Motoru İçin Öldürüldü.

Adana Hadırlı Mahallesi’nde 18 yaşındaki Tekin Erdik, emanet aldığı motosikleti çalmaya çalışan 3 kişiye müdahale edince bıçaklanarak öldürüldü. Zanlılardan ikisi kaçarken, yakalanan bir zanlı vatandaşlar tarafından linç edilmek istendi.
Balıkesir Altınova’daki olayların benzeri görüntülerin yaşandığı mahallede vatandaşlar Türk bayrakları sallayıp terör örgütü PKK aleyhine sloganlar attı.
Bir elektrikçide kalfa olarak çalışan ve 6 kardeşin en küçüğü olan Tekin Erdik, önceki gün yeğenlerini gezdirmek ve balığa gitmek için, arkadaşı Volkan Tenşi’den plakasız motosikletini emanet aldı.
Dönüşte motosikletini evinin önünde bırakarak markete giden Erdik, motosikletin çalındığını görünce 3 kişinin peşinden koşmaya başladı. Erdik, motosikletin çalındığı yerden yaklaşık 150 metrede ileride hırsızları yakaladı. Ancak, çıkan kavga sırasında zanlılardan biri, “kelebek” olarak bilinen bıçakla Erdik’i kalbinden, kolundan, karnından ve bacağından yaraladı.

Halk sokağa döküldü
Sürünerek kaçmaya çalışan, ancak, 20 metre sonra yere yığılan Erdik, hastaneye kaldırıldı ama kurtarılamadı. Motosikleti çalmaya çalışan 2 kişi kaçarken, bir zanlı çevredeki vatandaşlarca yakalandı.
Vatandaşların linç etmek istedikleri zanlı, olay yerine gelen jandarma tarafından kurtarıldı.
Zanlının Şırnak Beytüşşebap nüfusuna kayıtlı olduğunu öğrenen vatandaşlar, Aktütün Karakolu’nda 15 askerin şehit edilmesine duydukları öfkenin de etkisiyle sokaklara döküldü.

GKN

sölicek kelime yok.. allah rahmet eylesin.. allah sonumuzu hayretsin..

kardeşimize allahtan rahmet, ailesinede sabır diliyorum bu yaşta bir genci kaybetmenin verdiqi acı çok büyük :(

Haberi sabah gazete de okuyunca çok etkilendim nur içinde yatsın allah ailesine sabırlar versin.
:salut::salut::salut:

Allah rahmet eylesin..
Bunlar gibi ha... koruyup saklıyorlarya kimliklerini siniroluyorum...
Herkes bilmeli görmeli bu kişilerin yüzlerini...
İnsan içine çıkamayacak kadar iyi tanıtılmalılar bence....

yazık be o bıcaklıyan yüreksizin ben....ta... ya 3 kişiler bide bıcak cekmişler oha be çok acı bi olay Allah rahmet eylesin yakınlarına sabır dilerim

ALLAH rahmet eylesin nasıl insanlar sardı bu ülkeyi böyle bukadarınada pes.....

Doğulu diye tabir ettiğiniz bu vatandaşlar; bu işleri 50 senedir yapıyor :) Yeni mi aklınıza geldi vatanperver olmak...

Irkçılık ülkenin her tarafına yayılıyor. Hadi bakalım...

doğuda zaten ayrı bi yaşam şekli var. paso hırsızlık gasp öldürme vs. bi can daha gitti işte.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar