Motoru odaya koydum fakat kokuyor?

Arkadaşlar, acemi motorcu olduğum için bilgim çok eksik. Benim evimde kapalı otopark var. Kapalı otopark motorun kışlaması için yeterli, bir ortam mı? (Bu gün motor ile geldim işe sadece kar ve buzda kullanmam) Ayrıca diyelim bir ay kullanmadım motoru, akü boşalır mı bu sürede? Ne yapabilirim?

Ben 2 ay civarı motoru yatırdım çalıştırmak istediğimde tek marşta aldı sıkıntı olmadı ama motor 2018 modeldi yani akü eski sayılmaz. eğer sizin akünüz 3-4 sene veya daha eskiyse 1 haftada bile marş yapamayacak hale gelebilir. yeniyse 1 aydan sıkıntı olmaz. Diyelim ki bitti en kısa yöntem başka bir araçtan takviye yapmak diğer yöntemlerse aküyü şarj ettirmek vurdurmak diye gider

Sen bekarsın değil mi ? :mrgreen: . Evli olsan eşin o motoru evin kapısından sokmaz. Şahsen böylee bir şeyi teklif bile etmeye cesaret edemem ..

Mâlesef evliyim abi,

Aslan parcasi oglum ellerinden öper,

Hani bir espri varya,

Baliğa gidince ahaaa boyle kol kadar balik tuttum derler,ama eve gelene kadar o balik parmak kadar olur..

He işte o hesap,

İs ortaminda atıp tutuyoruz,yok şöyle yok böyle.ama evde hanimin sesini duyunca çıt kesilir..

Yakıt ve yağ buharlaştıkça kokacak ve sokunması zehirli gazlar ortaya çıkacak. Büyük olasılıkla çamurlarda da bakteri ürer ılık sulu ortamda o da koku yapar. Gıcır fabrika çıkışı hale getirmedikten sonra yaşadığın yere koymamalısın. Bazı kafelerde filmlerdeki evlerde oluyor ama onların bütün filtrelerine kadar tertemiz.

Yakıt ve yağ buharlaştıkça kokacak ve sokunması zehirli gazlar ortaya çıkacak. Büyük olasılıkla çamurlarda da bakteri ürer ılık sulu ortamda o da koku yapar. Gıcır fabrika çıkışı hale getirmedikten sonra yaşadığın yere koymamalısın. Bazı kafelerde filmlerdeki evlerde oluyor ama onların bütün filtrelerine kadar tertemiz.

Uretim bandindan çikan 0 motosiklet bile kokuyor,

Bayilere,showroom lara içeri girdiginiz an buram buram motosiklet kokuyor..

Lastik
Metal
Yağ
Vb.

250-600-1000 hepsinin kokusu bir başka...:cherry:

Seyir esnasinda,öndeki magirus minibus,kamyon,otobusun egzozundan çikan gazlar(fabrika bacasi gibi)dogrudan yuzumuze vuruyor,odada duran çalişmayan bir motosiklet daha az zarar verir.

Son düzenleme:

zzf

Kocaman bir naylonun üzerine çıkartıp yan taraflar dahil komple kapatın . Bı de koli bandı ile sabitleyin yaza kadar kullanmayacaksaniz.

motosiklet yağmurluğu geçir üstüne.. örtü yere kadar iniyorsa koku falan çıkmaz..

Motosikleti salona koydum denince zihnimde canlanan :

7e695550c036454f1ab6e99511a1b562.jpg

Fakat gerçekte olan:

1549867130219-modifiye-motosikletini-evinin-salonuna-park-ediyor-4041-dhaphoto-4-min.jpg

Hayaller ve hayatlar :p

En ucuz çözüm olarak ise bimden 1 top strech film alıp güzelce her yanını streçlersen ne koku yapar nede tozlanır. Sıfır sorun, misss.

Ama görsellikten taviz vermem dersen otomatik pilli makinesi olan glade oda kokusu tavsiye ederim. Saat başı sıkar, oda mis gibi çiçek kokar :king:

Son düzenleme:
Motosikleti
600RR
2 ay sonra askere gidiyorum,cbf satılmazsa odama koymak gibi bir fikrim var,eğer yaparsam fotoğraf atarım:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar