motoru bırakıp arabacı olucam

Konu başlığı kuşa dönmüş. Oysa ki ilk mesajda sözlük anlamı verilmiş. Öyle sanılanın aksine kötü bir anlamı yok idi.

Ulan bazen diyorum sat arabayi,al birtane tenere yukle arkaya takim taklavati,çık guney amerika turuna.. ahh bekar olacaktim varya..

İnşallah nasip olur ya Tenere tam ortalık Africa Twin yada KTM adventure 1190-1290 da olur ��

Sagol dostum zor bir ihtimal.

Tenere 2009-2010 olacak dadindan yenmez..,teker nereye dönerse artik:)elektronik ariza haric,tamir anlaminda içinden geçerim motorun.

Hayaller hayaller...

Sapını dalını boşver..

Ekipman giyip çıkarmak zor gelmeye başladı ise ;

Zaten içindeki motor aşkı ölmüş demektir.
Kasmaya gerek yok 50cc felan da alma onada ekipman şart.
4 tekerinin içine gir ve aynalarına bakmayı ihmal etme ki kötü sözler işitmeyesin..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
babo ile konuştum kapıda araba var alma dedi motorunu istersen satabilirsin dedi hala motorcuyuz yani :D

Sen gene de motorunu sat. İnsan sevmediği bişeyi zorla yapıyorsa artık o iş bitmiştir.

Motosiklet tutku ve prensip işidir,yaşam felsefesidir.

Eczaci esnaf bir abim var,adam profosyonel bisikletçi abartmiyorum Şu an kullandigi bisiklet,250´lik abs´li bir japon motor fiyatinda,bilenler icin toplam agirlik 6.5 kg.ve yol ekibide var,kisa ve uzun turlara cikarken kask ve eldivensiz kimseyi tur ekibine almaz.oylede birisi.

50cc ye ekipman gerekirmi?gerekmezmi?buradan yap hesabini.

Son düzenleme:
Sagol dostum zor bir ihtimal.

Tenere 2009-2010 olacak dadindan yenmez..,teker nereye dönerse artik:)elektronik ariza haric,tamir anlaminda içinden geçerim motorun.

Hayaller hayaller...

KTM mi sağlam Yamaha mı abi dakar sa falan genelde KTM birinci çıkıyor ya ondan merak ettim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Arkadaşlar yapamadım yanına gidip ateşleme tuşuna bastım ve o ses kulağıma geldi fıtı fıtı fıtı satamam ben motürümü

sadece ekipman olsa gene iyi, polisi, vatandaşı, yakıtı, lastiği, tamir parası, ohoo bitmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar