Motoru olmayanlar

Kaza yaptim kamyon bi anda cikti viraji alamadim kaydim benzin dokulmus, hizim 40 civariydi. Mondial grumbleydi, on taraf pert refuje carpti motor. Korumam tam degildi sadece kask ve eldiven, simdi ailem ön yargili izin vermiyor yatiyor motorum garaj da :/ ama sunu anladim dusmek kaza falan motora daha çok bağliyormus

Bende sizinleyim :) Biraz aile sıkıntı çıkarıyor ama istedikten sonra kim ne kadar karşı çıkabilir ki paramız olsa yeter. Abiler, kardeşler motoru Allah nasip ederse alırsak ağzımızdan binerken, inerken eksik etmeyeceğiz Bismillahirrahmanirrahim diye :) Allaha sığının yeter ki düşmezsiniz bile :) Allah kazadan beladan hepimizi muhafaza eylesin, tekerımız düz bassın ınsaAllah :)

Kaza yaptim kamyon bi anda cikti viraji alamadim kaydim benzin dokulmus, hizim 40 civariydi. Mondial grumbleydi, on taraf pert refuje carpti motor. Korumam tam degildi sadece kask ve eldiven, simdi ailem ön yargili izin vermiyor yatiyor motorum garaj da :/ ama sunu anladim dusmek kaza falan motora daha çok bağliyormus

Geçmiş olsun.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Geçmiş olsun. Düşmeyen motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır diye bir laf var. Herhalde söyleyenin bir bildiği vardır :)

Beni başka topikten yolladılar buraya motorsuz kardeşlerim :) Yakın zaman diliminde buradan kurtulup motoru olanlar başlığına gitmemiz dileğiyle hepinizi selamlıyorum.

Ben şimdilik babamın motorunu kullanıyorum eğer planlarım tutarsa 2 yıl sonra korumalarla beraber bi CB 125 E almayı düşünüyorum (veya 2 yıl sonra buna benzer hangi motosiklet olursa) korumalarla beraber her şey (şimdilik) yaklaşık 7000 TL tutuyo

M6jLG7.jpg

Benim motorun aynısından ya la, bi kere asfaltta devirdim 30'la giderken ama sadece koruma demiri eğilmişti. Senin hasar 400-500 lira tutar sadece ön çatallar 200 lira.

Artık kafayı yicem heralde.Gerçekten sürekli motor düşünmekten dikkat dağınıklığı yaşıyorum bu aralar :)
Rüyalarıma giriyo ama hepsi saçma sapan rüyalar.Zıplayarak giden pcx 150 mi dersiniz,pedal çevirerek sürülen ybr mi dersiniz artık gerisini siz düşünün :D
İnşallah bir dahaki yaza alıcam artık bi aksilik olmazsa.
Öğrenciyseniz ve motor almak için para biriktiriyorsanız hayat çok zor :D

Bir 954 RR'ı çekicem altıma titreyecek bu ara sokaklar gör bak :)))))

Benim motorum var ama yok gibi :/ sözde hafta sonu kullanıyorum diyecem 3-4 haftadır motoru göremiyorum bile.Büyük hasretlik çekiyorum. Aldığımda deposunu fulledim o gün bugündür deposu dolu durur.Benzin depoda kendi kendini bitirecek diye çok korkuyorum :)
Malum evli ve bir çucuk babasıyım.Eşimin motorun varlığından haberi yok.Arada boşluk bulup kaçıyım diyorum ama bu sefer de beni aldatıyormu kocam hayatında başka birimi var yoksa diyecek diye çok korkuyorum :D

Bu konuda yalnız değilsiniz:)

foruma günlük bakıyorum ama motorum yok :)

aslında öncelikle eğitim alıp, daha da öncesinde maddi durumumu rahatlatıp ( sağlam kafa sağlam vücuttadır yada istikrarlı ol ki ekonomin sağlam olsun sözlerini motto edindim bu motor işi için), kafam rahat önü arkası parçası bakımı ıvır zıvır demeden motor almak istiyorum

en nihayetinde Allah tan bir aksilik çıkmazsa almak istiyorum ama ne zaman olur olur mu olmaz mı bilmiyorum

hayırlısı olsun kurban olduğum Rabbim herkese hayırlısını versin...

2011 kışından beri motorsuz kaldığım olmadı. 3 tane motorum var 2'si trafiğe çıkabilir durumda, birinin trafik sigortası yok muayenesi geçik.

Düzenli olarak hergün foruma göz atıyorum.Motosiklet ile kafayı yedim diyebilirim(haftasonu direksiyon sınavım var bu arada).2 sene önce çin malı bir motosiklet tecrubem oldu 2 ay kadar ehliyetsiz kullanıp (ceza yiyip) sattım.3 ay önce güvenlik ekipmanlarımı aldım.Paramı biriktirdim ve nasipse bu sabah 2.el bir motosiklet alacağım.Nasipse bir motosikletim olacak çook güzel bir duygu ☺️😊İnşallah herkes kazasız belasız sürcek bir şekilde güzel bir motosiklet sahibi olur :)))

Bu ilk mesajım Vatana Millete hayırlı olsun :)))

Sanırım ben hep isteyip maddi sebepler hariç alamayanlardanım. Gerçi motor alacak param yok ama ailemin bana aldığı bir arabam var. Şimdi onu satıp motor almak olmaz. Çünkü yeri geliyor arabayla bağa bahçeye akrabaya eşya ya da herhangi birsey gidecek oluyor ya da nebiliyim annemi biyere bırakacak oluyorum. Yani demek istediğim arabanın işlevselliği, kullanım alanı daha geniş ailemle ortak kullanım bakımından. Şimdi arabayı satıp motor alıyım desem sırf kendi zevkim için bencillik yapmiş olacağım. Motorla kimseye faydam olmayacak(pragmatik düşünce:)) ŞU yaştan(24) sonrada motor istiyorum demek olmaz. Anlayacağınız çalışıp kendi paramla almam gerekecek. Haydaa şimdide istesede alamayanlar grubuna dahil olduk:)

Merhaba,yıllardır içimde olan motor sevgisini gerçekleştirmek için karar verdim.kask(shark)mont(bering)eldiven(ixs),dizlik(forma),bel koruma(evs)bot(yds diablo)aldım.
Eğitim almak için anlaştım,ehliyet için araştırmamı yapıp belgelerimi ayarladım ve son olarak ta alacağım motora karar verip(ktm duke 200)yola düşmüştüm ki annemin zaten var olan rahatsızlığının acilen ameliyat gerektirmesi ve ameliyat olması sonucu 2 ay kadar ertelemek zorunda kaldım.
Allah izin verirse annem sıhhatine kavuşur kavuşmaz kaldığım yerden devam edeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar