çok rahat 120 130 gören motor şimdi 120 de bayılıyor gibi geliyor ama belki başka bir sorunu da olabilir bilmiyorum

Motosikleti
750x
Anladığım kadarı ile keyfi bir değişim yapmak istiyorsunuz. CC yükseltmeden bi süre daha kullanabilirsiniz bence, kullandığınız motor kötü değil, kilometresi de yüksek değil. Geçiş için ekonomik olarak hazır değilseniz bence kullanmaya devam edin.

Motosikleti
2014 Hero Thriller 150
Hissiyat olarak değil aslında. Çok rahat 120 130 gören motor şimdi 120 de bayılıyor gibi geliyor ama belki başka bir sorunu da olabilir bilmiyorum
Aşağı basma kuvveti sürtünmeyi arttırdığı için azami hız biraz düşer, rüzgar direnci katlanarak artan bir şey olduğu için hıza etkisi olabilir. Sen yine de motora bir baktır.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
yakıştıramadım...
Davasında haklı olduğunu söyledim ama yanlış anlaşıldı; Yahudilerin düşünce yapısını anlamanız lazım, yahudi toplumunun dünya halkını köleleştirme ve yahudi olmayan diğer insanların aslında kendilerine köle olarak yaratıldıklarını düşünme gibi bir bakış açıları var.

Adolf Hitler bunu fark ettikten sonra buna karşı çıkıyor ve haklı olduğunu söylüyorum ben ama yaptığı soykırım insanlık suçu. Konumuz onun yapmış olduğu soykırım değil, soykırım hakkında konuşmuyoruz, ben yahudilerin diğer insanları aşağılık görme konusunda Adolf Hitler'in haklı olduğunu söyledim sadece...

Sen yada diğerleri yahudiler hakkında benimle farklı düşünüyorlarsa bunu tartışmaya gerek yok, ikna olmam ben, soykırım konusunda da tartışmaya gerek yok çünkü o zaten insanlık suçuydu.

Şimdi israil insanlık suçu işliyor, iran'ın gıda depolarını bombaladığını duydum, sivil alanları bombaladığını duydum... Ben iranın yerinde olsam Türkiye de ki "incirlik üssü" yerine kürecik radar üssü'nü bombalarım, havada sinek uçsa israile rapor ediliyor oradan... zaten Türk askerinin de girmesi yasak diye duydum oraya.

Ben iranın yerinde olsam Türkiye de ki "incirlik üssü" yerine kürecik radar üssü'nü bombalarım, havada sinek uçsa israile rapor ediliyor oradan... zaten Türk askerinin de girmesi yasak diye duydum oraya.

İyi ki İran'ın yerinde değilsin.

Türkiye İran'ın nefes borusu. Dört tarafı çevrilmiş sadece Türkiye üzerinden ihtiyaçlarını karşılıyor, gazını Türkiye ye satıyor, halkı Türkiye üzerinden başka ülkelere çıkıyor, halkı Türkiye ye gelerek savaş stresinden kurtulup ihtiyaçlarını karşılıyor.

Irak savaşında da Türkiye ye çok baskı yapıldı İran'a vize konulsun diye ama Türkiye çok direndi.

Kısacası İran Türkiyesiz yapamaz, Türkiye de İran'sız yapamaz.

Gerçi ABD den de yirmi yıllık gazı aldık. Thy ye de 225 tane Boeing i kitlediler. Boşuna mı alıyoruz bunları. Biz herkesin dostuyuz.

Sam amca da kızmaz bizim bu İran la muhabbetimize.

