motoru bırakıp arabacı olucam

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Sözlük

dalyarak
dalyarak
argo
bileşik & sıfat
1.
bön, salak, budala.
2.
budalalığı yüzünden her zaman densizlik yapan (kimse).

başlığı açıkladım şimdi konuyaa dönelim motoru bırakmayı planlıyorum yada 50cc bir motor alıp sadece işe gidip gelilcem , gerisinde arabam olucak

beni yolda görüp işte bir dalyarak arabacı diyecek arkadaşlar yorumlarınızı beklerim

bu motor işi ekipman giy çıkar yorucu gelmeye başladı

motosiklet mecburi bişey değil, hobidir. keyifli değil zevklidir. eğer bu duyguları hissetmiyorsanız size eziyet gibi gelebilir.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ahaha iyiydi bu :D

tumblr_o0apyivdGi1sp4p4no6_r1_400.gif

Birçok dalyarak gibi dalyaraklık yapmazsın umarım hayatta başarılar aeo kib ygs lys tus kpss

Forumdan Uzaklaştırıldı

arkadaşlar böyle mi sorulur ?

Geçen Gültepe’de arabayla trafıge yakalandım 50 metre yolu 1.5 saatte geçtim. İstanbul’da mecbur kalınmadıkça arabaya binmemeli insan.

Motosikleti
V-Strom L4 Youtube&Insta: Dengeliyorum
Bi tek araban eksik. Yakışır.

Burada bir çok bayan da bulunuyor o yüzden daha düzgün bir sıfat bulsanız kendinize daha daha güzel olur. Benim nacizane düşüncem kusura kalmayın.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Barkın abi söylüyordu o yüzden bana küfür gibi gelmiyor

Ben aynı tabiri daltarak olarak yazardım mesela. Herkez benim neyi kasdettiğimi gayet rahat anlar ancak biraz daha az itici olurdu. Ya da bir yerde küfürlü konuşmayı arzu ediyorsam , dikerim anasını
diye söylerim ve ya yazarım . Sizlere de tavsiye ederim. Güzel Türkçe' mizin böyle güzel inceliklerini
boşlamayın , faydasını görürsünüz. Bazen kavga için yanınıza koşan birisi böyle bir hitapla karşılaşınca , gürültü patırtı yerine kahkahayla gülmeye başlayabilir. ( Bazen ). Selamlar.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Ben aynı tabiri daltarak olarak yazardım mesela. Herkez benim neyi kasdettiğimi gayet rahat anlar ancak biraz daha az itici olurdu. Ya da bir yerde küfürlü konuşmayı arzu ediyorsam , dikerim anasını
diye söylerim ve ya yazarım . Sizlere de tavsiye ederim. Güzel Türkçe' mizin böyle güzel inceliklerini
boşlamayın , faydasını görürsünüz. Bazen kavga için yanınıza koşan birisi böyle bir hitapla karşılaşınca , gürültü patırtı yerine kahkahayla gülmeye başlayabilir. ( Bazen ). Selamlar.

kaç yaşındasın sen ,böylemi söylenir :d

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar