Geçen hafta motorumu sattim,
Ahh ulan odada olsunda varsin koksun..
Gözunun onunden ayirma,gec karşisina yak bir sigara yaninada duble çay,efkarli efkarli izle..
Hocam sigara kullansam belki bu kadar kokusunu hissetmeyeceğim ama buram buram yağ ve motor kokuyor Allah affetsin
Çok iyi yapmışsın, benim motorun da eli kulağında, bi oda tahsis etmeyi düşünüyorum yakında. .
Dün çamur, öndeki araçların tekerleklerinden fırlayan sprey tarzında pis sular falan derken ne amortisör ne radyatör kaldı tanınmayacak hale geldı motorum, açık ve beyazli mont, pantolonun durumu da tuz biber oldu..Yağmur altında yıkadım sonra, odada koku mu motosikleti güvenli ve kuruya almakmi diye dusununce her yonden kokuyu seçerdim. ..
Anlatasım varmis uzattım. .Depoyu boşalt, büyük oranda koku sorunu olmaz ve arada havalandirmak yeterli olur bence, hafiften bi koku olacaktır takılma.
Ben ayrı odaya koyacagim, depoyu ful tutarım kokuyla sorunum yok.
Şimdi depo ardiye gibi bi yerde duracak olsa boş depo olmaz da rutubet v.s sebebiyle, yirmidort saat sicak duracak kombili falan bi ortamda depo kapagindan da havalandirirsan neden korezyon yapsın.
Depo kapağından havalandırmak derken hocam?
Depo içindeki hava nem yapmasın diye (benzin depo kapağındaki toplu iğne kadar deliğe fazla guvenmeyip) evdeyken arada bi kaç saat benzin deposunun kapağını açık tutup hava almasını sağlamak için, yapılmasa da olur.
Depo içindeki hava nem yapmasın diye (benzin depo kapağındaki toplu iğne kadar deliğe fazla guvenmeyip) evdeyken arada bi kaç saat benzin deposunun kapağını açık tutup hava almasını sağlamak için, yapılmasa da olur.
Evin içinde motorun ne işi var hocam
Bir çok yerden koku gelebilir ama egzoz ve yakıt en muhtemel yerler. Sağlınıza da etki eder. İlla evin içinde duracaksalar bence depoyu komple boşaltın ve havalandırılan bir odada tutun.
Benzin deposunun havalandırılması vardır oradan buharlaşma yapar. Depo kapağından değildir benzin kokusu.
motosikletin sezonu mu olurmuş? biz yağmurda da karda da soğukta da keyifle biniyoruz.
600cc Supersport ile maalesef sezon oluyorhele Elazığda isen ahey ahey
Merhaba, malum sezon kapandı. Odaya aldım motoru fakat bildiğin oda motor,yağ vs kokmaya başladı. Ne yapabilirim? ( depo full )