Son düzenleme:
Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Soluksuz okudum, yeminle.
Çocukluk arkadaşım Ağrı da Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu, 11 mart günü istanbula gelecekti senelik izne... mt-09 tarzı bir motosiklet istiyordu ve çok ucuza 300 bin tl ye "triumph street triple 765s" buldu ve henüz ocak ayındaydık... motoru kaçırmamak için parasını bana gönderdi ve ben motosikleti kendi adıma satın aldım 23 ocakta...

zaman geçti ve arkadaş senelik izne istanbula geldi, motorunu teslim ettim, motorun satışını eylül ayında yaparız diye anlaştık çünkü bayram tatilinde gezip yemeye para kalmıyordu...

motorları takas ederek turladık biraz, kamera almış insta 360 x5 ve kendi motorunun sesini merak ettiği için onun kırmızı motorunu ben sürdüm ve benim 1200cc tiger motoru da ona verdim... iyi eğlendik ve arkadaş benim motoru devirdi birde :D komik bir anı olarak kaldı, biraz da yarış yaptık ve benim tiger 1200 onun kırmızı motorundan daha hızlıymış onu da öğrendik, ben onun kırmızı motorunu daha hızlı sanıyordum ama meğer benim tiger hızı hissettirmiyormuş pek...

baya video çektik ama ben başkalarıyla paylaşırım diye biraz kesip biçtim videoyu.... her şey iyi güzeldi ve geçtiğimiz cuma günü çocukluk arkadaşımı istanbul bayrampaşa otogarına kadar uğurladım ve motosikletini de otobüsün bagajına koyduk... görev yapacağı yer olan Ağrıya bilet yoktu ve bu yüzden Erzurum'a bilet bulduk ve oradan da binerek gidersin dedim... hatta onun otobüsle Erzurum'a vardığı zamanın hava durumuna baktım ve 1 derece görünüyordu, hafif yağmurda görünüyordu ve bu yüzden kendi yağmurluğumu ve kışlık eldivenlerimi de verdim ona...

Erzurum'a vardıktan sonra beni aradı ve kısa bir sohbet sonrası ona yolunun kısa olduğunu ve yavaş sürmesini tembihledim, aradan 3 saat geçti ve kaza haberini aldım... Ağrı devlet hastanesinde 4 gün yoğun bakımda kaldı ve sonra hayatını kaybetti. Ailesi beni suçluyor, çocukluktan beri bana özeniyordu ve motor sevgisi biraz benden ona geçmişti, bende yeterince uyarmadığım için kendimi kötü hissediyorum.. halen videoları izleyip gülüyorum arada ve şimdi arkadaşım hayatta değil, en yakın dostumu kaybettim.

tam koruma giyiyordu ve agv marka pahalı bir kaskı vardı ama kaskı D kilit değildi, sanırım kaza sırasında kafasından çıktı kask, böyle düşünmemin sebebi ise beyin kanamasından dolayı hayatını kaybetti, kafatasında çatlak olduğunu söylemiş doktorlar.. hatta bayram tatilinde kaskını bana soruyordu, bu nasıl kilitleniyor diye ve bende farklı bir kilidi olduğunu söylemiştim...

arkadaştan öteydik, kardeştik biz, ilk beni araması ve 12 günlük izninin çoğunu beraber geçirmemiz ve çocukluktan bu yaşıma kadar abi kardeş gibi beraber büyüdük... çok zor geliyor şu anda...

benim motorumu da çok beğenmişti ve "biraz hevesimi alayım da bu street triple 765s satarım ve senin motordan alırım" demişti bana hatta...

izinde motorları yıkadık, 4 saatten fazla sürdü... bu videolar güzel bir anı olarak kaldı ama artık izledikçe de üzüleceğim, dost kaybetmek o kadar zor ki allah kimseye yaşatmasın.

Asker olarak görev yapıyordu ve göreve teslim olmasına 5 dakikalık mesafe kala yolda kaza yapıp hayatını kaybediyor...

Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

İyi ki İran'ın yerinde değilsin.

Türkiye İran'ın nefes borusu. Dört tarafı çevrilmiş sadece Türkiye üzerinden ihtiyaçlarını karşılıyor, gazını Türkiye ye satıyor, halkı Türkiye üzerinden başka ülkelere çıkıyor, halkı Türkiye ye gelerek savaş stresinden kurtulup ihtiyaçlarını karşılıyor.

