:mrgreen:
![]()
abi bunun g.... kalkmış ya :queen:
:mrgreen:
![]()
TEKTEKER_RAMÇO;824952' Alıntı:anlatılmaz ön kaldırma iş...yaşaman lazım...bide kabiliyet olacak ...herkes ön kaldıra bilse bize kim tekteker der...debriyajı olan her motorla tekteker gidilir....
bak nasıl kalkıyo:queen::queen:
Bizim forumumuzda da benzer bir başlık var. O yüzden birkaç mesaj sonra başlık kilitlenecek ona göreARAMA yapmayı öğrenmek lazım
![]()
pro nerede kaldı başlık tanışma topiğinde onu görmedi hadi geyik çok uzadı bunuda görmedi adam ortadan kayboldu bunuda fark etmedi 2 ihtimal var ya elemanı çalıştırıyor ya eleman bunu ezdi :mrgreen:metehanı bekliyordur diye tahmin ediyordum metehanda ( geyiklerin efendisi ) geldi topiği onayladı şereflendirdi daha ne kaldı sabah işe giderken balık ı gördüm kavakta yuva yapıyordu
benim bir önerim var eğer arkadaş önünü kaldıramassa sefeberik ilan edelim 10 kişi toplanıp ybr nin önünü elimizle tutup kaldıralım 1.vitese bi 10 m götürüp bırakırız hem arkadaşta güvenli bi şekilde hevesini alır.:bounce:hatta bunu gelenek haline getirip her ay bir yeni motorcunun önünü isteyenin arkasını kaldıralım bi hizmetimiz olsun dimi :cherry:
bende çok yorgunum ayağımı kaldıramıyorum banada bi çare bulun![]()
...:wiinkk:
eheheh nerden geldi aklına bu yav...güvenli tekteker modeli...:queen: