- Motosikleti
- D400
Nazar değmesin.
Yan, arka çantalar, konfor sele çok güzel olmuş.
Kazasız belasız.
teşekkür ederim abi
Nazar değmesin.
Yan, arka çantalar, konfor sele çok güzel olmuş.
Kazasız belasız.
Reyzingler gibi motorun üstüne kapanmıyorsan vücudun ön camdan daha fazla rüzgar tutar. Ön camın bir diğer etkisi ön tekerde aşağı basma kuvveti oluşturmasıdır. Kötü bir şey değil yol tutuşunu biraz arttırır, rüzgar daha az çarptığı için hız hissi azalır. Öbür türlü o rüzgar zaten sana çarpacaktı.Zaten satamayacagim gibi görünüyor. Sorunu yok Parcalana kadar yaptırır yaptırır binerim.
Uzun ön cam taktırdım çok rüzgar tutuyor bu sefer gücü yetmiyor gibi geliyo
Motoru boşver, mal canın yongasıdır derler ama kazadan sonra iyileşebildin mi onu merak ettim.Bende satamadım. Hanım 150 bin yaz kurtul diyor. 2023 yılında 130 bine mi ne almıştım. Demek 150 bine koysam da satamayacağım. Hele bir de kazaya karıştı, hepten çöp muamelesi görür. 100 bine alıcı olur ama)
Topcase demiri ve arka plastik kuyruk değişecek. Tabi tekerde istiyor. Başkada bir masrafı yok. Bakımda yapılması lazım. 8 aydır marşa basılmadı. Aküde bitmiş) anaaa 100 bin de vermezler.
Hissiyat olarak değil aslında. Çok rahat 120 130 gören motor şimdi 120 de bayılıyor gibi geliyor ama belki başka bir sorunu da olabilir bilmiyorumReyzingler gibi motorun üstüne kapanmıyorsan vücudun ön camdan daha fazla rüzgar tutar. Ön camın bir diğer etkisi ön tekerde aşağı basma kuvveti oluşturmasıdır. Kötü bir şey değil yol tutuşunu biraz arttırır, rüzgar daha az çarptığı için hız hissi azalır. Öbür türlü o rüzgar zaten sana çarpacaktı.
Aşağı basma kuvveti sürtünmeyi arttırdığı için azami hız biraz düşer, rüzgar direnci katlanarak artan bir şey olduğu için hıza etkisi olabilir. Sen yine de motora bir baktır.Hissiyat olarak değil aslında. Çok rahat 120 130 gören motor şimdi 120 de bayılıyor gibi geliyor ama belki başka bir sorunu da olabilir bilmiyorum
Davasında haklı olduğunu söyledim ama yanlış anlaşıldı; Yahudilerin düşünce yapısını anlamanız lazım, yahudi toplumunun dünya halkını köleleştirme ve yahudi olmayan diğer insanların aslında kendilerine köle olarak yaratıldıklarını düşünme gibi bir bakış açıları var.yakıştıramadım...
Ben iranın yerinde olsam Türkiye de ki "incirlik üssü" yerine kürecik radar üssü'nü bombalarım, havada sinek uçsa israile rapor ediliyor oradan... zaten Türk askerinin de girmesi yasak diye duydum oraya.

Çocukluk arkadaşım Ağrı da Uzman Çavuş olarak görev yapıyordu, 11 mart günü istanbula gelecekti senelik izne... mt-09 tarzı bir motosiklet istiyordu ve çok ucuza 300 bin tl ye "triumph street triple 765s" buldu ve henüz ocak ayındaydık... motoru kaçırmamak için parasını bana gönderdi ve ben motosikleti kendi adıma satın aldım 23 ocakta...Soluksuz okudum, yeminle.

incirlik üssüne bir kaç kez bomba gönderdiği için böyle yorum yaptım ben, göndermişken mantıklı bir yere gönderseymiş... incirlikte bizim askerlerimiz var.İyi ki İran'ın yerinde değilsin.
Türkiye İran'ın nefes borusu. Dört tarafı çevrilmiş sadece Türkiye üzerinden ihtiyaçlarını karşılıyor, gazını Türkiye ye satıyor, halkı Türkiye üzerinden başka ülkelere çıkıyor, halkı Türkiye ye gelerek savaş stresinden kurtulup ihtiyaçlarını karşılıyor.
Irak savaşında da Türkiye ye çok baskı yapıldı İran'a vize konulsun diye ama Türkiye çok direndi.
Kısacası İran Türkiyesiz yapamaz, Türkiye de İran'sız yapamaz.
Gerçi ABD den de yirmi yıllık gazı aldık. Thy ye de 225 tane Boeing i kitlediler. Boşuna mı alıyoruz bunları. Biz herkesin dostuyuz.
Sam amca da kızmaz bizim bu İran la muhabbetimize.
![]()
THY Boeing'ten 225 adet uçak alıyor
THY, ABD'li uçak üreticisi Boeing'e 75 adet B787 yolcu uçağı sipariş etti. 150 adet 787 Max için ise motor üreticisi firmalar ile görüşmelerin sürdüğü bildirildi.www.dw.com
Allah razı olsun, senelik iznini yaptı, herkesle güzel vakit geçirdi ve bayramlaştı, çok güzel bir günde acı çekmeden gitti, sevdiği şeyi yaparak gitti. Arkasından onun adına ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak en iyi şey şimdi.@fatih.met başın sağ olsun, arkadaşının mekanı cennet olsun.
Ailesinin hep yanında ol. Elinden gelen maddi manevi her desteği ver.Allah razı olsun, senelik iznini yaptı, herkesle güzel vakit geçirdi ve bayramlaştı, çok güzel bir günde acı çekmeden gitti, sevdiği şeyi yaparak gitti. Arkasından onun adına ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak en iyi şey şimdi.
geçmişten gelip de güçlü devlet kurup böyle düşünmeyen bir halk söyler misin? zamanında atalarımız orta asyayı kasıp kavurmuş. bizden sonra moğollar aynısını yapmış. batıda ispanya-ingiltere aynısını yapmış. gücü eline geçiren yapar. yahudilere gelince. tarih boyunca nüfusları hiçbir zaman dünyayı kontrol edecek bir seviyede olmamış, bugün de değil. özellikle hristiyanlık yayıldıktan sonra da çok acı çeken bir halk olmuş. ciddi katliama uğramışlar. şimdi birşekilde gücü ele geçirmişler. eğer yahudileri biraz biliyorsan nasıl çalışkan olduklarını da bilirsin. demem o ki diğer bütün devletlerde olduğu gibi yönetenle yönetileni ayırmak lazım. yönetenin suçlarını yönetilene yüklememek lazım. eğer ki dünyayı yahudilerin yönettiğine inanıyorsan da şunu derim dünya eşek olmasın da yönettirmesin. 8.5 milyar insan bir avuç yahudi tarafından yönetiliyorsa bu kimin suçu?Yahudilerin düşünce yapısını anlamanız lazım, yahudi toplumunun dünya halkını köleleştirme ve yahudi olmayan diğer insanların aslında kendilerine köle olarak yaratıldıklarını düşünme gibi bir bakış açıları var.
Başın sağolsun Faih.Allah razı olsun, senelik iznini yaptı, herkesle güzel vakit geçirdi ve bayramlaştı, çok güzel bir günde acı çekmeden gitti, sevdiği şeyi yaparak gitti. Arkasından onun adına ihtiyaç sahiplerine yardım yapmak en iyi şey şimdi.