Irak savaşında da Türkiye ye çok baskı yapıldı İran'a vize konulsun diye ama Türkiye çok direndi.

Kısacası İran Türkiyesiz yapamaz, Türkiye de İran'sız yapamaz.

Gerçi ABD den de yirmi yıllık gazı aldık. Thy ye de 225 tane Boeing i kitlediler. Boşuna mı alıyoruz bunları. Biz herkesin dostuyuz.

Sam amca da kızmaz bizim bu İran la muhabbetimize.

incirlik üssüne bir kaç kez bomba gönderdiği için böyle yorum yaptım ben, göndermişken mantıklı bir yere gönderseymiş... incirlikte bizim askerlerimiz var.

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
@fatih.met başın sağ olsun, arkadaşının mekanı cennet olsun.
Allah razı olsun, senelik iznini yaptı, herkesle güzel vakit geçirdi ve bayramlaştı, çok güzel bir günde acı çekmeden gitti, sevdiği şeyi yaparak gitti. Arkasından onun adına ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak en iyi şey şimdi.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Allah razı olsun, senelik iznini yaptı, herkesle güzel vakit geçirdi ve bayramlaştı, çok güzel bir günde acı çekmeden gitti, sevdiği şeyi yaparak gitti. Arkasından onun adına ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak en iyi şey şimdi.
Ailesinin hep yanında ol. Elinden gelen maddi manevi her desteği ver.

Motosikleti
Honda CB750 Hornet / Kanuni Seha 150
Başın sağolsun @fatih.met

Çocukluk arkadaşı çok başkadır. Hayatta bir tane ya olur, ya olmaz. Kaybın için gerçekten üzüldüm. Sevenlerine sabırlar dilerim...

Motosikleti
apec apx7
Yahudilerin düşünce yapısını anlamanız lazım, yahudi toplumunun dünya halkını köleleştirme ve yahudi olmayan diğer insanların aslında kendilerine köle olarak yaratıldıklarını düşünme gibi bir bakış açıları var.
geçmişten gelip de güçlü devlet kurup böyle düşünmeyen bir halk söyler misin? zamanında atalarımız orta asyayı kasıp kavurmuş. bizden sonra moğollar aynısını yapmış. batıda ispanya-ingiltere aynısını yapmış. gücü eline geçiren yapar. yahudilere gelince. tarih boyunca nüfusları hiçbir zaman dünyayı kontrol edecek bir seviyede olmamış, bugün de değil. özellikle hristiyanlık yayıldıktan sonra da çok acı çeken bir halk olmuş. ciddi katliama uğramışlar. şimdi birşekilde gücü ele geçirmişler. eğer yahudileri biraz biliyorsan nasıl çalışkan olduklarını da bilirsin. demem o ki diğer bütün devletlerde olduğu gibi yönetenle yönetileni ayırmak lazım. yönetenin suçlarını yönetilene yüklememek lazım. eğer ki dünyayı yahudilerin yönettiğine inanıyorsan da şunu derim dünya eşek olmasın da yönettirmesin. 8.5 milyar insan bir avuç yahudi tarafından yönetiliyorsa bu kimin suçu?

reo

Fatih.met başın sağolsun kardeşim. Allah arkadaşının o güzel mesleği hatırına ona çok rahmet etsin.

Elinizdeki motorla mutluysanız devam edin.
Değiştirmek ve zarar etmek zorunda değilsiniz.
CC büyütmek sanki zorunlu bişeymiş gibi lanse edilsede,İmkan olsa bile büyütmek zorunda değilsiniz elinizdeki size hitap edip yetiyorsa.

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Başın sağolsun Faih.
Çok üzücü bir durum.
Hele çocukluk arkadaşını kaybetmek çok fena.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar